Partyflock
 
­

Hed Kandi’s viert 6 jaar in Nederland

gepubliceerd door , op
afbeelding Hed Kandi’s viert 6 jaar in Nederland
FeestHed Kandi · 6 Years in Holland
Datumzaterdag 20 december 2008
LocatieHotel Arena Site
WinactieHed Kandi actie, gesloten
Op Hed Kandi Headquarters borrelt er al weken iets onder de oppervlakte. Hed Kandi poetst haar legendarische discoballen op, rolt meters rode lopers uit en zet liters champagne koud. De meest Heavenly Kandi danseressen worden zorgvuldig geselecteerd en de toeters, bellen en ballonnen zijn niet aan te slepen! De meest oogverblindende decoratie wordt overgevlogen uit Engeland en de absolute ‘head of kandi’ DJ’s bereiden weergaloze sets voor. Wat is hier gaande?

Deze voorbereidingen worden getroffen voor de meest uitbundige Hed Kandi edite so far. Want op 20 december viert het bekendste dance label ter wereld, dat synoniem staat aan glamour, uitbundigheid en de allerbeste funky house, haar 6 jarig bestaan in Nederland!

Bereid je voor op een avond met maar liefst 8 uur lang deliciously feel-good house, sexy vocals, Fabulous Decor en spetterende live acts in niet één maar twéé Hed Kandi rooms.

De absolute top uit de Hed Kandi stal komt deze zinderende Birthday Bash voorzien van internationale allure. Belgisch fenomeen Tom de Neef, de Londonse paradepaardjes Jim Breese en Colin Airey en onze eigen Hed Kandi volksheld Steven Quarré brengen hun meest meest funky en opzwepende sounds ten gehore. Natuurlijk vind dit uitzinnige spektakel plaats op de plek waar het allemaal ooit begon, het decadente vlaggenschip van Hed Kandi Nederland: Hotel Arena!

Voor een impressie, bekijk hier Hed Kandi 5 YRS the movie:


In de Disco Kandi Room maakt Jim Breese zijn opwachting. Deze Engelsman met gouden vingertoppen mixte en compileerde o.a de Hed KandiTwisted Disco’ en ‘Beach House’ compilaties. Hoewel hij acte de precense gaf in de meest exclusieve clubs ter wereld in Moskou, Taiwan, Ibiza en Bali, behoort Amsterdam tot zijn favoriete Hed Kandi gig.

Een andere muziekfreak die sterrenstatus verwierf in het Londonse clubcircuit is Colin Airey. Hij draaide in clubs all over the globe naast grootmeesters als StoneBridge en produceerde een track die uitgebracht werd door Sander Kleinenberg. Afgelopen zomer liet hij geen dansvloer onberoerd achter op het zonovergoten Ibiza en belooft hij deze avond een vleugje van deze beruchte Ibiza vibe en feel mee te nemen naar onze hoofdstad.

Lex Empress, de vocaliste en MC met het fluwelen geluid, ondersteund deze Hed Kandi zwaargewichten met haar zwoele vocale capriolen. Ace on sax zal met zijn groovy funky solo’s zorg dragen voor een uitzinnige partysfeer.

Hed Kandi pakt groots uit tijdens deze feestelijke editie met niet één maar twéé Hed Kandi zalen. In de Twisted Disco room verwelkomen we Tom de Neef die met zijn Hed Kandi residentie inmiddels een van de belangrijkste exportproducten is die België rijk is en in eigen land furore maakt met zijn Hed Kandi show op Radio Donna. Deze House veteraan is tevens vaste resident bij de Release Yourself Events en prijkt in menig platenkoffer van de grootmeesters der aarde met remixen die hij maakte voor o.a Roger Sanchez en Kylie Minogue

Steven Quarré, de enige echte Nederlandse Hed Kandi resident en de Beethoven van de funky house behoeft eigenlijk geen introductie. Al jaren hij brengt hij het Hed Kandi publiek in een magische staat van overgave, of dat nu in Dubai, Toronto, het zonovergoten eiland Ibiza of ons eigen Hotel Arena is.

Dj Suzie Cue aka Suzanne de Jong, het Veronica Boegbeeld zorgt voor de funky female touch en een dosis ‘Eye Kandi’.

Voormalige voetbalinternational en percussionist Glenn Helder en MC Haits zullen met hun funky beats en opzwepende vocalen deze Twisted Disco Room omtoveren in een dampende dansmassa.

Omdat het nieuwe levensjaar van Hed Kandi in stijl en op uitbundige wijze ingeluid moet worden kun je een VIP tafel winnen op het exclusieve Hed Kandi VIP deck, aangeboden door underwear merk Muchachomalo*. De Heavenly Hed Kandi danseressen worden voor deze feestelijke editie in dit hippe ondergoedmerk gestoken dat een gewaagde collectie op de markt heeft gebracht met heftige prints.

Hed Kandi staat garant voor het meest glamoureuze publiek ter wereld dat er uiteraard ten alle tijden ‘deliciously stylish’ uit moet zien. Daarom geeft Hed Kandi in samenwerking met ODM 5 fashionable horloges weg. ODM horloges zijn funky, frisse design horloges. Arriveer in stijl én op tijd op de Hed Kandi 6 YRS Anniversary en kijk voor deze winacties op www.hedkandi.nl.

Deze speciale Anniversary editie zal zelfs de meest doorgewinterde Hed Kandi fan versteld doen staan. Met maar liefst twéé Hed Kandi zalen, spetterend entertainment, live-artiesten, Heavenly Kandi danseressen die het vuur uit hun stiletto’s dansen en met als kers op de verjaardagstaart: een langere openingstijd tot 06.00! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedkandi.nl

2 opmerkingen

Raves
Artiest Martinez
waarom is "­the lovely Laura"­ er niet bij ?
hier moeten we heen