Partyflock
 

This Is™ Eindhoven

gepubliceerd door , op
This Is™ Eindhoven
28 november 2008
Na zeer succesvolle edities in oa. de Melkweg en Paradiso in 2008 is het alweer tijd voor de laatste This is™ van dit jaar, en wel in Eindhoven! Op vrijdag 26 December, 2e kerstdag, zal Club Rembrandt de plek zijn waar This Is™ Eindhoven zal plaats vinden. Deze voormalige bioscoop lijkt een zeer voor de hand liggende plek voor Sander Kleinenberg’s DVJ show. Hij zal dus in de Rembrandt een DVJ showcase van jewelste geven om zo zijn laatste optreden van 2008 in Nederland te vieren.

Ook René Amesz is uiteraard weer van de partij en zal in de Rembrandt zeker weer laten horen waarom de keuze op hem is gevallen voor het mixen van de eerste LMR compilatie; ‘Little Mountain Rocks vol. 1’.
Dennis Ruyer, de man die elke week met Radio 538’s Dance Department het hart van menig houseliefhebber sneller laat kloppen, zal ook 'acte de presence' geven in de ‘Red Room’ van de Rembrandt.

De ‘Green Room’ van Club Rembrandt wordt voor deze avond omgedoopt tot de Little Mountain Rocks zaal. Dit nieuwe concept rond het Little Mountain Recordings label had op het Amsterdam Dance Event van 2008 zijn primeur en bleek een daverend succes. Muzikjunki zal wederom de 'kick off' voor zijn rekening nemen. Zorg dus dat je op tijd binnen bent om te kunnen genieten van de vetste en coolste housetracks van deze talentvolle Rotterdammer. Daarna klimt Dan Sanders ook weer in de dj booth voor een lekkere house set. Beide heren gooiden afgelopen editie in de Melkweg hoge ogen en zullen er ook in de Rembrandt weer een feest van maken. Niet in de laatste plaats omdat zij ook nog een 'back 2 back' set uit de speakers zullen knallen. Daarna zal Patch Park met zijn unieke techy sounds het publiek wederom verwennen. En 'last, but certainly not least', zal James Nidecker plaats nemen in de dj booth. Deze symphatieke Amsterdammer is met zijn unieke platenkeuze en dito verschijning inmiddels uitgegroeid tot vriend-aan-huis bij LMR en heeft zich ontwikkeld tot een ware publiekslieveling. Wat ons betreft tijd dat ook Eindhoven kennis met 'm gaat maken.

De foyer van de club wordt omgetoverd tot de ‘Deephouse Foyer’ met opkomende dj’s als Jamie Lie A Kwie en Jeff Moore. Deze twee dj’s draaien al op hoge rotatie in Amsterdam en Rotterdam met hun opvallende diepe sounds. Nu is de tijd daar dat ook Eindhoven kennis met ze maakt. Ook Jordi Bouman, die ondertussen het hele land doorkruist met zijn dj sets en daarnaast op 't productionele vlak goed bezig is, keert terug naar Eindhoven om daar een deephouse set neer te zetten.

Om de kerstgedachte kracht bij te zetten wordt er op deze avond een speciale loterij gehouden ten behoeve van Kika (www.kika.nl). Kika werft, zoals de meesten wellicht al weten, fondsen ten behoeve van de zeven kinderkankercentra in Nederland. De prijzen van deze loterij zijn belangeloos beschikbaar gesteld door Little Mountain Recordings, Pioneer Pro DJ, UDG (Ultimate DJ Gear), 538 Dance Department en alle artiesten die tijdens deze avond optreden. Koop dus allemaal een lootje voor dit geweldige doel en maak kans op een van de vele coole prijzen, zoals; een door Sander Kleinenberg gesigneerde nieuwe Pioneer hoofdtelefoon (HDJ 2000), een door Dennis Ruyer gesigneerde akoestische gitaar, een James Nidecker "look-a-like" pakket, een door alle dj's gesigneerde cd map van UDG, alsmede andere leuke gadgets. De totale opbrengst van deze loterij wordt gedoneerd aan Kika!

This Is™ Eindhoven is dus zeker weer een avond die je niet mag missen. Haal dus nu je kaarten in de voorverkoop bij Free Record Shop of www.beatfreax.com/ticketshop voor maar 15 euro. Op de avond zelf zijn kaarten voor 24:00 uur ook aan de deur verkrijgbaar voor 15 euro. Na middernacht zijn de kaarten aan de deur te krijgen voor 20 euro. Om teleurstelling aan de deur te voorkomen wordt echter aangeraden de kaarten al in de voorverkoop te kopen. Niet in de laatste plaats omdat de laatste edities in de voorverkoop al nagenoeg uitverkocht waren.

7 opmerkingen

Wordt een vet feestje. Kerstvakantie beginnen met Atmoz vs Danssalon en dan tweede kerstdag mooi naar dit feestje. Eindelijk vette techno in de Rembrandt!!!!!
Artiest Cazzo
Uitspraak van Minority op vrijdag 28 november 2008 om 15:02:
Eindelijk vette techno in de Rembrandt!!!!!

Dat lijkt me niet, maar dit wordt wel een heel dikke avond.
Uitspraak van Cazzo op zaterdag 29 november 2008 om 01:07:
Eindelijk vette techno in de Rembrandt!!!!!

techno????????
 
Uitspraak van Minority op vrijdag 28 november 2008 om 15:02:
vette techno

:lol:
Artiest {SHOWLIST artist 49315, 8864}
techno is nooit weggeweest hier in E-troit , laat zich alleen niet al te gemakkelijk vinden ;-)
laatste aanpassing