Partyflock
 
­ Nederland
Element Vandit is niet algemeen zichtbaar!
Element Intuition Recordings is niet algemeen zichtbaar!
Element Intuition Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Intuition Winter Event at Westerunie

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 17 januari gaat voor Intuition Recordings een jaar vol met nieuwe uitdagingen van start. De WesterUnie was al eerder het decor voor de geweldige solo performance van Menno de Jong maar deze keer zal Menno niet als enige de unieke Intuition sound ten gehore brengen. Na een succesvol Intuition Summer Festival op het Bloemendaalse strand, een uitverkochte editie van de Intuition ADE Showcase in de Escape Studio tijdens het Amsterdam Dance Event en de geweldige performance van Menno de Jong tijdens Menno Solo is het weer tijd voor het Intuition Winter Event. Met namen als Jon O'Bir (VANDIT), Arnej (INTUITION) en natuurlijk Menno de Jong zelf zal Intuition Recordings het jaar spetterend beginnen!!

Wie je zeker niet wilt missen is Jon O'Bir. Onder het platenlabel van Paul van Dyk (Vandit) produceert hij de ene na de andere kletser! Na het winnen van zijn eerste DJ contest is het heel snel gegaan voor Jon O'Bir. Zijn residency in Godskitchen leverde hem veel respect van clubbers en collega DJ's op. Zijn tomeloos energieke sets trokken de aandacht en hij mocht zijn kunnen als opwarmer of afsluiter tonen voor grote namen als Sasha, Tiësto en Paul van Dyk. Een alsmaar voller wordende DJ-agenda tot gevolg. Afgelopen september is zijn eerste artiesten album verschenen, genaamd “From Within” en dit debuut album is door iedereen met open armen ontvangen. Jon O'Bir is een performer in hart en nieren en weet als geen ander hoe hij zijn publiek moet bespelen, we mogen dus een hoop verwachten van deze 25 jarige DJ/producer.

Ook verwelkomt Intuition Arnej tijdens het Intuition Winter Event. Deze Canadese top producer en DJ heeft al meerdere releases op zijn naam staan bij Intuition Recordings. In het afgelopen jaar is Arnej doorgegroeid tot de vaste kern in de Dance scene. Hij is door Armin van Buuren getipt als favoriete producer van 2008 en hij heeft de “Best New Face Of 2008” award gewonnen tijdens de Trance Awards in 2008. Dit alles geeft aan hoe snel deze Canadees een plekje in de top van de Dance scene heeft bemachtigd. Zijn draaistijl is net zo muzikaal en energiek als zijn platen, dus genoeg redenen om deze performance niet aan je voorbij te laten gaan!

Tot slot zal Menno de Jong, de man achter Intuition Recordings, zijn kunsten achter de draaitafels vertonen. Menno wordt geprezen als één van de snelst groeiende talenten in de Dance scene. Zijn kwalitatief hoogwaardige producties en energieke optredens worden alom gewaardeerd. Dit gevoel wordt versterkt door zijn stijging in de DJ Mag, waar hij dit jaar is doorgestegen van # 62 naar # 48! In de DJ Mag poll is enorm veel concurrentie, dus deze stijging mag gezien worden als een uitzonderlijke prestatie. Nu Menno zijn universitaire studie heeft afgerond kan hij zich totaal gaan focussen op dat wat hij liefheeft; muziek. Dat belooft nog wat!

Met al deze toppers in de line-up bestaat ook deze editie het Intuition Winter Event weer uit een avond vol met hoogtepunten.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan! Tot zaterdag 17 januari…

8 opmerkingen

aardig wat leuke feestje alweer in het nieuwe jaar :D
arnej _o_
helaas niet aanwezig
heb al wat anders die maand:9
Super!! ben er zeker bij...
Artiest {SHOWLIST artist 54656, 65278, 58189}
Freaxxshow gaat 'm helaas niet meer worden :(. Dit feest is in ieder geval een mooi alternatief :)