Partyflock
 

Loveland presenteert floorplan Loveland NewYear

gepubliceerd door , op
Loveland presenteert vandaag de floorplan van Loveland NewYear. Hiermee komt de organisatie tegemoet aan de nieuwsgierigheid van haar bezoekers. Mailtjes stroomden binnen en de telefoon stond roodgloeiend bij Loveland, want wat zouden ze toch gaan doen in Amstelborgh?Locatie ontwerp
Kijkend naar het ontwerp zien we dat de ruimtes van en rondom Amstelborgh ten volste worden benut. Aan de grote hoofdzaal van Amstelborgh wordt aan twee kanten bijgebouwd. Eén ruimte voor een snelle doorloop bij de entree, toiletten en garderobe. Niet de minste vereiste van een geslaagd evenement. De tweede ruimte is de Fire! area.

Loop je de T-Dansant area binnen dan is het eerste wat opvalt de enorme dansstage die achter en rondom de dj-booth is gebouwd. Met maar liefst 4 opgangen en vele verschillende niveaus is dit een stage die (zoals Loveland al eerder berichtte) zijn gelijke niet kent. De dansstage breekt de zaal optisch en maakt het tot een gezellig geheel. Onder het Smirnoff Black VIP-deck door loop je langs de verschillende lounges, de Art Club & Spirit Club, de cocktail bar en de food stand richting de derde (mini) muziek area: de classics Lounge.

Schrijf je in op www.lovelandnewyear.nl voor de Loveland nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gehouden van alle updates en ontwikkelingen!

6 opmerkingen

Vet mooie flyer!
Wie is toch die vlinder in dat jurkje?:-p
laatste aanpassing
Oke dan.. Ziet er goed uit..

Gaan we echt spetterend en knallend het nieuwjaar in.. :cheer:
Veel lounge areas!?
Beetje spijtig dat de techno zaal (of tent??) nogal klein is vergeleken met de hoofdzaal.. Verder ziet het er prima uit! Zin in :D