Partyflock
 
­

Dynamo GBBR pakt uit in december

gepubliceerd door , op
afbeelding Dynamo GBBR pakt uit in december
FeestBasstown
Datumvrijdag 5 december 2008
LocatieDynamo Site
FeestGBBR · Noize rulez everything
Datumzaterdag 13 december 2008
December is de maand van saaie familiediners, duffe kerstrecepties en rotweer. Maar niet in de Dynamo, waar Dynamo GBBR twee knallende feesten presenteert!

Basstown
Terwijl Sinterklaas over de daken stuntelt om pakjes te brengen naar brave kinderen, zal Dynamo GBBR juist uitpakken met de tweede editie van Basstown! Deze avond staat geheel in het teken van early hardcore. De line up liegt er niet om. Buzz Fuzz zal deze avond een dikke early set draaien. Deze man heeft zijn sporen al lang en breed verdient en zal Sinterklaasavond met een dik early-sausje overgieten. Hij zal hierbij worden bijgestaan door Dynamo residents Antrax, Endonyx, Eye-con en als speciale gast Vento Vinyl. Deze avond zal zoals altijd met Basstown gratis toegankelijk zijn.

Buzz Fuzz
Antrax
Endonyx
Eye-con
Vento Vinyl

GBBR - Noize Rulez Everything
Op 13 december zal alweer de derde editie van de GBBR Noize-feesten plaatsvinden. Ook op deze editie zal Dynamo op zijn kop gezet worden met de beste Schranz, industrial hardcore en veel aandacht voor tekno en breakcore deze editie.

De line up voor de GBBR zaal liegt er niet om. Als eerste zal The Outside Agency, bijgestaan door Entro MC, met het beste wat er aan muziek uit Zeeland komt, het geluidsysteem flink op de proef stellen. Deze heren zijn bekend van het Genosha label en van hun vele optredens op zowat alle grote feesten die er zijn.
Vanuit Frankrijk komt de Franse schone Daisy naar Dynamo. Bekend van haar releases op onder andere Epileptik Records en haar optredens op onder andere Thunderdome, Club r_AW en vele andere feesten staat deze dame garant voor een set vol verrassingen.

Enzyme Records wordt deze avond vertegenwoordigd door een van de betere live acts in de hardcorescene. Synapse & Sei2ure zijn allang geen onbekenden meer. Zo heeft Sei2ure pasgeleden een nieuwe vinyl gereleased op Enzyme K7; Rocket Fuel. Synapse & Sei2ure zullen met hun act laten zien hoe een liveset hoort te zijn.
Als laatste een dame die zeker weet hoe een industrialset hoort te klinken; DaY-már. Met haar vele optredens op de hoofdpodia van bekende feesten weet ze velen te verrassen door niet een tandje terug te schakelen maar gewoon altijd volle gas te geven. Deze dame mag de avond ook afsluiten en zal met een verhoogd bpm-prommilage tekeer gaan.

De residents deze avond zijn Endonyx, JDC en Antrax, allen bekend van andere GBBR feesten. Antrax weet het publiek telkens weer te verrassen met zijn sets, terwijl JDC en Endonyx bekend staan om hun dikke schranz en industrial sets. Deze residents zullen in ieder geval niet onder doen voor de bekende namen.

Het atrium van Dynamo word die avond het domein van de mannen van DosisDB Soundsystem. Deze organisatie is bekend van de vele teknofeesten die zij hebben georganiseerd en aangedaan met hun soundsystem. De residents van DosisDB zullen de bezoekers van Dynamo trakteren op onder andere tekno, drum’n’bass en breakcore. Artek, Oozi (live), Bucky, eMel en Sam C zijn de mannen die de 100% underground sounds gaan brengen in deze zaal.

De entree deze avond bedraagt €12,50. Om teleurstellingen te voorkomen wordt aangeraden online je E-ticket te bestellen via PayLogic.

Daisy
DaY-már
The Outside Agency & Entro MC
Sei2ure & Synapse =(live)=
Endonyx
Antrax

Artek
Bucky
eMeL_Dosisdb
Oozi
Sam C

Alle feesten van Dynamo GBBR zijn toegankelijk voor 16 jaar en ouder. Legitimatie is verplicht, ongeacht leeftijd of uiterlijk, dus neem je ID, rijbewijs of paspoort mee. GEEN ID = GEEN TOEGANG!

Roken is niet meer toegestaan in Dynamo conform de Horecawet. Er zal een rokersruimte worden ingericht voor deze events.

15 opmerkingen

best interessant :jaja: staat als optie (Y)
Noize Rulez Everything

In mijn agenda :jaja:

Dikke line up!!!

Daisy (L)
Daisy
DaY-már
The Outside Agency & Entro MC
Sei2ure & Synapse =(live)=

Zeker dikke shit :bounce:
Uitspraak van R½je. op zaterdag 29 november 2008 om 11:21:
Noize Rulez Everything

In mijn agenda

Dikke line up!!!

Daisy

B)
 
Aanwezig (Y)

Dynamo :respect: écht goed bezig daar :yes:
 
13 dec.­ zeker vette line-up!!
 
lekker hoor