Partyflock
 

Full Spectrum in Flex Bar

gepubliceerd door , op
Full Spectrum in Flex Bar
4 november 2008
Utrechts meest beruchte aanbieder van kwalitatief hoogstaande danceproducties stort zich op een wel heel enerverende nacht in Flexbar Amsterdam. Aanstaande vrijdag 7 november is Flexbar namelijk het strijdtoneel voor een tweetal bijzondere primeurs.

Nadat de Italoboyz begin deze eeuw fashionstad Milaan verruilden voor het muzikaal veel roerigere Londen, nam hun carrière werkelijk een vliegende vaart. In rap tempo verspreidde hun eigenwijze partyweb zich over geheel Europa. Het karakteristieke eigen werk én de spetterende optredens van Marco Donato en Federico Marton barsten altijd van de organische elementen. Jazzy en klassieke vocalen, trompetten en violen in een strak ritmisch keurslijf dat de boel energiek bij elkaar houdt. House, techno, acid en hi-tech funk gaan in hand in hand. Sven Väth verafgood hits als 'Bahia' en 'Victor Casanova' en Get Physical was al zo slim ze in te lijven. Nu dan eindelijk hun debuut op een Nederlands podium!

Black Sun Empire kent een ieder ongetwijfeld als dé nationale drum'n bass trots. Full Spectrum heeft echter voor elkaar weten te boksen dat de heren voor het eerst hun dubbeldikke dubstep geluid op een publiek loslaten. Jazeker, nog een primeur dus!

Laten we verder vooral niet vergeten dat ook Full Spectrum resident Nuno dos Santos weer zijn beste been voorzet deze nacht. De Utrechter met de Portugese roots blijft één van die weinige vaste waarden in clubland die altijd maar dan ook altijd muzikaal weet te verrassen. Het typerende VJ-werk van Slof en een tweede zaal programma met Kid Reve, Salvador en Meneer de Beer maken Full Spectrum's debuut in Flexbar helemaal compleet. Eigenlijk drie primeurs dus...


23.00 Nuno dos Santos | 01.00 Black Sun Empire | 02.30 Italoboyz | 05.00 Sweet Dreams

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Flyer/Italoboyz(Y)
laatste aanpassing
Vette flyer,BSM top
Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Nice one! Idd een errug dope vliegert!!