Partyflock
 
­ Nederland

Snotapen on tour doen de New, New Years Eve Rave

anoniem gepubliceerd op
Snotapen on tour doen de New, New Years Eve Rave
31 december 2008
FeestSnotapen on Tour · New, New Years Eve Rave
Datumvrijdag 2 januari 2009
LocatieTWSTd Site
He he, de kerst ligt gelukkig weer achter ons. Dat jaarlijkse pseudo-gezellige gehang met de schoonfamilie, dat moet maar eens afgelopen zijn! Want waar gehangen wordt, kan niet geraved worden. Nu nog even oud&nieuw zien te overleven, en dan, lieve snotaapjes, staat er op 2 januari weer een fonkelnieuwe Snotapen on Tour in TWSTd op het programma, met deze keer als motto New, New Years Eve Rave. Aftrap: klokslag acht uur 's avonds. Mooie gelegenheid om de goede voornemens nog eens met elkaar door te nemen, te proosten op een nieuw jaar van feesten en festivals of, voor de echte die-hards, om nog even door te afteren na alle oud&nieuw-feestjes.

Geen Snotapen on Tour zonder oppersnotaap en resident Jesse Ten. Het worden zware dagen voor Jesse. In de nacht van oud&nieuw staat hij te spinnen in Utrecht, om daarna bijna gelijk door te gaan naar de Nieuwjaarsdagrave van Wijnand, waarna hij op 2 januari dus alweer wordt geacht acte de presence te geven in de TWSTd. Hoe ie het doet, doet ie het, maar hij staat er verdomme wel!

Na een ongetwijfeld pompende doch funky set geeft Jesse Ten het stokje over aan Brent Roozendaal. Deze Nijmeegse import-Mokummer huppelt al een tijdje mee in de hoofdstedelijke dance-scene en is een van de organisatoren van de roemruchte Crackhousefeesten. Ook Brent is een druk bezet man tegenwoordig, getuige zijn drie optredens die hij heeft rondom de jaarwisseling. Toch gaan we er vanuit dat hij nog genoeg mooie plaatjes bewaart voor zijn set bij de snotapen.

De volgende DJ behoeft eigenlijk geen introductie meer. Carlos Valdes aka Frei Bauwerker heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend. Geestelijk vader van de Vreemd-avonden in Sugar Factory, die dit jaar alweer hun derde verjaardag mocht vieren. Daarnaast is Carlos Valdes samen met Brent Roozendaal verantwoordelijk voor de al eerder aangehaalde Crackhousefeesten. Carlos zal met zijn warme stijl van house, acid en techhouse de apekooi binnen no time in vervoering brengen.

We sluiten de avond af met Robert Powlson. Robert is een telg uit de Piekup stal en vaste DJ op de feestjes Linke Soep en Konnekt en graag geziene plaatjeslegger bij Club Fritz en KitCatKlub in Home. Volgens ÈÈn van zijn fans op een partywebsite is Robert een met z'n muziek en zijn publiek, en dat willen we weleens met eigen ogen meemaken!

Kortom? Samengevat? Gewoon komen! Vrijdag, 2 januari 2009. TWSTd. Snotapen on Tour doen de New, New Years Eve Rave.

Aanwezigheid: Verplicht.

3 opmerkingen

newyears eve vrouwenrave bedoel je toch
Werkzaam bij 8Bahn
Artiest Patski
ik ben al verkouden

laat maar