Partyflock
 
­ Nederland

Eerste editie Source on Ice met oa Sascha Funke
28 februari in de Paperdome Utrecht

gepubliceerd door , op
Eerste editie Source on Ice met oa Sascha Funke
8 december 2008
FeestSource on Ice · winterfest
Datumzaterdag 28 februari 2009
LocatiePaperdome
Zaterdag 28 februari 2009 beëindigt Source eigenhandig de winter en geeft een eerste aanzet voor Source Festival 2009. Op het Paperdome Terrein in Utrecht wordt van 13.00 tot 23.00 uitgepakt met Source on Ice, Utrechts intiemste winterfest! Source is de organisatie achter Source Festival, dat in 2008 voor de tweede keer werd georganiseerd en zowel met de opkomst als artistiek een daverend succes was. Hiermee is de aanzet gegeven om de activiteiten uit te breiden en Source on Ice te organiseren.

De ingrediënten voor dit winterse spektakel: een weergaloze technotempel, een uitbundige line-up, een schaatsbaan om warm te draaien, koek en zopie om aan te sterken en dat alles voor een prijs waar zelfs de oorwarmers niet voor gekocht kunnen worden.

De line-up bestaat uit een bonte verzameling van internationale topartiesten en bewezen sfeermakers die gezamenlijk garant staan voor een dag van hoogstaande kwaliteit, muzikale vernieuwing en een onvervalste ravesfeer. Vanuit Berlijn stuurt Bpitch Control Sascha Funke, één van Duitslands’ meest gelouterde technohelden. De Paperdome kan zich opmaken voor een weergaloze set techno van het hoogste internationale niveau. Ook voor even in Nederland geland, brengt Shinedoe deze zaterdag de muzikale vernieuwing naar Utrecht. Met haar releases op Intacto zet ze wereldwijd ons land stevig op de technokaart. Kijk uit naar een warme technoset waarmee een feestelijke zomer voor het moment werkelijkheid is.

Met Olene Kadar wordt het best bewaarde geheim van Nederland geopenbaard. Hij laat horen waarom we extreem blij mogen zijn met spoorlijnen, autowegen en internet naar het hoge noorden. Verwacht een verrassende liveset om van te smullen. Geen Source on Ice zonder assistentie van mannen als Wijnand & Dimzen, Elderveld House (aka Jorn Liefdeshuis en Bert de Rooij) en Specker. Op Source Festival en meerdere Fonk-edities brengen zij de sfeer die synoniem staat voor Source: energie vanuit het muzikale hart.

Een kaartje gaat voor deze dag voor slechts €12,- de deur uit. De Paperdome biedt ruimte aan slechts 500 gasten. De kaartverkoop is gestart via www.beatfreax.com/ticketshop en www.sourcefestival.nl en hard tickets zijn te koop bij de Revenge in Utrecht en Outland in Amsterdam. Het is ook mogelijk om combinatie tickets te kopen voor slechts €20,-. Hiermee is de toegang verzekerd van de afterparty, die ergens in Utrecht plaats gaat vinden.

12 opmerkingen

Hier Pak->aan! :D

Voor alle Allrounders, rave rondjes onder de 28 : Dat moet lukken!
Hiermee is de toegang verzekerd van de afterparty

:D!

Ik ruik een Source after!

Echt wat heb ik hier een zin in :D!
:) :) :) Source festival helaas moeten missen :( :( :( Hier ga ik zeker bij zijn! :) :) :)
Nog een korte aanvulling: in het promobericht staat dat je combitickets kan kopen via de website. Dat kan (nog) niet. Maar koop gerust je kaartje voor Source on Ice, want ook op Source on Ice zelf krijg je de mogelijkheid je afterkaartje voor een vriendelijk prijsje te kopen. Cheers!
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Weer uitzonderlijk!
Haha echt geweldig dit. Ik heb mijn vrieze doorlopers al ondergebonden. Ik ga de elfstedentocht schaatsen in de Paperdome....HOPPA!!!
WOW HOE VET IS DIT DAN!!!
Sascha Funke en Shinedoe in the backyard, whaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Kaarten worden per direct aangeschaft. Ik dank u Source
Sacha Funke!!!

Fucking geniaal! Was nummer 1 op mijn wishlist!

En hollandse beste: Olene Kadar

Dikke dikke puim voor de line up en het concept!
Uitspraak van marloutje op dinsdag 9 december 2008 om 20:42:
Sacha Funke!!!

Fucking geniaal! Was nummer 1 op mijn wishlist!

En hollandse beste: Olene Kadar

WooW, ik ben dus niet de enige die keihard kan genieten van een lijstje namen !!! En het echte werk moet nog komen :D
Joehoe!! Superveel zin in!!
Werkzaam bij Struikgewas
2 kaartjes over voor normale prijs. pb voor interesse!