Partyflock
 

Gewoon Gastvrij vindt nieuwe locatie

gepubliceerd door , op
Gewoon Gastvrij vindt nieuwe locatie
20 november 2008
Morgen is het zover! De gehele Flexbar staat in het teken van een groot feest. Zowel de kleine - als grote zaal worden samen gevoegd tot één beleving. Na dat Gewoon Gastvrij zijn oude vaste locatie Club 8 helaas heeft achterlaten was de nieuwe locatie een geschenk uit de hemel voor de twee organisatoren.

De Flexbar is haast een idyllische plek voor Gewoon Gastvrij. Met een gruwelijk geluidsysteem en een onvervalste club beleving is de Flex Bar volgens de organisatie een ideale plek voor Gewoon Gastvrij.

De eerste editie op de nieuwe locatie is dan ook een klapper van jewelste. Met een buitenlandse act van de bovenste plank en binnenlandse DJ acts die er niet om liegen zetten de jongens van Gewoon Gastvrij zichzelf opnieuw op de kaart van de club scene.

Die zaterdag, 22 November om precies te zijn, presenteert Gewoon Gastvrij onder andere Dirt Crew (Players Paradise, Berlin). De groep die mede verantwoordelijk is voor de oh zo bekende minimal scene heeft altijd al een vooruit strevende visie gehad. Dirt Crew bestaat uit James Flavour en Break 3000, een team dat in 2004 Dirt Crew Recordings oprichtte en later het sub-label Players Paradise. Het verschil: Players Paradise geeft meer ruimte voor het verkennen van meer experimentele vormen van minimal, electro en house.

Ook Pete Bandit & Jason Shae zijn erbij. Afgelopen Augustus ging het publiek nog op hun set los tijdens Bleifreemd. Samen met Kouam Djoko en Newton da Costa richtten ze in 2004 de live act Jason & The Argonauts op, dat nu uitgegroeid is tot een van de key minimal acts van Nederland. Solo staan deze jongens tegenwoordig vooral bekend vanwege hun energieke house sets die geen enkele grens binnen het genre schuwen.

Dus, wat valt er te verwachten van Gewoon Gastvrij in Flexbar? Gewoon, een gastvrije avond met minimal, electro, house en techno maar vooral feest! Onder de vleugels van hosts Mike Ravelli en Mr Minoz moet het helemaal goed komen. Deze premiere van de jongens in Flexbar mag je in elk geval niet missen!

4 opmerkingen

 
sgasvHHHSHXHXHXHOISJDOSJDOSHDJOAHXOAHD SEX
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 22 november 2008 om 08:40:
sgasvHHHSHXHXHXHOISJDOSJDOSHDJOAHXOAHD SEX

sorry kan iemand dat ff vertaallen aub whaaaaaaaaaaaaaa
 
Uitspraak van tombat op zaterdag 22 november 2008 om 11:26:
sorry kan iemand dat ff vertaallen aub whaaaaaaaaaaaaaa

'Mr Minoz en Dhr Ravelli zijn helden van de bovenste plank' ..staat er in doorhaaltaal.
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 22 november 2008 om 13:13:
'Mr Minoz en Dhr Ravelli zijn helden van de bovenste plank' ..staat er in doorhaaltaal.

Klopt!