Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore Prophecy voor derde keer in City Life, Reeuwijk

gepubliceerd door , op
Na twee uitverkochte edities van Hardcore Prophecy, was het eigenlijk niet de vraag of er een derde editie zou komen, maar wat de meest geschikte datum zou zijn. Om de exclusiviteit van dit evenement te waarborgen heeft de organisatie besloten om Hardcore Prophecy maximaal tweemaal per jaar te organiseren. De laatste editie was in april, dus is er nu gekozen voor vrijdag 28 november 2008.

Bezoekers van de twee voorgaande edities waren zeer te spreken over het snoeiharde geluid in beide zalen, dus ook deze keer is er besloten om ervoor te zorgen dat je die bass ook voelt in plaats van alleen maar hoort. (Oordoppen zijn gratis verkrijgbaar!) Wat kun je verder van dit evenement verwachten? Extra lasers, extra licht en decoratie. Daarnaast zal VJ 3DJL zorgen voor spectaculaire beelden bij al het Hardcore geweld in Area 1.

Uiteraard mag er goede line up niet ontbreken bij dit evenement. Bezoekers van de vorige edities waren zeer te spreken over de variatie in de verschillende area’s, dus is ook deze keer weer besloten om in die lijn door te gaan. In Area 1 hoor je beste Hardcore, Darkcore en Industrial. Area 2 zal opbouwen van Early Rave, naar Happy Hardcore en eindigen met Hardcore van 2000/2003.

Tickets voor Hardcore Prophecy zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €12,50 (ex fee) via www.coalition.nl, alle Midtown- en Primerashops. Tevens via de lokale bekende voorverkoopadressen. (zie ook www.coalition.nl)

Coalition Productionz presenteert bij deze de volledige line up:

Area 1: Hardcore, Darkcore, Industrial & Terror
Tommyknocker (Traxtorm)
Paul Elstak (Offensive)
The Viper (Viper Beatz)
s'Aphira (Coolman)
Tirans from Terrorville Live (Wishcraft)
Sagem vs Clone (Underground Shock)
Hosted by: MC J-B

Area 2: Happy Shit to the Main
Chosen Few (Mokum)
Lars (Forze DJ Team)
Vague vs Fibre (Synergy)
The Eagle (Decibel)
Tumbler vs Spy-D (Beter kom je niet)
Native & Symastic (High Voltage)

Tevens zal op dit evenement het Hardcore Prophecy Anthem bekend gemaakt worden, waar Vague, Tumbler en Fibre op dit moment druk mee bezig zijn in de studio. “Hardcore Prophecy - It has been predicted”

7 opmerkingen

ik ben happy, jij bent happy, ow wat zijn we happy happy :)
hahaha wat mooi beschreven weer
ik lach me krom
maar word vastwel weer en mooi feestje hoor ;)
 
hoop echt dat ik wat met me werk kan regelen :)
word hoop ik dan weer lekker feesie zoals vorige 2x :D
Uitspraak van PaperPlanes op maandag 27 oktober 2008 om 21:14:
hahaha wat mooi beschreven weer
ik lach me krom

Ik snap niet dat jij iedere keer wat te zeikstralen heb, tenzij je wel al op 4 feesten van Coalition ben geweest met een gemiddelde beoordeling van 'zeer goed'... :S

*off topic* Maar hoop wel dat ik je de 28e november vrolijk zie rondstuiteren... (F)
laatste aanpassing
 
Artiest Mandark
Succes mensen!!