Partyflock
 
­ Nederland

Electronation’s NYE gaat door
Stubnitz wordt Moby King

gepubliceerd door , op
Electronation’s NYE gaat door
22 december 2008
FeestElectronation · New years eve event
Datumwoensdag 31 december 2008
OpstapplaatsJava Eiland, Amsterdam
LocatieMoby King
Vanwege nogal onredelijke redenen heeft de politie een stokje gestoken voor de geplande NYE activiteiten van Electronation in de M.S. Stubnitz. Dit slechte en uiterst ongelegen nieuws heeft Electronation genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe geschikte locatie. Die hebben ze gelukkig dan ook gevonden en zeker niet zo maar één. De Moby King boot, die tussen 23.00 en 07.00 af en aan zal aanleggen aan de kop van het Java Eiland te Amsterdam heeft op miraculeuze wijze NYE gered. 2009 in gaan zonder een te gek en uitbundig feest is uiteraard voor Electronation nooit een optie geweest.

Als een ware feniks die uit zijn as is herboren zal Electronation’s NYE nog steeds in een maritieme setting plaatsvinden met twee extra zalen en een hele speciale toevoeging aan de line-up. Niemand minder dan Steve Rachmad zal onder zijn ubercoole Sterac Electronics alter ego een set voorschotelen vol met Italo, Electro en Disco. De rest van de line up blijft onveranderd met de man achter love explosion en lunar disco module mr. Alden Tyrell (live) en Electronation’s Terry Toner zal knorren en piepend het nieuwe jaar ingaan met een speciale ‘one off’ acid set..303 lovers be aware!! Residents Clockwork, Tron and LeckTrick vullen de rest van de line up aan met hun energieke en knallende sound.

Carnivale, bekend van hun avonden in Studio 80 zal de tweede zaal hosten met lokale helden Wouter de Moor, LoPoll, Mind One en Willie Vannili. Deze zaal zal garant staan voor een maximum effect met een minimale sound. Dan rest ons nog een laatste zaal bekend te maken. Deze zal dan ook ingevuld gaan worden door de jongens achter de legendarische Arctic Boogie feesten . De arcistische helden die ons meegaan slepen naar 2009 zijn Baz Reznik, Dica, Marc Tims (live) en Endfest

Kaartjes zijn 35 euros in de voorverkoop aan zullen 45 euros aan de deur bedragen. Wees verstandig en op tijd en haal je kaartjes op www.electronation.nl onder de presale sectie van de website.

Laten we het beste maken van een volledige onredelijke beslissing van de lokale autoriteiten en 2009 in gaan in gepaste Electronation stijl met een grote F*ck U naar euuh…naja dat mag iedereen voor zichzelf verzinnen……



Route
Auto
Onderaan afslag linksaf, rechtdoor gaan en de Piet Hein De Tunnel inrijden.
Rechterbaan in tunnel aanhouden. Einde tunnel bij verkeerslichten rechtsaf.
Rechtdoor blijven rijden richting Centraal Station/Passagiers Terminal.
Bij 2e verkeerslicht gaat u rechtsaf ONDER PAKHUIZEN door over de Jan Schaefer-brug.
Direct na de brug naar links. U bent nu op de Javakade waar de Kapitein Kok haar ligplaats heeft.
U dient tegen betaling in de vakken op het parkeerterrein en in de vakken langs het water te parkeren.

Parkeertarieven
(onder voorbehoud van wijzigingen)
maandag t/m zaterdag: per uur € 3,00

Openbaar vervoer
info: www.gvb.nl of www.9292ov.nl

Vanaf Centraal Station: Bus 42 ( halte op de Kamperbrug bij CS) richting KNSM-eiland.
Halte Tosaristraat (direct na de Jan Schaeferbrug) uitstappen.

Tram
Vanaf Centraal Station: Tram 26 richting IJburg. Halte Kattenburgerstraat uitstappen,
onder pakhuis “de Zwijger” doorlopen en dan over de Jan Schaeferbrug.

5 opmerkingen

de moby king zuigt wel een beetje :bloos:
Werkzaam bij TWSTd
Wouter de Moor, LoPoll, Mind One... gezelligheid! Laatste staat overigens in de Finale v/d Dommelsch TWSTd DJ Contest. Heeft gisteren de jaarlijkse halve finale namelijk gewonnen. Knap gedaan!