Partyflock
 
­ Nederland

Vier jouw kerst ‘Unplugged’, met kerstmuts en vele acts op DMtv’s X-Miss

gepubliceerd door , op
Vier jouw kerst ‘Unplugged’, met kerstmuts en vele acts op DMtv’s X-Miss
9 december 2008
De kerstdagen staan voor Christelijke mensen symbool voor de geboorte van Jezus Christus. Voor Carpe DM betekent kerst dit jaar een groots feest om de verjaardag van X-Miss te vieren, dat vorig jaar op 26 december voor het eerst het kerstlicht zag. En kleine feestjes worden groot. Van vier dj’s vorig jaar, naar 11 dj’s dit jaar, verdeeld over twee zalen.

Samen met het succesvolle DMtv-concept organiseert Carpe DM dit jaar, wederom op tweede kerstdag, DMtv X-Miss!

De oplettende lezer zal het niet zijn ontgaan; geen X-Mass maar X-Miss. Het geslaagde recept van vorig jaar is terug! Op 26 december is één area volledig gereserveerd voor vrouwelijke dj’s. Deze X-Missen zijn Miss Amy, Miss Djessy, Miss Edna, Miss J en Miss Qmania. Op tweede kerstdag nemen deze schoonheden de hemelse electro, trance en house-sounds voor hun rekening.

Unplugged
Op 25 oktober streek het wereldwijd befaamde en geroemde ‘D Mtv unplugged’ feest neer in Carpe DM. De reacties waren overweldigend. “Wow, eindelijk heb ik het ‘unplugged-gevoel’ een keer kunnen ervaren. Geweldig!”, zo liet Wendy de organisatie na afloop weten. En: “Wat een top artiesten en sublieme akoestiek, een aanrader voor elke liefhebber”, aldus een reactie die Carpe DM anoniem per postduif heeft ontvangen.

Hoewel het hele unplugged-circus al weer op doorreis was naar Sydney, heeft de organisatie het toch voor elkaar gekregen om het concept, na een aantal achterbankgesprekken, tot een snelle herhaling over te halen. En wel tijdens tweede kerstdag in de main-zaal van Carpe DM. ‘The Artists Formally Known As Dj’s’ tijdens dit waanzinnige vervolg zijn Bas & Ram, Cor Fijneman, Dazzle, Gusto en Ko-c. Allen zullen zij unplugged, met band in oude bezetting, onvergetelijke optredens verzorgen waarbij elke artiest zal uitblinken in zijn specialiteit:

Drums/Zang: Bas & Ram
De veelzijdigheid van deze twee muziekmeesters kent geen grenzen. De vorige keer werd nog vol overgave de triangel en mondharmonica bespeeld. Nu wagen de heren zich aan een potje tendum-drummen in combinatie met een lekker stukje tweestemmig zingen. Deze formatie speelt elke zaal gegarandeerd zo plat als een postzegel.

12-snarige gitaar: Cor Fijneman
De sounds die deze rasartiest uit zijn instrument haalt, zijn onvoorstelbaar. Geen genre is hem te gek en zowel solo als samen met andere artiesten staat deze ster zijn mannetje. Let vooral op de sublieme hand-snaar coördinatie.

Vleugel: Dazzle
In zijn beginperiode begaf dit supertalent zich meteen al in de directe omgeving van iconen als Jan Vayne en Wibi Soerrjadi. Inmiddels is hij hard op weg zelf zo’n icoon te worden. Een podiumbeest pur sang.

Sambaballen: Gusto
Dit instrument wordt helaas nog wel eens onderschat. Het krijgt echter een geheel nieuwe dimensie als ze ter hand worden genomen door Gusto. Het ongekend lekkere ritme dat hij laat ontstaan, doet zelfs een rolator-oma zwingen.

Saxofoon: Ko-c
De saxofoon heeft het imago van een ‘zwoel’ en ‘sexy’ blaasinstrument. En terecht, zeker als Ko-c zijn lippen op het tuutje zet. Deze artiest geeft zich graag voor 200%. Het is dan ook niet zo gek dat zijn shirt vaak uit gaat om zo ‘cool te kunnen blijven.

Zoals je van een DMtv-show mag verwachten, wordt er ook weer de nodige aandacht besteed aan de show en de effects. Zeker met oog op de kerst mag men uit gaan van veel spektakel. Om de feestvreugde en de eerste verjaardag van X-Miss extra te vieren, worden de eerste 50 bezoekers getrakteerd op een mooie kerstmuts. Bezoekers die geen muts hebben kunnen bemachtigen, maar zich ‘naakt’ voelen zonder, kunnen er één tegen een lage vergoeding aanschaffen bij de garderobe. De voorverkoop is inmiddels in volle gang dus wees er snel bij. De concertregistratie die gemaakt wordt tijdens deze avond zal binnen enkele weken na het evenement te koop zijn op dvd bij alle bekende verkoopadressen. Miss het niet!

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Looking good!!!
:respect: carpe dm :respect:
partyplace nr.1

supergezellig
laatste aanpassing
Werkzaam bij PT Events
Artiest {SHOWLIST artist 12, 107103, 47439}
wordt gezwellie :)
Zin in!
 
Jaa gaat weer een lekker feesie worden....
Dat gaat zeker lukken. De laatste van DMtv was super en X-Miss vorig jaar ook!! Kan er zeker een voor in de boeken worden!
 
Uitspraak van ROM@@N op donderdag 11 december 2008 om 16:04:
carpe dm
partyplace nr.1

supergezellig

Ja wat moet ik hier nog aan toe voegen!!!

CarpeDm The Place 2Be!
Echt een top feest dit.. en als het extra geluissysteem er weer staat wordt het helemaal :bounce: en :banana: en :cheer:
 
Uitspraak van DJ Ed Mission op vrijdag 12 december 2008 om 10:24:
Echt een top feest dit.. en als het extra geluissysteem er weer staat wordt het helemaal en en

Ja dat zal er zeker staan,jammer dat je er niet bij kan zijn Ed!!

Maar de 28e mag je de schade dubbel en dwars in halen......
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Hahah altijd goed dit. wordt topper. erg veel zin in.....