Partyflock
 
­ Nederland
Element Little Mountain Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Kerst met ExtremaMusic Family Affair @ WaTT

gepubliceerd door , op
Kerst met ExtremaMusic Family Affair @ WaTT
4 december 2008
Het is bijna december, de dagen worden korter, maar de nachten alleen maar langer! ExtremaMusic brengt je daarom een dikke clubparty deze kerst in Rotterdams nieuwste en meest verfrissende club Watt. Met veertien dj’s en vier live-acts uit eigen (kerst)stal, kerstige deco en die welbekende Extremaanse gezelligheid wordt ExtremaMusic Family Affair hét feest om die extra kerstkilo’tjes er weer af te dansen!

Na een heerlijke clubavond met Toolroom Knights tijdens het afgelopen ADE met Extrema is ExtremaMusic nu hongerig naar meer! De eerste editie van Family Affair wordt de kick-off van een reeks clubfeesten van formaat. Voor iedereen die aan het eind van de kerstdagen goed los wil gaan, heeft het agency/boekingskantoor een breed scala aan eigen artiesten geselecteerd. In drie zalen zullen de ExtremaMusicians de feestgangers meenemen naar wel heel veel hoeken van de house.

ExtremaMusic is steeds groeiende en de artiesten staan nooit stil! Onlangs nog werd dj van het eerste uur Remy toegevoegd aan het rooster. René Amesz en Patch Park draaien naast Joris Voorn mee op internationaal niveau en releasten onlangs op Little Mountain Recordings van Sander Kleinenberg. Eva Maria & Martine rocken draaitafels van Berlijn tot Turkije, Eric de Man, Warren Fellow en Michael ‘Ille Bitch’ von L. gaan weekend in, weekend uit van club naar club met een ramvolle agenda. Deze muziekbeesten eten, slapen en drinken stuk voor stuk dj-sets!

Ook op producerend vlak gaan de ExtremaMusici als een trein. Dit jaar nog werd [dj=TJ Kongs] ‘Merging’ door dj-held Karotte keer op keer in zijn sets verwerkt. Klapper ‘3 Of A Kind’ van Mark August is terug te horen op Cocoon Compilation H en hij bracht uit op het momenteel hete label Innervisions van Henrik Schwarz. ‘Lost’ van Rejected (Joris Voorn & Edwin Oosterwal) vond de weg naar het Fabric 37-mixalbum van Steve Bug en de rest van de wereld. Net als Rejected releaste Darko Esser al een respectabel aantal tracks, waaronder onlangs nog op Underwater, het label van niemand minder dan Darren Emmerson (Underworld). Binnenkort meer nieuws over de releases van Edwin Oosterwal, Joris Voorn, TJ Kong, Quince en ExtremaMusic’s nieuwste aanwinst Pitto. Loads to come!

Met al die drukke agenda’s is het een klein kerstwondertje te noemen dat deze artiesten samen op een clubevent staan. Tel daarbij op de schitterende nieuwe venue Watt met Extrema’s decoteam Pino & Nicole en je clubavond is compleet! E-tickets bij Timoco via http://www.extrema.nl/?module=timoco en bij alle Belcompany-winkels. Tot dan!

Line-up ExtremaMusic Family Affair:

Infinitize
Patch Park
DJ Remy Unger
Eric de Man
René Amesz
Rho vs Base vs Der Kaiser
Pitto (live)
Mark August (live)
Darko Esser (live)
Quince (live)
Rejected DJ set ft. Joris Voorn & Edwin Oosterwal
TJ Kong
Eva Maria en Martine
Michael 'Ille Bitch' Von L
Warren Fellow

Visuals by Reach, Deco by Pino & Nicole, www.extremamusic.com / www.watt-rotterdam.nl

2 opmerkingen