Partyflock
 
­ Nederland

Keihard beuken op tweede kerstdag

gepubliceerd door , op
Keihard beuken op tweede kerstdag
15 december 2008
FeestHigh Voltage · The Ultimate Shocking Hardcore Event
Datumvrijdag 26 december 2008
WinactieHigh Voltage actiegesloten
LocatieLocomotion Site
De hardcore houseparty High Voltage geeft al jarenlang een 100% feest garantie tijdens de saaie feestdagen. Ook op Tweede Kerstdag is het de organisatie weer gelukt om een deejay keurkorps samen te stellen waarbij het maar om één ding gaat: knallen!

Aan de Amerikaweg te Zoetermeer verzamelen op vrijdag 26 december de disc-jockeys zich voor een spannende editie van 'The ultimate shocking hardcore event'. In de Early hardcore area staan legends als The Darkraver, Chosen Few, Charly S en Norman. Natuurlijk zal ook de voormalige resident van Locomotion, Deaz D niet in de line up ontbreken.
Beukende beats worden in de hardcore area gedraaid door het verraderlijk valse kerstelfje Korsakoff, de onverbiddelijke Nosferatu, Endymion, Evil Activities en Toxic. Het feest wordt traditioneel weer afgesloten door de nummer een shockjock Partyraiser. High Voltage wordt aan elkaar gepraat door MC J-B en MC M-Shane.

Deze editie staat er een extra shocking geluidsset die Discotheek Locomotion nog dagen zal laten natrillen als de laatste klanken hebben geklonken.

Kaarten voor High Voltage zijn voor 12,50 euro (ex fee) in de voorverkoop verkrijgbaar via Ticketservice (grotere postkantoren en free record shops) en Midtown Den Haag. Partytime van 23.00 tot 05.00 uur. Toegang vanaf 16 jaar (ID verplicht).

10 opmerkingen

Betere geluidsset is zeker nodig!! Wordt weer ff knallen!! :D
 
waarbij het maar om één ding gaat: knallen!

dat zowiesooow haha mooi los gaan


Deze editie staat er een extra shocking geluidsset die Discotheek Locomotion nog dagen zal laten natrillen als de laatste klanken hebben geklonken.

en dit maakt het feest alleen maar mooier whaha :P goeie en harde muziek :P hoop dat we weer die ouderwetse piep in onze oren krijgen haha :P maar dat gaat wel lukken denk ik zo te zien :D


HEB ER ZIN IN :d
PA PA PA PA PA PArty pa party
 
En ik wil zo graag :nocheer:
 
Van de partij, zoals elke editie:D
gaan weer knalle:D
Stampeuh..!!!!!:XTC: