Partyflock
 
­ Nederland

Cape Holland pakt groots uit met NYED

gepubliceerd door , op
Cape Holland pakt groots uit met NYED
17 december 2008
Na diverse stijf uitverkochte edities van Summer Vibes is het tijd om groots uit te pakken bij Cape Holland in Den Helder. Welke datum is er nou meer geschikt dan 31 december om de lancering te realiseren van een grootse avond? Niet 1! Voor NYED (New years eve deluxe) hebben 3 verschillende organisaties de armen in een geslagen om de bezoekers een onvergetelijke avond voor te schotelen, zo zullen Festo Events, 4N-GME en Cape Holland, Den Helder op haar grondvesten doen trillen.

Als het nieuwe jaar is begonnen, openen nieuwe poorten zich en wordt het hoogtepunt vastgehouden in drie verschillende zalen. Een scala aan DJ’s als Benny Rodrigues, Afrojack, Chuckie, Quintino, Jeremaine S en Sunnery James&Ryan Marciano zorgt na middernacht met house, electro en disco dat 2009 knallend wordt geopend. Ook in de 80-90’s-zaal wordt het feesten met de handen in de lucht; lekker swingen op de foutste hits van begin jaren 80 tot eind jaren 90. In een derde ruimte zullen de regionale househelden het nieuwe jaar groots inluiden Er geldt tijdens deze avond maar 1 regel: FEEST!

Aangeraden wordt snel kaarten te bemachtigen, aangezien de voorverkoop reeds is gestart en de geruchten doen nu al de ronde dat het wederom een “sold out” editie zal gaan worden!

1 opmerking

 
nice party