Partyflock
 
­ Nederland

Club Krang invites

gepubliceerd door , op
Met wie vier jij kerst dit jaar? Met familie, vrienden en met Club Krang natuurlijk! Aanstaande zaterdag is het namelijk weer tijd voor de kersteditie van Club Krang, en wel in de Flex Bar, dat met zijn Funktion One geluidssysteem en fantastische isolering de muziek echt tot z'n recht laat komen.

Het lijkt de organisatie van Club Krang super gezellig als je zaterdag even een kerst-schnapsje komt drinken. Uiteraard is er ook nog een leuk kerstkadootje voor je, en er zullen mooie kerstvrouwen in plaats van dikke kerstmannen rondhuppelen.

Er is muziek uit het zuidelijke Duitse Beijeren geregeld, dus wie weet zorgen zij ook nog voor wat verse sneeuw. Julietta, Ana & Ppf van de in Munchen gelegen, beruchte Harry Klein club zijn zaterdag namelijk de muzikale rendieren en natuurlijk zullen hosts Flow & Ingy, tevens bekend als Flowing, ook nog een kerstmuziekje draaien. Naast dit geweld is er ook nog een super krang kerst debuut van niemand minder dan Giom! En alsof dit nog niet genoeg is... kan je ook nog helemaal los op en rond de wc's... want je weet dat blijft toch de plees to be! Hier zal David “Diehard” Reinhart de boel verlichten en bestieren met engelachtige house.

De andere zaal van de Flexbar is Undercover en wordt zoals gebruikelijk met de Undercover avonden volledig binnenstebuiten gekeerd, ditmaal met de Brit Shadow Dancer. Hij heeft al een flink aantal vette releases op het befaamde Boys Noize label uitgebracht en remixte artiesten als Boys Noize, Chromeo, The Whip en The Teenagers. Naast Shadow Dancer draaien residents Cleo en Vance de dikste electrotunes van dit moment.

Wie liftmuziek, bloemendaalse loungeklappers of leuke achtergrond deuntjes voor bij de kachel verwacht zou wel eens bedrogen uit kunnen komen. It's war on the dancefloor!

3 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Harry Klein!
Hee luitjes, kon er helaas niet bij zijn. Vertrouw erop dat het weer retevet was. Gruussen-rooie rob!