Partyflock
 

Atmoz vs. Danssalon
The big reunion

gepubliceerd door , op
Atmoz vs. Danssalon
21 november 2008
FeestAtmoz vs Danssalon · The big reunion
Datumvrijdag 19 december 2008
LocatieRembrandt Site
De hedendaagse partyganger ziet soms door de bomen het bos niet meer. Feesten en festivals in alle soorten en maten in iedere uithoek van binnen- en buitenland: je kunt je haast niet meer voorstellen dat het ooit anders is geweest. Toch weten degenen die al langer meedraaien wel beter. Verdwalend in die jungle van feesten verlangen zij soms wel eens terug naar de huiselijkheid en gezelligheid van hun vaste club met al hun vrienden om zich heen. Naar al die ouwe platen die zelden nog ergens klinken. Naar het gevoel dat ze echt iets bijzonders meemaakten.

De feestgangers uit het zuiden des lands die dit verlangen herkennen kunnen zich gelukkig prijzen, want op 19 december krijgen zij de kans om oude herinneringen op te halen en nieuwe te creëren. Club Rembrandt zal deze avond onderdak bieden aan een unieke reünie waarbij twee van de meest spraakmakende discotheken uit de zuidelijke partygeschiedenis weer even op het toneel zullen verschijnen alsof ze nooit zijn weggeweest. De Danssalon en de Atmoz: twee clubs die een compleet eigen en unieke sfeer kenden die zelfs jaren na sluiting nog altijd de harten van hun oud-bezoekers opwarmt.

Danssalon
Area 1 zal de hoogtijdagen van de Danssalon doen herleven. Met een grote kroonluchter als herkenningspunt en witte doeken, blokken om op te dansen, bellenblaasmachines, power shots, hapjes en snoepjes zal deze area de bezoeker het gevoel geven in een teletijdmachine te zijn gestapt. Cyber Cissy Antoine en Baby Jayne zorgen voor het entertainment en DJ's JB-77 en Maurice Delgado zijn nu al bezig het stof van alle oude Danssalonjuweeltjes af te blazen, zodat naast de ogen ook de oren niets tekort komen deze nacht.

Atmoz
In Area 2 gaat een ouderwets Atmoz-feestje gebouwd worden. De Atmoz crew weet als geen ander hoe ze die unieke sfeer moeten creëren en uiteraard zullen stadionfakkels en –toeters en andere free gadgets niet ontbreken. Pat Krimson, Nico Parisi, Daniel June en D.J.E.F. zijn het draaien nog lang niet verleerd en zijn van plan het pleisterwerk in de Rembrandt van de muur te doen trillen.

In de foyer zorgen Ivar, Ferreck Dawn, Le Poix en Shurendi voor nog meer muzikaal entertainment.

Kaartverkoop
Gelukkig blijkt uit de voorverkoop dat Eindhoven en omgeving warm loopt voor dit unieke evenement. De voorverkoop loopt boven verwachting goed en is daarom opgeschroefd naar 1000 tickets. Deze 1000 tickets zijn t/m donderdag 18 december om 23.55 uur verkrijgbaar mits de voorverkoop nog niet is uitverkocht. De organisatie verwacht echter dat de voorverkoop eerder is uitverkocht. Wees slim en koop je kaartje op tijd in de voorverkoop om teleurstelling te voorkomen. De organisatie houdt echter ook een beperkt aantal tickets achter de hand voor aan de deur. Kaarten voor ‘Atmoz vs. Danssalon - The big reunion’ kosten € 10,00 euro in de voorverkoop (via Paylogic.nl) en € 15,00 euro aan de deur. Het feest vindt plaats in Club Rembrandt te Eindhoven op 19 december 2008 van 22.00u - 05.00u. De minimumleeftijd is 18 jaar.

13 opmerkingen

Vet!!

Aanwezig!
Atmoz (y)

Danssalon (y)

Ferreck Dawn en Le Poix óók (y)

Hmmmmmm

Wie weet......
Uitspraak van poupoulossos op dinsdag 9 december 2008 om 11:36:
Ferreck Dawn en Le Poix óók (y)

Maar helaas, 19 dec gaat 'm niet worden :(
 
The good old days!!! (L)
Wordt gezellig!!! Alle oude bommen nog eens horen langskomen in de Atmoz zaal! :d
Vet weer eens oude tijden zoals vroeger in de Atmoz!!! Wekelijks :bounce: . Jammer dat grote namen zoals Marco V en Benjamin Bates geen oude muziek meer willen draaien. Maar vorige keer hebben Maurice Delgado en JB77 wel bewezen dat zij precies weten wat wij willen horen op een reunie! Wordt top!!!!
 
Uitspraak van coxlov op dinsdag 9 december 2008 om 12:20:
Jammer dat grote namen zoals Marco V en Benjamin Bates geen oude muziek meer willen draaien

Dat was toen wel zo super tijdens de aller 1ste dansSalon reunie.. Wel erg jammer dat ze de gouwe ouwe niet willen laten herleven
Uitspraak van poupoulossos op dinsdag 9 december 2008 om 11:36:
Atmoz

Danssalon

Ferreck Dawn en Le Poix óók

Hmmmmmm

Wie weet......

Daar hoor jij helemaal niet eens over te twijfelen Bartus! Jij gaat gewoon mee, klaar. Discussie gesloten. :[
Pat Krimson, Nico Parisi

Yeah, ouwe garde! ;)

D.J.E.F.

Yeah nieuwe held! ;)


Ferreck Dawn, Le Poix

Hmmm, gepaste trots! ;)


Danssalon trekt me niet, nooit gedaan, maar leuk samen met Atmoz! Een van de betere belgische concepten in de tijd dat ik Belgie nog 2 x in het weekend onveilig maakte! :D
Artiest {SHOWLIST artist 3776, 21722, 33370}
Zin in!!!
 
Line up is (wederom) maar karig van danssalonzijde
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 4024}
Hopelijk kan ik er deze keer wel bij zijn, Atmoz staat voor mij echt synoniem voor "the good old days". B)
laatste aanpassing