Partyflock
 
­ Nederland

Technootjes 2days special in Simplon

gepubliceerd door , op
Elk jaar is het weer de vraag: wat zal er met kerst op het menu staan? Hertenbiefstuk? Konijn? Kalkoen? Dat laten we dit jaar lekker aan je schoonouders over, maar vlak voor èn na de kerst bepaalt Technootjes wat er op het menu staat! Want met een dubbele editie serveren ze niks minder dan Karotte op de 20e en de Wighnomy Brothers op de 27e. Dans smakelijk!

20 december - 2days special #1: Karotte In de grote zaal wordt deze nacht een heerlijk a-la-carte menu geserveerd. Het voorgerecht wordt deze avond opgediend door residents Miguel & Delano. Met een 2 uur durende back2back sessie zullen de smaakpapillen alvast flink in werking worden gezet om vervolgens te genieten van het hoofdgerecht deze nacht. Deze zal bestaan uit een maar liefst 5 uur durende set van Karotte! Deze Duitse entertainer is allang geen onbekende meer in de technowereld en samen met zijn residenties in clubs als Harry Klein in München, U60311 en CocoonClub in Frankfurt is deze man met recht tot één van de meest geboekte DJ’s in Duitsland en ver daar buiten. Na het ongelooflijke succes van vorig jaar september, doet Simplon het graag nog een keer dunnetjes over met deze gekke wortelman.

In de bovenzaal wordt het geheel deze nacht afgeblust met als eerst Gronings trots Motio achter het fornuis. Bekend van zijn Boiler avonden en voormalige live act samen met E-Contact zal hij deze nacht ongetwijfeld waardig inleiden met een 2 uur durende set. Hierna is het de beurt aan de fijne Amsterdamse Eva Maria. Met haar eigen Putch en Body Condition feesten en diverse buitenlandse boekingen in clubs als Watergate in Berlijn en Robert Johnson in Frankfurt, staan ons twee culinaire uurtjes te wachten. Nog ruimte over? Het is te hopen want de laatste twee uren wordt het toetje geserveerd, bestaande uit twee Enthousiaste Gasten! Geheel in stijl zullen deze twee mannen een heerlijke techno afsluiter verzorgen.

27 december - 2days special #2: Wighnomy Brothers Derde kerstdag en wederom wordt er deze nacht a-la-carte geserveerd. Er wordt begonnen met een fijne hors-d'oeuvre, met trots geserveerd door resident Orchid. Hokjesgeest is er bij deze man niet bij en inhoudelijk staat er dus een fijne verrassing te wachten! Vervolgens is de grote zaal het decor voor niemand minder dan de Robag Wruhme en Monkey Maffia, beter bekend als de Wighnomy Brothers. Deze twee chefs zijn verantwoordelijk voor het hoofdgerecht, met een 5 uur durende show zoals alleen zij deze kunnen maken. Bekend om hun Freude-Am-Tanzen label, unieke en energieke sets, vodka en briljante laatste mix compilatie ‘Metawuffmischfelge’, is de organisatie met recht trots dat ze deze twee heren naar Simplon hebben weten te halen.

Mocht het beneden allemaal wat te gek worden, kom dan vooral naar de bovenzaal waar deze nacht vanaf 00:00 uur eerst Davlov & Zudisko de muzikale versnaperingen verzorgen. Ze trakteren op allerlei lekkers gedurende een drie uur durende back2back sessie. De laatste drie uur neemt K.Cee voor zijn rekening en hij zal het publiek de desserts in de vorm van een lekkere portie techno om de oren smijten!

8 opmerkingen

wighnomy's :respecT:
karotte mag er ook wezen natuurlijk :D
tres bien! (Y)(Y)
Artiest M10
Top avonden allebei!!!
 
Werkzaam bij Vier
netjes:jaja:
hulde Wighnomy Brothers :respect:
Uitspraak van M10 op donderdag 11 december 2008 om 17:31:
Top avonden allebei

:yes:
Dit wordt dik, kaartjes in the pocket..aftellen maar!
Wordt weer luchtgitaren! :yeS:
 
Karotte:respect:

Alleen facking aan de andere kant van NL