Partyflock
 
­ Nederland

Namasté’s Oud & Nieuw evenement gestopt door autoriteiten

gepubliceerd door , op
Namasté’s Oud & Nieuw evenement gestopt door autoriteiten
21 december 2008
FeestNamasté · The Arc of Goa - New Light Celebration
Datumwoensdag 31 december 2008
OpstapplaatsNDSM-pier 1, Amsterdam
LocatieStubnitz Site
FeestElectronation · New years eve event
Datumwoensdag 31 december 2008
OpstapplaatsJava Eiland, Amsterdam
LocatieMoby King
Het spijt Namasté mede te moeten delen dat The Arc of Goa op 31 december 2008 op last van de Amsterdamse authoriteiten afgelast moet worden. Na vele tientallen onvergetelijke en probleemloze feesten op de inmiddels al legendarische MS Stubnitz, weigert het management niveau van de politie de activiteiten met Oud & Nieuw plaats te laten vinden onder de bestaande vergunning.

Namasté is hevig ontdaan door deze zware maatregel en heeft geen andere optie dan haar feest tijdens Oud & Nieuw te annuleren. Alle moeite die gestoken is in wat de meest indrukwekkende Namasté productie tot op heden had moeten worden is tevergeefs. We kunnen alleen maar hopen dat de locale autoriteiten de beperking van activiteiten op deze unieke locatie niet blijven handhaven.

Voor alle honderden bezoekers die al een kaartje hadden gekochten in de voorverkoop: Meldt je alsjeblieft bij je voorverkoopadres voor een volledige vergoeding van je kaartje. Kaartjes die via de online voorverkoop gekocht zijn worden z.s.m. volledig vergoed per bank.

Laten we het beste maken van deze volledig onredelijke beslissing van de lokale autoriteiten.

31-12: Electronation @ New Year’s Eve
Als alternatief zal Electronation tijdens Oud & Nieuw een feest organiseren op de Moby King, waar ze hun line-up handhaven met drie additionele ruimtes. De Moby King zal van 23.00u tot 07.00u ‘s morgen af- en aanmeren op de “Kop van Java Eiland”. De line-up van de hoofdzaal zal blijven bestaan uit Alden Tyrell (live), Terry Toner (speciale acid set), LeckTrick, Clockwork en Tron. De line-up van de overige ruimtes wordt binnenkort bekend gemaakt. Voor een kaartje voor dit evenement kun je terecht op www.ticketscript.com en www.electronation.nl.

03-01: Namasté @ MS Stubnitz
Als kleine tegemoetkoming hebben Namasté en de MS Stubnitz besloten hun krachten te vereningen om gezamelijk een aantal elementen van het mooie Oud & Nieuw programma aan te bieden op zaterdag 3 januari 2009. Entree voor dit evenement is het symbolische bedrag van 1 Euro. Meer informatie vind je binnenkort terug op de aankomende flyer en op de website van Namasté.

Ondanks dit treurige nieuws wenst de Familie van Namasté iedereen een geweldige overgang naar 2009...
... en een nieuw levensjaar vol Liefde, Licht, Geluk, Culturen en Gezondheid.

8 opmerkingen

Wat een teringhonden daar in A'dam.
 
:[
 
:'(
BAH!!!! kut lui
laatste aanpassing
Jammer dat een slogan van enige tijd geleden een beroerd stille dood is gestorven...

STOP DE VERTRUTTING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zegt het (wederom) maar weer VOORT !!!