Partyflock
 
­ Nederland

André Galluzzi op Club Fritz
Zaterdag 27 december

gepubliceerd door , op
André Galluzzi op Club Fritz
13 november 2008
FeestClub Fritz · Andre Galluzzi
Datumzaterdag 27 december 2008
WinactieClub Fritz actiegesloten
LocatieHome Site
De laatste zaterdag van het jaar komt eraan, en dat moet gevierd worden! In de nieuwe Club Fritz stijl zal elke laatste zaterdag van de maand een dj van wereld formaat aantreden die zijn lange sets zal draaien in de kelder van de Home. Eerst was daar Christian Burckhardt als muzikaal hoogstandje, nu zal André Galluzzi zich achter de booth nestelen. De Home is voor Galluzzi natuurlijk geen vreemde, tijdens ADE liet hij zien het hoe en waarom van het draaien.

Met steun van Dollkraut, Bert de Rooij, Hangmat & Rein Dmitrischenko en Hilbert Stoon zal André Galluzzi zich vast op z’n gemak voelen.

Allereerst is daar de geëvalueerde Hilbert in Hifi: Hilbert Stoon!
‘Roffa in het huis’ zou hij zeggen, die gekke Hilbert. Niet alleen op feest gebied is hij gegroeid, ook muziekkaal en bedrijf technisch heeft hij zijn horizon verbreed. Expectations in HiFi en zijn eigen Ponybar netlabel is maar een kleine selectie uit zijn drukke bestaan. Hili zal de boxen warm laten worden zodat André de fik erin kan trappen!

Andreas Marathonas Muzikalas Galluzziano oftewel: André Galluzzi! Voor André begon het allemaal achter de bar bij ‘Pie’. Toen een dj ziek naar huis moest zou André het gaatje wel even vullen, dit heeft zijn leven drastisch veranderd. Hij draait al vanaf 1989 de pannen van het dak, een ongetwijfeld zwaargewicht die erom bekend staat even hard te gaan als zijn fans. Een dingetje hier en daar is hem daarom niet vreemd, al sinds mensen heugenis slaat hij de plank raak met zijn sets á lá marathon.

De kelder aan jullie voorgesteld hebbende, gaan we naar boven waar Bert de Rooij en Dollkraut een feestelijke opening geven. De opening houdt in dat de heren een back 2 back set van tezamen 4 uur zullen draaien. Digge-die-Jazz Bert de Rooij en Dollkraut zijn samen door Squz Agency als muzikale troubadours bestempelt, samen zijn ze twee keer zo muzikaal, samen zijn ze sterk!

De op Partyflock al gevreesde critici Hangmat & Rein Dmitrischenko hebben de eer om de laatste twee uur de zaal flink aan te vegen. Naast hun eigen Dag3 draaien ze al op de Mr. Stubnitz en in de Studio 80. In korte hebben ze zeer veel roem vergaard door er muzikaal en draaitechnisch bovenop te zitten.

Op 3e kerstdag kan je voor minder dan twaalf euro genieten van een staaltje hoogstaande Duitse testosteron, aangevuld met Hollandse doping!

Tickets vvk €11,50 @ www.clubfritz.nl
Deur €13,00
Oud & Nieuw? Linke Soep

5 opmerkingen

Werkzaam bij Vier
De op Partyflock al gevreesde critici Hangmat & Rein Dmitrischenko hebben de eer om de laatste twee uur de zaal flink aan te vegen. Naast hun eigen Dag3 draaien ze al op de Mr. Stubnitz en in de Studio 80. In korte hebben ze zeer veel roem vergaard door er muzikaal en draaitechnisch bovenop te zitten.

ghehe helden!
André Galluzzi jah die weet ik nog wel als de after van cocoon :D
 
De op Partyflock al gevreesde critici Hangmat & Rein Dmitrischenko

oftewel; de amsterdamse straatschoffies die tent afbreken.. ;)
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
4 uurtjes komt ie draaien!
In de Poema zette hij een tijdje terug een topset neer. :) Zal hier niet anders zijn.