Partyflock
 
­ Nederland

Exxellent Heaven met Ferrer, Funkerman, Erick E en Samson

gepubliceerd door , op
Exxellent Heaven met Ferrer, Funkerman, Erick E en Samson
25 november 2008
Je hoeft er geen heilige voor te zijn om te worden uitgenodigd in de Hemel. Althans, zolang die hemel Exxellent Heaven heet! Op zaterdag 13 december daalt een delegatie DJ’s uit de dancehemel neder in The Matrixx. Dennis Ferrer voert het gezelschap aan, met aan zijn zijde Funkerman, Erick E en Sidney Samson.

Ze liggen voor de hand, de talloze woordspelingen met het woordje Hemels erin. En de verleiding is trouwens groot die allemaal te gebruiken, want ze drukken vaak goed uit waar het deze Exxellent om gaat: een party creëren die je in hogere sferen brengt. Met een decor dat verder gaat dan alleen het aanschaffen van wat engelenvleugeltjes bij de lokale feestwinkel. De crew van The Matrixx gaat zich op 13 december ongelimiteerd uitleven in het scheppen van een hemelse omgeving.

Aan de line-up ligt het zeker niet. Dennis Ferrer wordt ingevlogen vanuit de USA.
Touched by the Sky (kan het toepasselijker?), Transitions, How do I let Go, en (ook al weer heel erg op zijn plek) Church Lady, het zijn allemaal knallers van dansvloerhits. Echt het soort producties waar de betere house van aan elkaar hangt, tenminste als Ferrer achter de decks plaatsneemt. Deze man is één brok pure house-energie, en ook nog eens iemand die van een lekker feestje houdt. Dat komt dan mooi uit, want op deze Hemelse Editie van Exxellent gaat het zoals vanouds om maar één ding: met zijn allen er een mooi feest van maken, waar je geen minuut spijt van hebt, zelfs niet als je op zondagochtend je bed moet uit kruipen.

Funkerman is die andere zegening uit de house-industrie. Hoe je het ook bekijkt, er zijn maar weinig DJ’s die het afgelopen jaar zo stevig zijn doorgebroken als F’man. Logisch ook wel, Funkerman heeft de goddelijke gave om net die platenkeus te maken waar iedereen op dat moment zwaar aan toe is. Dat is een talent, of intuïtie. En Funkerman heeft bewezen dat hij keer op keer dat talent trefzeker weet te benutten. Housegod Erick E behoeft verder geen introductie, wie hem niet kent heeft de afgelopen 15 jaar iets teveel met zijn neus in de bijbel gezeten! Resident Sidney Samson is daarbij natuurlijk die constante waardevolle ‘engel’ in het Exxellent menu.
Kort en goed, deze Exxellent zal een editie worden die je bepaald niet snel gaat vergeten. Prima, zo hoort het ook. Deze keer met een persoonlijke garantie van de crew van The Matrixx. See you in Heaven.

3 opmerkingen

 
:cheer:
Nice :bounce:
Zeer netjes Dennis Ferrer :respect: