Partyflock
 
­ Nederland

Unieke electro-techno nachten in tanzclub van Herr Zimmerman

gepubliceerd door , op
Op zowel zaterdag 29 november als zaterdag 13 december heeft de buitenaardse kater, Herr Zimmerman wederom twee bijzondere primeurs in zijn Tanzclub in Rotterdam. Op zaterdag 13 december komt niemand minder dan DJ Hell voor het eerst naar Rotterdam en tijdens de eerste editie van ‘Herr Zimmerman ist not a Copycat!...’ op zaterdag 29 november is er een optreden van het live duo Electrixx (Berlijn) in Herr Zimmerman!

Het live optreden van de Berlijnse boyz van Electrixx is wederom een electro techno primeur van de bovenste tanzplank. Electrixx combineert hun enorm dansbare en live gegeneerde electro techno sound (incl. synthesizers) met vette vocals! Neem van Herr Zimmerman aan: deze Boyz weten how zu rock a party!

Hun doorbraak met hun frisse ‘Prime-Time-Sound’ zorgde er eind 2006 voor dat hun produktie ‘Backstage Bitch’ op het label KarateMusik 5 weken op nummer 1 stond in de World Wide Sale Charts. Met hun eerste release ‘Cumshot’ op hun eigen label ‘Suicide Robot’ stonden zij in 2007 weer op nummer 1 in slechts twee weken tijd!

Electrixx verblijdt het partypubliek wereldwijd met hun frisse sound met optredens in o.a. Brazilië, UK, en vele andere Europese landen. Het verbaast Herr Zimmerman, dat dit Berlijnse duo nog redelijk onbekend is in Nederland, maar het zal niet lang meer duren voordat Electrixx ook zeer geliefd is bij het grote Nederlandse electro-techno publiek!

Uit de opvallende platenkeuzes van Fraulein Z en TanzMan ontbreken de produkties van Electrixx niet. Het (terugkerende) publiek van Herr Zimmerman begint de sound in de club steeds vaker als ‘de typische Herr Zimmerman sound’ te benoemen, die men nergens anders in Nederland hoort. Aangezien de Electrixx sound hier een onderdeel van is, kon het niet uitblijven, dat deze performers ook in het Herr Zimmerman programma zouden worden opgenomen.

Reden genoeg voor Herr Zimmerman om de boyz van Electrixx voor het eerst naar Nederland te halen met zijn ufo. Een betere avond als de eerste ‘Herr Zimmerman ist not a Copycat!...’ kon de buitenaardse kater dan ook niet uit kiezen!

Een impressie van Electrixx kun je alvast op doen met onderstaande videoclips:

Meer youtube impressiesvan Electrixx kun je vinden op de website van Herr Zimmerman.
Myspace Electrixx: http://www.myspace.com/electrixxx

Muzik zaterdag 29 november:
Spezial Guests: Electrixx-Live
Line up:
TanzMan
Electrixx, live
Fraulein Z

Mocht je na de clubnacht met Electrixx, op zaterdag 29 november, trek hebben in nog meer tanzplezier, dan kun je twee weken later, namelijk op zaterdag 13 december, wederom losgaan in Herr Zimmerman, tijdens een exclusief optreden van niemand minder dan DJ Hell!

Lees binnenkort meer hierover, in een volgend nieuwsbericht of neem alvast een kijkje op de site

Om je alvast een muzikaal voorproefje te geven van de sound van Fraulein Z in club Herr Zimmerman, kun je hier ook een recente DJ set van Fraulein Z downloaden, welke vorige week ook op radio Deep FM in de uitzending was.

Download via www.herrZimmerman.eu/sounds/DJsetFrauleinZ.mp3 of via http://www.megaupload.com/?d=MNL7067C
Website Herr Zimmerman: www.HerrZimmerman.eu

2 opmerkingen

YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DJ Hell is een koning! 5 dec Extrawelt, 13 december Hell.....
ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Dat worden 2 vette nachtjes!
ELECTRIXX en dan ook nog eens DJ HELL!!!!
Dit is echt amazing!