Partyflock
 
­ Nederland

O.W.A.P. 2008
Original Warehouse Acid Party

gepubliceerd door , op
O.W.A.P. 2008
18 oktober 2008
FeestO.W.A.P. 2008 · Original Warehouse Acid Party
Datumzaterdag 1 november 2008
WinactieO.W.A.P. 2008 actiegesloten
LocatieThe Power Zone
The Original Warehouse Acid Party is een jaarlijks classic house feest dat het 6e jaar in gaat en gelieerd is aan het Oud Hollandsch Acid Feest, het aller-allereerste classic house feest, dat ooit begon in 1991 in de legendarische club RoXY in Amsterdam. Het afgelopen jaar stond voor velen in het teken van 20 jaar house, de classic house parties waren niet van de lucht en de smileys vlogen ons om de oren als ware het een plaag uit de bijbel.

The Original Warehouse Acid Party vindt het daarom tijd om die Smiley eens goed te gaan begraven; onder de titel Acid is Dead, Lang Leve Acid! wordt op zaterdag 1 november 2008 de Summer Of Love voor eens en altijd afgesloten. Of organisator Meubel Stukken daarna nog verder gaat met het geven van classic acid house feesten is nog niet duidelijk, eerst maar eens goed schoon schip maken is het devies.

En dat gebeurt op grootse wijze met een internationale line up die er niet om liegt. In twee zalen zal de boel volledig op z'n kop gezet worden, de grote zaal met knetterende acid en de beste rave beukers, de kleine zaal met de veel soulvollere variant met US garage classics en echte pure house muziek.

De grote zaal wordt gehost door de Londense Posse's MC Kinky, die vroeger furore maakte met haar hits met onder andere [artist=35060]{Artiest met ID 35060 bestaat niet!} en Erasure. DJ's zijn Joost 'Bam Bam' van Bellen, artistiek leider van RoXY en acid house dj van het 1e uur, DJ Remy die ooit in RoXY begon en furore maakte over de hele wereld, Graeme Park de legendarisch dj van de beste acid house club ooit Hacienda uit Manchester en bekend van 24 Hour Party People en als laatste Westbam uit Berlijn, een dj die ook al mee gaat sinds Sint Juttemus en mede verantwoordelijk was voor de Berlin Love Parade. Live staat Human Resource met een korte maar krachtige act op het toneel, bekend van de allerbeste Nederlandse knaller ooit The Dominator. Human Resource komt speciaal voor deze ene keer weer eens bij elkaar!

De kleine zaal wordt gehost door Lex Empress de vocaliste en MC met het fluwelen geluid die al zo lang zo vele dj's ondersteunt met haar vocale capriolen. Uit Chicago komt de legendarische Mike "God made me funky" Dunn ingevlogen aangevuld met dj's als KC The Funkaholic, Groovemaster Johnson en DJ ROOG kan het eigenlijk niet meer stuk!

4 opmerkingen

Zozo die line up mag der best wezuh! ;)
 
Daar GAAAAAAAN we weer :D:D:D:D