Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
9 januari 2008
· Inhoud



· Opmerkelijk


Dan ga je je toch serieus afvragen wat ze hiermee wil bereiken :O



·Waarschuwing van Partyflock


De laatste tijd hebben we veel berichten ontvangen bij de Helpdesk van mensen die niet meer konden inloggen omdat ze gehoor hadden gegeven aan het oproepje wat ze per pb hadden ontvangen:

Beste Partyflock member.

Zoals je ziet werk ik voor partyflock, ik stuur je dit bericht omdat jij niet de laatste versie van partflock internet verbinding gebruikt.
Om nu nog effectiever, en sneller met PF te werken moet je mij 1-malig laten inloggen op jou PF account.
dit doe je door jou naam + wachtwoord door te mailen naar mij (De Partyflock redactie)
let op: Als anderen je dit mailtje sturen, negeren want dan is het nep, en doen ze het om jou wachtwoord te achter halen.
Wij zullen 1 keer inloggen en de nodige veranderingen aanbrengen op jouwn account
na ongeveer 5 minuten kun je weer inloggen en zul je zien en merken dat je PF beter kunt gebruiken

Met vriendelijke groet

Frans Rode
Redactie Partyflock
Antwoord nummer 1593
Enschede

http://vip.partyflock.nl/user/985674:Partflock_Upgrader

Net als met je pincode en andere persoonlijke gegevens zullen wij je NOOIT om je wachtwoord vragen. Snelheid upgraden is flauwekul. Dit is een fakebericht. Er werkt geen Frans Rode bij ons, crewmembers zullen je nooit op deze manier benaderen. Mocht je dit of een soortgelijk bericht ontvangen kun je daarvan melding maken bij een medewerker. En geef nooit je wachtwoord aan iemand anders en al helemaal niet als ze zeggen dat ze van de crew zijn. :flower:

· Filmpje


Om even lekker in de stemming te komen :cheer:



·PvdK


Poll, geopend op dinsdag 18 november 2008, looptijd van 5636.1 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Sinterklaas..

48042%
vier ik niet :rot:
28725%
wij hebben al lootjes getrokken B)
19317%
mijn verlanglijstje is te downloaden via.... O:)
12811%
ik verstop kadootjes voor mezelf :$
535%
vier ik alleen voor mijn kids :)


· Interviews


MC Da Mouth, 'sound' of Madness

Dan even wat leuke wetenswaardigheden over de dance-scene zoals jij hem meemaakte in de afgelopen jaren.
Wat wil je weten? Dat ik ooit bij een DJ stond in Spanje die achter de draaitafels out ging en zo in zijn broek scheet? Er een organisator met grote naam een nacht vast zat omdat hij iemand ging slaan voor niks? Zal maar geen namen noemen, hahaha!! Eén van de gekste dingen die ik ooit heb meegemaakt is dat Uzi en ik stonden te draaien in Leeuwarden. We hadden Drokz en Noizer ook uitgenodigd en volgens mij waren Dj Unity en Dj Dione er ook bij. Vloog het gebouw in de fik. Wij dachten dat het een geintje was. Uiteindelijk keken we door het raam en zagen we dat de brandweer al was gearriveerd, wij als een gek platen pakken en rennen naar beneden. Dat ging nog niet zo makkelijk want we moesten van boven naar beneden en de hele gang stond al in lichterlaaie. Komen we eenmaal buiten en denk je dat je het ergste te hebben gehad, staat de crowd te dansen op de brandweerwagens en zingen ze allemaal in koor ”The roof is on Fire…Burn Muthafucker Burn". Uiteindelijk werd het één grote matpartij met de politie. Krankzinnig gewoon!!



Heb je dit interview gemist en wil je weten wat er verder nog besproken is?
Klik eens terug voor leuk leesvoer

· Column


De paddodealer · Niet meer roken in de horeca, geen koffieshops meer, geen paddo’s meer. Ik zit te wachten op het moment dat alcohol ook nog verboden gaat worden. Misschien mogen we over een jaar of 10 niet eens meer ons huis uit omdat de lucht te verontreinigd is door alle uitlaatgassen. Terwijl er duizenden oudjes zitten/ liggen te wachten op een plek in een (slecht onderhouden) verzorgingstehuis (met te weinig personeel), houdt de regering zich bezig met dit soort onbenullige zaken. Wordt nog leuk als de babyboom straks helemaal met pensioen is.

· Recensies


Ground Zero 2008 CD&DVD · Een groot underground feest kan je Ground Zero wel noemen. Elke stijl komt aan bod, ook welke je niet verwacht. In deze recensie zal ik de highlights bespreken van de cd en dvd, die los van elkaar te verkrijgen zijn.

Ferry Corsten - Twice in a Blue Moon · Ferry Corsten is terug. Terug met een nieuw album, maar vooral terug bij de trance. Zijn single ‘Radio crash’ sloeg in als een bom. Diepe kraters op Ibiza en in de Haarlemmermeer vormen de nog na smeulende getuigen. Hoe klinkt de rest van ‘Twice in a blue moon’? Ik luisterde er een blauwe maandag naar. En daarna nog een.

Kenny Larkin - Keys, Strings, Tambourines · Het heeft even geduurd maar hier is hij dan eindelijk, het nieuwe album ‘Keys, Strings, Tambourines’ van Kenny Larkin. Hopelijk was het album het lange wachten waard!

Addicted to DJ Disciple & Baggi Begovic · Na het succes van de eerste 'Addicted To' mix cd was het natuurlijk wachten op een vervolg. Werd de eerste 'Addicted To' CD nog samengesteld door slechts een DJ, het vervolg is wederom een dubbelaar, maar is door niemand minder dan DJ Disciple en de Amerikaanse DJ, afkomstig uit New York, Baggi Begovic aan elkaar gemixt.

· Goed fout (y)


En tegenwoordig is die grijs en springt hij niet zo uitgebreid meer :9
Ouderdom komt met gebreken B)



· De ontdek je plekje quiz


Hahahaha als jullie niet vals spelen dan duurt het wel wat langer voordat iemand de eeuwige roem komt claimen: Skippengs bij deze voor het goede antwoord: Metropool in Hengelo: de eeuwige KNIProem voor jou :cheer: :respect: :cheer:

Tijd voor een nieuwe:



· Fotografen


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!


· In de spotlight : MegaBASs


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    MegaBASs
  2. Echte naam:
    Bas Nelen
  3. Leeftijd:
  4. jaartjes jong
  5. Woonplaats:
    Almere-Buiten, the place to be ;)!
  6. Relatie:
    Nopes, ik ben wel zoekende (H)
  7. Dark of Light?
    Sinds een tijdje dark, is toch wat lekkerder werken. Light is zo light!
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik ben intercedent bij Technicum, een uitzend- en detacheringsbureau gericht op de technische markt en ik ben hoofdredacteur van Dance Blog, een blog met alles over dancemuziek; Mainstream, downstream, upstream, underground en boven de grond.
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Via een oud-collega die dagelijks op PF te vinden was, werd toch nieuwsgierig en was binnen de kortste keren helemaal over. Vanaf dat moment was ik ook dagelijks op PF te vinden.
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    De agenda, het ondersteuntje van mijn eigen agenda. Daarnaast gebruik ik PF ook voor waarderingen, opmerkingen en om uit te zoeken waar de leukste feestjes zijn.
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Aan de mensen die naar een feest gaan met een bepaalde stijl, die ze van te voren al niks vinden en dan in de waarderingen een "waardeloos" geven met als opmerking dat het hun stijl niet is XD!
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Iedereen met een "alles is kut-enter" mening een IP Ban geven (6), jezus wat is dat irritant. En mensen die enkel aangeven bij een feest als opmerking dat ze aanwezig zijn een waarschuwing, wat heb ik eraan om te lezen dat iemand "aanwezig" is, zo belangrijk zijn ze ook weer niet!
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Dat zijn er een hoop, maar Dance Valley van dit jaar sprong er wel bovenuit, ik had mede door de weersvoorspelling mijn verwachting bijgesteld, maar heb echt de dag van m'n leven gehad!
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Dat wat ik nu ben, redacteur bij Dance Blog. Er is niets leukers dan andere mensen enthousiast te maken over een bepaald feest, dj of muziekstijl.
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    De bekendste flocker is voor mij !!!e Bitchital (zeg maar gewoon ille), een minimal trots van eigen bodem! Ook kom ik Dieselgozah opvallend vaak op PF tegen.
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Een favoriete muziekstijl heb ik niet, als ik dan toch moet kiezen is het house. Mijn eerste échte uitgaansfeestje was namelijk eentje waar Chuckie te vinden was. Ik was meteen verkocht, hoewel de laatste tijd mijn voorkeur erg aan het veranderen is. Van eclectic tot techno, zolang ik er maar op los kan gaan.
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Ik ben bang dat ik het braafste flockertje ben (A), nee dus!
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Voor de bezoekers: Geef meer waarderingen aan artiesten en feesten, zodat ook anderen een goed beeld krijgen van het betreffende feest of artiest. Voor Partyflock: Meer partyvideo's!
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Ja! Twee gastenlijst plekken voor Taste It! In de Lichtfabriek. Helaas kregen we op de dag zelf te horen dat onze BOB ziek was.
  20. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Dat is niet zo gek ver, van reizen wordt ik enorm gaar. Maar de 2,5 uur reizen met de trein naar de Maassilo in Rotterdam voor Beatloverz was toch een aardige rit. Daarnaast ben ik ook een weekendje naar Antwerpen geweest om de Noxx en Cafe D'Anvers te bezoeken.
  21. Schuw of fotogeil?
    Enorm fotogeil, als er een partyfotograaf in de buurt is sta ik er meestal voor (A).
  22. Ben je donateur en waarom?
    Nee ik ben geen donateur, ik ga ook niet zeggen dat ik het van plan ben, het komt er toch niet van ;)!
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Uuuuhm ;$ alweer een tijdje terug, ga zaterdag maar weer is.
  24. Mailen of sms-en?
    Liefst bellen, beide is zo onpersoonlijk, maar smsen heeft toch m'n voorkeur.
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Er valt altijd iets te verbeteren, een mooie 8,5 dus.
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen? Als eerste Maarten, die ik altijd naar elk feestje mee kan krijgen, daarnaast Renger die zich vaak opoffert als BOB en als laatst Gonzoot zonder wie ik PF nooit had ontdekt.

We bedanken MegaBASs voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Uit 1994, spreekt verder wel voor zich dachten we zo.. B)





· Anekdotes


We kwamen deze creatieve forumpic tegen :lol:





geef deze eve een ban voor altijd met zoon taal

en hij heeft ook nog een fake acountent

:cry:




Oproep van onze admins
Als een medeleerling van jou/jullie school tijdens schooltijd vervelend is tegen jou/jullie, dan is het nog geen reden voor ons om hem/haar/hun te verbannen :flower:
Wij adviseren om naar jullie rector of decaan te stappen om het daar uit te vechten ;)

· Geen heden zonder verleden


  • 1493 - Christoffel Columbus ontdekt Puerto Rico.
  • 1805 - Geboortedag van Ferdinand Vicomte de Lesseps, Frans bedenker en bouwer van het Suezkanaal (overleden 1894)
  • 1942 - Geboortedag van Calvin Klein, Amerikaans modeontwerper, bekend geworden door zijn ondergoed.
  • 1917 - Geboortedag van Indira Gandhi, Indiaas premier (overleden 1984)
  • 1967 - De Beatles LP Magical Mystery Tour komt uit in het Verenigd Koninkrijk.
  • 1969 - Apollo 12 landt op de maan.
  • 1971 - Laagste minimumtemperatuur -8,4 C
  • 1990 - Ondertekening van de CFE(Conventional Forces in Europe)-akkoorden in Parijs. Een ontwapeningsverdrag tussen de Navo en het Warschaupact, dat een einde maakt aan de Koude Oorlog.



· Nieuwsberichten


Drugsnota moet sneller komen
Het kabinet blikt in de nota terug op het gedoogbeleid van de afgelopen dertig jaar. Verder zal het aangeven hoe het drugsbeleid moet worden voortgezet. Vanwege de problemen met coffeeshops in de grensstreek is het volgens de Kamer belangrijk om het drugsbeleid snel te actualiseren. De fracties roepen de regering daarom op zo snel mogelijk de benodigde onderzoeken en andere werkzaamheden af te ronden, zodat de nota in de eerste helft van 2009 op tafel ligt. Over de toekomst van het drugsbeleid ontstond afgelopen weekeinde nog onenigheid tussen de coalitiepartijen. Tegen het zere been van de PvdA stelde het CDA dat er een einde moet komen aan het gedogen van softdrugs. Coalitiegenoot ChristenUnie sloot zich daarbij aan. Een Kamermeerderheid schaarde zich vandaag ook achter de oproep van het CDA en de VVD om verslaafde gedetineerden weer de mogelijkheid te geven op 'drugsvrije afdelingen' van hun verslaving af te komen. Ook moet de strengere aanpak van drugs in gevangenissen worden uitgebreid naar tbs-klinieken en jeugdgevangenissen.

Bron:unity.nl





Jongeren onderschatten gehoorschade
Centrum Media & Gezondheid (CMG) is de campagne GO>OUT PLUG>IN begonnen. Hiermee hopen ze oordopjes onder de aandacht te brengen en schade onder jongeren door harde muziek tegen te gaan. Wanneer jongeren een piep of suis in hun oor hebben na het uitgaan, denken zij dat dit vanzelf wel weer over gaat. Ondanks dat ze wel weten dat hoorschade blijvend is. Ondertussen hebben 450.000 jongeren tussen 16 en 30 jaar blijvende gehoorschade. Elk jaar komen hier nog eens 20.000 jongeren bij. CMG vond het hoog tijd om hier iets aan te doen. Tijdens de campagne GO>OUT PLUG>IN werken zij samen met organisaties zoals podium Paradiso en Melkweg in Amsterdam. Met speciale jongerenteams geven ze voorlichting tijdens evenementen en in discotheken. Er is speciaal gekozen voor jonge mensen als voorlichter, omdat deze beter aansluiten bij de doelgroep en serieus worden genomen door deze groep. Ook is er samen met Endomol en voormalig TMF-vj Miljuschka Witzenhausen een minisoap SOUND opgezet. Door nuttige informatie op een leuke manier te brengen, hoopt het CMG dat jongeren vaker oordopjes zullen gebruiken.

Bron:Nu.nl






Superstar DJ’S enter Outland Rotterdam!
Vrijdag 5 december is het zover. Niet de goedheiligman, maar de Superstar Dj´s delen cadeautjes uit aan jou! Wie zoet is krijgt lekkers... daarom komen Vato Gonzalez, Irwan, Quintino, Marc Benjamin, Lexxy en Danny Delgado een hoop lekkere beats strooien! Vato Gonzalez is de laatste tijd niet te stoppen en heeft een bijzondere stijl waarin hij eclectic, house en latin mixt alsof het niets is! Een dj die perfect past in het rijtje met rising superstars dj’s is natuurlijk Irwan! Irwan is de eclectic-superstar, naast gigs op Dance Valley en Mysteryland draait Irwan van Singapore tot aan Dubai en Ibiza! Danny Delgado is het talent van dit moment! Hij heeft z’n kunsten bewezen op het grootste Dance Festival van Rotterdam; Musica Republica en op de Meet the Streets Events!

Lees verder...








·Nooit grappig


Nooit grappig is opgelicht worden op je vakantie :/

Nederlanders in India betalen 160 euro voor snack
Twee Nederlandse toeristen kregen een gepeperde rekening voor hun neus na het nuttigen van enkele pittige snacks op een veemarkt in Sonepur in de Indiase deelstaat Bihar. Een verkoper rekende de Nederlanders voor de vier 'samosas' 10.000 rupee (ongeveer 161 euro). Dat meldde de krant Hindustan Times maandag. Na een woordenwisseling met de houder van het stalletje trokken de Nederlanders hun portemonnee. Ze lieten het er echter niet bij zitten en stapten naar de politie. Een agent dwong de verkoper vervolgens 9990 rupee aan de toeristen terug te betalen.

Bron:Nu.nl


· Nieuws waar ze zelf om gevraagd hebben


Hamelen kampt met rattenplaag
De Duitse stad Hameln (Hamelen), bekend van het sprookje van de Rattenvanger van Hamelen, kampt met een grote rattenplaag. Dat heeft een woordvoerder van de stad Hameln in Nedersaksen laten weten. De zegsman stelde dat het aantal ratten in een gebied van volkstuintjes aan de rand van de stad explosief is gegroeid. Hameln kan de dieren niet op effectieve wijze bestrijden, omdat er onduidelijkheid is over de eigendomsverhoudingen in het gebied.



· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Sinterklaas is weer in het land :banana:

KNIP – 3e jaargang – nr.46

93 opmerkingen

Kep wel een vaag vermoeden over de ontdek-je-plekje-locatie.. O:)
Ondek je plekje,

The Sand Amsterdam?
De laatste tijd hebben we veel berichten ontvangen bij de Helpdesk van mensen die niet meer konden inloggen omdat ze gehoor hadden gegeven aan het oproepje wat ze per pb hadden ontvangen:
lijkt me een gevalletje nature selectie :X
stumpers :D

We kwamen deze creatieve forumpic tegen
:roflol:

Centrum Media & Gezondheid (CMG) is de campagne GO>OUT PLUG>IN
goed bezig (Y)
De domme reacties die ik soms nog krijg op mn oordoppen.. :x
 
0m je te bescheureng
 
Zo'n valse pb, daar trap je toch niet in??? :/

Staat ten 1e al stikvol spelfouten...Jou...JOUW?

Ten 2e kan een medewerker van Partyflock toch eigenlijk ten alle tijden wijzigingen aanbrengen? Kijkend naar een ban of verwijdering van profielplaatje e.d.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 november 2008 om 19:08:
Zo'n valse pb, daar trap je toch niet in???

sorry maar dan is het terrecht dat je niet meer kunt inloggen :devil:
FINALLY WEER IS EEN ECHT LEKKER IN DE OUDE DOOS!!!!!!!!!!

:BOUNCE: WOEHOEEEEEEEEEEEW!!!
 
leuke wip
Heineken Music Hall!
Uitspraak van René op woensdag 19 november 2008 om 19:19:
Heineken Music Hall!

je bent me net voor :(
laatste aanpassing
Bovenstaand bericht van mij gaat over ontdek je plekje natuurlijk, zat nog even te twijfelen, maar arena boulevard amsterdam ingevuld op Google Maps en het lijkt er sprekend op! :)

Sta er nog van de kijken dat er na 19 minuten nog geen reactie was.
Leuke knip weer verder. Prodigy!
laatste aanpassing
 
Heineken music hall:P
 
leuke knip
Werkzaam bij Cyndium
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 november 2008 om 19:21:
Heineken music hall

volgens mij niet
Hij's weer leuk:)
 
Alweer te laat :cry:
 
Uitspraak van hitmeister op woensdag 19 november 2008 om 19:25:
volgens mij niet

Zeker weten van wel
 
Beste Partyflock member.

Zoals je ziet werk ik voor partyflock, ik stuur je dit bericht omdat jij niet de laatste versie van partflock internet verbinding gebruikt.
Om nu nog effectiever, en sneller met PF te werken moet je mij 1-malig laten inloggen op jou PF account.
dit doe je door jou naam + wachtwoord door te mailen naar mij (De Partyflock redactie)
let op: Als anderen je dit mailtje sturen, negeren want dan is het nep, en doen ze het om jou wachtwoord te achter halen.
Wij zullen 1 keer inloggen en de nodige veranderingen aanbrengen op jouwn account
na ongeveer 5 minuten kun je weer inloggen en zul je zien en merken dat je PF beter kunt gebruiken

Met vriendelijke groet

Frans Rode
Redactie Partyflock
Antwoord nummer 1593
Enschede

Hoe dom ben je als je hier op reageert??
Buiten dat:
jouwn account

Dat is wel HEEL erg, zeker als je een fake zakelijke brief schrijft...
 
prodigy - voodoo people :respect:


vet om die clip weer eens te zien
HMH :yes: lang leven google maps, sat!
woooooooooh :woop::woop: eeuwige roem die nooit zal vervagen :cheer: hahaha
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 november 2008 om 19:26:
Zeker weten van wel

Hier sluit ik me dus bij aan :P 100% ckr !
The Prodigy :respect:
 
Vond deze idd ook weer eens écht leuk (Y)
Prodigy _O_
eigelijk t enige waar k egt vrolijk van werd tijdens deze knip...
vond vorige edities beter...

oh ja en de go out >> plug in
piep/ ruis in mn oor na t uitgaan komt idd bekend voor :P
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 november 2008 om 19:26:
Dat is wel HEEL erg, zeker als je een fake zakelijke brief schrijft...

inderdaad :lol:

nerd ;p
Hier doen de plaatjes het niet :[ :[
  → als beheerder
Hallo lieve KNIP-pers,

Er word op dit moment naar het probleem gekeken :yes:

Groetjes de KNIP-redactie
Uitspraak van Wackiejacky op woensdag 19 november 2008 om 20:52:
Hier doen de plaatjes het niet

Hier ook niet :'(

De ontdek-je-plekje is al geraden zo te zien, maar ben toch benieuwd naar de pics bij opmerkelijk en anekdotes :p
Hier doen de plaatjes het eindelijk.
Dacht alweer dat het aan mij lag maar hadden meer last van dus:/
 
leuke knip:yes:
laatste aanpassing
geef deze eve een ban voor altijd met zoon taal

en hij heeft ook nog een fake acountent

:lol: Accountant B)
uit de oude doos :respect:

leuke knip :jaja:
Uit de oude doos (Y)
Jongeren onderschatten gehoorschade

dood ga je toch (y).
Prodigy - Voodoo People :respect: Een mega vet nummer :P
→ als beheerder
Uitspraak van Stijn op woensdag 19 november 2008 om 22:34:
Ook nog:

staan er nu bij (y)
Zoals je ziet werk ik voor partyflock, ik stuur je dit bericht omdat jij niet de laatste versie van partflock internet verbinding gebruikt.

:roflol: wat een fakking onzin :roflol:

ben eigenlijk best benieuw hoeveel er zo dom zijn geweest 8)
 
wat minder deze knip..
Uitspraak van Zero-Cool op woensdag 19 november 2008 om 22:24:
Prodigy - Voodoo People :respect: Een mega vet nummer :P

:yes: :D

leuke KNIP! :D
Skippy zag dat het goed was :respect::respect::respect::
laatste aanpassing
:'( nog steeds geen filmpjes :no:

Maar okeej mijn PC is Verrot :rot:

(zucht)
 
voodoo people!!!!!
Uitspraak van Neillcee op woensdag 19 november 2008 om 23:29:
Prodigy - Voodoo People Een mega vet nummer

:respect:
Drugsnota
Over de toekomst van het drugsbeleid ontstond afgelopen weekeinde nog onenigheid tussen de coalitiepartijen. Tegen het zere been van de PvdA stelde het CDA dat er een einde moet komen aan het gedogen van softdrugs. Coalitiegenoot ChristenUnie sloot zich daarbij aan. Een Kamermeerderheid schaarde zich vandaag ook achter de oproep van het CDA en de VVD om verslaafde gedetineerden weer de mogelijkheid te geven op 'drugsvrije afdelingen' van hun verslaving af te komen. Ook moet de strengere aanpak van drugs in gevangenissen worden uitgebreid naar tbs-klinieken en jeugdgevangenissen.

:vaag: cda weer hoor:dood:

Strengere aanpak = meer criminaliteit.

Legaliseren en hulp bieden waar nodig lijkt me een stuk minder ellende opleveren dan een verbod...
laatste aanpassing
Leuke knip!

Goeie zaak, van die oordoppen!!
Uitspraak van hitmeister op woensdag 19 november 2008 om 19:25:
volgens mij niet

Nee... tis de Pepsi Stage en die staat er net naast... :P
Eigenlijk staan zowel de Pepsi stage als de HMH er op, maar alleen de Pepsi stage is helemaal zichtbaar... Dus.... ;)
Hamelen kampt met rattenplaag
De Duitse stad Hameln (Hamelen), bekend van het sprookje van de Rattenvanger van Hamelen, kampt met een grote rattenplaag. Dat heeft een woordvoerder van de stad Hameln in Nedersaksen laten weten. De zegsman stelde dat het aantal ratten in een gebied van volkstuintjes aan de rand van de stad explosief is gegroeid. Hameln kan de dieren niet op effectieve wijze bestrijden, omdat er onduidelijkheid is over de eigendomsverhoudingen in het gebied.

:roflol: Geniaal!

En Prodigy :respect:
laatste aanpassing
Frans Rode :respect:
Voodoo People :respect: :respect:

Pendulum remix daarvan is ook wel lekker :)


Goeie KNIP weer :D
En tegenwoordig is die grijs en springt hij niet zo uitgebreid meer

In Hancock springt ie anders aardig goed hoor 8)
 
Uitspraak van Dane.WTF op donderdag 20 november 2008 om 10:16:
En Prodigy

:jaja:
Haha hoezo trap je in zo'n vaag en slecht opgesteld PB-tje door een 'crewmember'

Sommige mensen maken het oplichters wel heel makkelijk :yes:

Leuke knip weer! :D
Haha oplichters op vakantie, mij ook overkomen.

1 fles absolute wodka, hier €15,- daar €153,- en niet betalen? Dan komt de bewaking erbij!
 
Uitspraak van Tengski Haze op donderdag 20 november 2008 om 11:18:
Voodoo People

Pendulum remix daarvan is ook wel lekker

Ook wel lekker? Die remix is ge-ni-aal :respect:


Jongeren onderschatten gehoorschade

Uitspraak van 8-bit Kid™ op woensdag 19 november 2008 om 22:11:
dood ga je toch .

Nutteloze reactie :S
laatste aanpassing
Ontdek je plekje: de HMH??? ik zie het er niet in! even voor mn orientatie.. Welke kant ligt normaal gesproken de Arena dan?

Prodigy - voodoo people :respect: 1 vd betere nummers!
laatste aanpassing
Om nu nog effectiever, en sneller met PF te werken moet je mij 1-malig laten inloggen op jou PF account.
dit doe je door jou naam + wachtwoord door te mailen naar mij (De Partyflock redactie)
let op: Als anderen je dit mailtje sturen, negeren want dan is het nep, en doen ze het om jou wachtwoord te achter halen.
Wij zullen 1 keer inloggen en de nodige veranderingen aanbrengen op jouwn account
na ongeveer 5 minuten kun je weer inloggen en zul je zien en merken dat je PF beter kunt gebruiken

Met vriendelijke groet



:roflol: Wat een gek... :S
Uitspraak van =Peter= op donderdag 20 november 2008 om 10:02:
Eigenlijk staan zowel de Pepsi stage als de HMH er op, maar alleen de Pepsi stage is helemaal zichtbaar... Dus....

HMH staat er ook helemaal op hoor, het is wel een driehoek, maar de punt rechts die niet helemaal zichtbaar is op de foto is het bioscoopgedeelte, dat bij de HMH inzit.


Uitspraak van Hie op donderdag 20 november 2008 om 15:09:
Ontdek je plekje: de HMH??? ik zie het er niet in! even voor mn orientatie.. Welke kant ligt normaal gesproken de Arena dan?

Op deze foto ligt de Arena Linksboven de HMH

zie deze link: linkje
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Kimberley:bier: op donderdag 20 november 2008 om 13:33:
1 fles absolute wodka, hier €15,- daar €153,- en niet betalen? Dan komt de bewaking erbij!

In een bar? Dan kan dat wel kloppen. In een slijterij? nee, da's schandalig :lol:
eindelijk de anekdotes gehaald :lol:
Heb het toch maar te doen met de arme Sint :S
 
"laatste tijd hebben we veel berichten ontvangen bij de Helpdesk van mensen die niet meer konden inloggen omdat ze gehoor hadden gegeven aan het oproepje wat ze per pb hadden ontvangen: "

:lol: zijn toch nog veel mensen ingetrapt in dat bericht van Frans Rode

beetje nadenken he mensen;)

voor de rest leuke knip (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 20 november 2008 om 14:34:
Nutteloze reactie :S

daar is 8-bit kid altijd heel goed in :lol:
hahaha dat filmpje over sinterklaas:lol:
en weinig lomp dat mense hun wachtwoord naar die kerel hebben gestuurd :nee:
 
Fresh Prince the Bom!!!
 
leuke knip! wist niet dat dat nr al uit 94 kwam :O

Oordoppen goede zaak, loop er ook al vijf jaar mee rond :D en ze bevallen toch goed!(H)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 21 november 2008 om 17:24:
Oordoppen goede zaak, loop er ook al vijf jaar mee rond en ze bevallen toch goed!

ik ga niet meer zonder de deur uit, kosten wel wat (opmaat gemaakte) maar dan heb je ook wat (Y)
Uitspraak van Storage aka Opslag 8) op zaterdag 22 november 2008 om 14:43:
ik ga niet meer zonder de deur uit, kosten wel wat (opmaat gemaakte) maar dan heb je ook wat (Y)

Mijn idee!

Kan me niet meer voorstellen dat ik jaren zonder gedaan heb :o :lief: