Partyflock
 
­ Nederland

S.O.S presents
The sound of X- Mas

gepubliceerd door , op
S.O.S presents
6 november 2008
De donkere dagen zijn inmiddels aangebroken, sinterklaas is onderweg en de Kerstman kijkt al voorzichtig om de hoek en geeft je alvast een speciale tip; Speciaal voor diegene die het na de eerste kerstdag al weer helemaal zat is om verplicht thuis te zitten en nog even lekker uit wil gaan, is er goed nieuws. Op deze kerstzondag is er vanaf 23 uur een speciale S.O.S X-Mas Edition. HD Venue zal deze nacht het decor zijn voor “The Sound Of X-Mas”. Deze Extra lange en Speciale X-Mas Edition van S.O.S zal tot maar liefst 06:00 uur s’ochtends doorgaan.

Dus in plaats van thuis te blijven en uit te buiken op de bank nodigt S.O.S. je uit voor wel een hele speciale S.O.S X-Mas editie. Maximaal uitleven op de dansvloer met de beste beats om zo alle overtollig ingenomen calorieën weer volledig verbranden op een X-Mas line up om je vingers bij af te likken. Met o.a Randy Katana, Artento Divini, Spider, Bas & Ram, Mike S en Ruben Vitalis. Dat alles ondersteund door de vocalen van MC Pryme.

Kerst vieren doe je samen, dus S.O.S heeft voor deze speciale dag de handen ineen geslagen met Charizzma. Uiteraard zal DJ José zijn kunsten vertonen maar heeft hij op deze speciale editie ook nog twee toppers naast zich. Dj Santito welke achter de decks zal plaatsnemen om je te verwennen met zijn heerlijke sound. Daarnaast verwelkomt Charizzma een oude bekende, Hi-Tack, of beter gezegd Koen Groenveld,. Koen die voorheen met de Klubheads menig festval heeft platgedraaid is na zijn Boozy Woozy periode verder gegaan onder de naam Hi-Tack en staat in het land der producers hoog aan de lijst.

Daarnaast zullen voor deze X Mass edtie ook danseressen aantreden die een speciale X-Mas show zullen neerzetten. Maak dus nog maar even maar even geen afspraken voor een te vroeg kerstontbijtje voor tweede kerstdag, want dat ga je vast en zeker niet redden. S.O. S zal net als de kerstman maximaal uitpakken op deze editie.

Tickets in de vvk zijn via Easyticket verkrijgbaar. Deze zijn voordeliger dan wanneer je kaarten aan de deur koopt. Kijk, toch weer een leuk voordeel in deze toch al dure tijden. Ja, Sound Of Sunday denkt geheel met jullie mee en weet zeker dat zij in deze donkere dagen jullie, partyliefhebbers bij uitstek, heel erg blij zal maken met deze speciale S.O.S-X-Mas Edition. Zo kunnen jullie lekker kerstfeest vieren op jullie eigen manier!

S.O.S brings you the Sound of X -Mas


www.soundofsunday.nl

12 opmerkingen

 
Wat een line up.. Top...!
laatste aanpassing
 
leuk feestje

nice line up

:bounce:
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Word weer als vanouds!!
 
Uitspraak van MEM op vrijdag 7 november 2008 om 14:58:
Word weer als vanouds!!

:yes: :yes: knallen :bounce:
Artiest Space
HD Venue is met recht trots op het feit dat S.O.S en Charizzma 25 december er een onvergetelijke kerstnacht van zullen gaan maken.
De mensen die de sounds of X-mas al kennen weten dat het een avond vol verassingen zal zijn. Wees gewaarschuwd en zorg dus dat je 1e kerstdag getuige bent van een heerlijk avondje X-mas beats!! :yes:
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
dit word echt een top feestje...
 
sos, lekkah hoor...