Partyflock
 
­ Nederland

Trancelicious

gepubliceerd door , op
Trancelicious
17 november 2008
Trancelicious het feest met het kinky gevoel heeft aan de bezoekers van vorige edities de belofte ingelost en daar zijn we best trots op. De vijfde editie is alweer in aantocht en net zoals de vorige edities staat Trancelicious garant voor een gezellig en kwalitatief kinky feest en dat is wederom een belofte. Veel KINKYPARTY liefhebbers hebben over Tranceliciouss gehoord en staan te trappelen om de volgende editie mee te maken.

In 2006 is dit feest ontstaan uit liefdadigheid om duidelijker te zijn was het een vriendendienst de details laten we achterwege maar duidelijk is gebleken dat dit gezellige intieme feest goed is bevallen en de bezoekers wilde dit gezellige intieme feest op herhaling. De organisator beloofde Trancelicious te laten voortbestaan. De DJ’s die op het eerste feest hun medewerking hebben verleend zegde toe om bij volgende editie weer hun muzikale kunsten te vertonen El Toro was al actief in de partyworld. Alberto V had als hobby muziek te laten horen had zijn eerste feest en dat is zoals vele partygangers wel weten niet onopgemerkt gebleven. De organisator wilde Trancelicious laten voortbestaan in dezelfde locatie helaas was dat niet meer mogelijk de speurtocht naar een andere locatie die overeen kwam met de oude locatie liep stuk.

Intussen hadden nieuwe eigenaars zich ontfermd over de oude locatie en hebben daar met man en macht dusdanige veranderingen aangebracht dat nieuws kwam terecht bij de bedenker van Trancelicious. Ook de nieuwe eigenaars Peter en Nick hadden gehoord dat Bleu diamond de bedenker van Trancelicious op zoek was om Trancelicious te laten voortbestaan. Bemiddeling tussen beide partijen zorgde ervoor dat na diverse vergaderingen de KINKYPARTY is ontstaan Bleu diamond de organisator kreeg van Peter en Nick groen licht om de tweede editie Trancelicious te organiseren. Samen zijn ze het eens dat de KINKYPARTY toegankelijk moet zijn voor een ieder die van deze KINKYPARTY wil genieten. Men wist dat entreeprijzen worden betaald die voor de kleine beurs onbetaalbaar zijn. Trancelicious staat al bekend om zijn lage entreeprijs van € 12.50 waarvoor men ook nog eens 5 consumptiemunten ontvangt Tja helaas maar single mannen betalen € 35 daarvoor mag hij wel net als andere bezoekers gebruik maken van het overheerlijke buffet.

Inmiddels zijn al weer 4 KINKYPARTY’S voorbij. Geweldige feesten waar de partygangers enorm genoten hebben. De combinatie “entourage” en de muziek van zorgvuldig geselecteerde dj’s zorgden voor de juiste sfeer. De organisatie onderscheid zich van de duurdere feesten door de lage entreekosten en heeft desondanks de lage entreekosten bewezen dat kwaliteit, gezelligheid en respect haalbaar zijn

Zaterdag 10 Januari 2009 Trancelicious 5th
Het vervolg op Trancelicious 4th een Kinkyparty die alle ingrediënten heeft om je hete fantasie verlangens en hete prikkelingen waar te maken

De line-up
Dave Ramirez een nieuw jong talent Ko-c die behoeft geen uitleg net als Da Dominator en of dat nog niet genoeg is El Toro die de eerste editie al tot een succes maakte Dendrite ook geen onbekende deze mannen en het enthousiasme van de MC staan garant voor een muzikaal orgasme op deze editie zullen sexy danseressen niet ontbreken.

Dresscode
Lak Leer Rubber Uniform All Black

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
altijd goed die feesten bij de vernieuwde le baron...
deze kwaliteit/prijs verhouding vind je nergens anders in nederland... nooit geweest ? heb je zeker wat gemist..!!

gewoon komen dus. !
laatste aanpassing
Bedankt voor de tip,koos!!

We gaan wat mensen optrommelen,ben er nog nooit geweest,we laten ons verrassen.