Partyflock
 
­ Nederland

Soundgarden : Housefeest voor paradijsvogels…

gepubliceerd door , op
Soundgarden : Housefeest voor paradijsvogels…
20 oktober 2008
Begin december, wanneer heimwee naar tropische oorden of (dichter bij huis) chillen in de achtertuin serieuze vormen begint aan te nemen, wordt het weersonafhankelijke housefeestje 'Soundgarden' gelanceerd. Zaterdag 6 december van 22.00 tot 07.00 uur 's morgens, in het Klokgebouw te Eindhoven. Voor paradijsvogels en passiebloemen die graag in de watten gelegd worden op de klanken van maar liefst 15 top artiesten, waaronder de dj's Hardwell, Lucien Foort, Benny Rodrigues, Eric de Man, Jeroenski, Sunnery James & Ryan Marciano en Gregor Salto.

Terwijl de blaadjes in rap tempo van de bomen waaien, zijn de voorbereidingen van Soundgarden in volle gang. Het Klokgebouw wordt 6 december omgetoverd tot een subtropische tuin vol palm- en olijfbomen, luxe strandbedjes en opzwepende muziek. De twee podia plus een food area maken van Soundgarden een kruisbestuiving tussen Tarzan & Jane, meet Adam & Eva. Slinger van zaal naar zaal, en proef verboden vruchten en cocktails.

The Garden & Flavour
Muzikaal gezien brengt Soundgarden een mix van deep-house, tech-house en sexy latinhouse, maar ook vleugjes minimal, dirty electro en eclectic komen voorbij. The Garden, oftewel de hoofdzaal, biedt een mooie line-up met Benny Rodrigues, Sidney Samson, Hardwell, Lucien Foort, Sunnery James & Ryan Marciano en Gregor Salto achter de draaitafels. De Flavour zaal is een combinatie van talenten en gevestigde namen. Smaakmakers zijn hier dj's Ricky Rivaro, Eric de Man, Dirk Dali, Born to Funk, Jeroenski, KruH, Jordy Lishious en MC Roga. De Flavour area tijdens Lakedance en het Sneakerz Festival eerder dit jaar ging volledig los, waardoor Flavour nu bij Soundgarden de tweede zaal mag hosten.

First Vision
Soundgarden heeft niet als doel te concurreren met de welbekende massale indoor dance events. Wie de feesten bij Beachclub Sunrise op Aquabest kent, weet dat de kracht van organisator First Vision ligt in het verzorgen van een kwalitatieve, gezellige evenementen. Ook het nieuwe Soundgarden vult het gat tussen grootschalige feesten en kleine clubavonden, en stelt de bezoekers centraal. "Het lijkt ons leuk de fijne sfeer die we bijvoorbeeld met de Lakedance strandfeesten weten neer te zetten, te vertalen naar een goed verzorgd overdekt tuinfeest," aldus de organisatie. Kosten noch moeite worden gespaard om grote dj's in een bijzonder decor te bieden, voor een betaalbare entreeprijs.

Klokgebouw
Het Klokgebouw is een ideale locatie voor dance-events in een inspirerende omgeving. In 1891 begon Gerard Philips een gloeilampenfabriekje langs het spoor in Eindhoven. De gloeilamp floreerde en werd een wapenfeit dat de wereld zou veranderen. Philips bracht stapsgewijs haar divisies elders onder. Vandaag de dag is het Klokgebouw (Strijp-S gebouw) als Rijksmonument aangemerkt. Zaterdag 6 december zijn de zalen van dit monument omgebouwd tot een spectaculaire tuin, vol geluid.

Earlybird actie
Voor snelle vogels: de eerste 1000 kaarten die verkocht worden via de online Paylogic ticketmodule op www.sound-garden.nl, bedragen slechts 17,50 euro. Daarna kosten de tickets 27,50 euro (ex. fee). Fysieke kaartjes zijn te koop bij Mid-Town Records (Hooghuisstraat 22, Eindhoven) en bij Hipp Products (Oranjestraat 9, Best). Voor meer informatie zie: www.sound-garden.nl.

8 opmerkingen

Wordt een topfeestje
Paradijsvogels.......

:lol:

Dat beloofd wat!

To (DJ)Speeder.......dit is dus wat je bedoelde!!
Wordt een leuk feestje, Klokgebouw is zoiezo altijd top.
Uitspraak van poupoulossos op maandag 20 oktober 2008 om 12:19:
To (DJ)Speeder.......dit is dus wat je bedoelde!!

Dit is idd de shit!!
Artiest {SHOWLIST artist 56430, 59845}
Dit is de shit!!! Hoop er zeker bij te zijn, lijkt me helemaal top!!! En btw perfecte locatie weer!!

Laterz
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Dit is de shit!!! Hoop er zeker bij te zijn, lijkt me helemaal top!!! En btw perfecte locatie weer!!

Laterz

je haalt mij de woorden uit de mond

echt wreed
merk wel dat er behoefte is aan goeie shit!;)