Partyflock
 
­

Solarize Agency en .granada zorgen voor de verse gezichten op ADE

gepubliceerd door , op
Amsterdam Dance Event brengt je maar liefst vier trance events in hartje Amsterdam. Woensdag Armada Night in Paradiso, vrijdag Paul van Dyk in Escape Club en zaterdag Intuition in Escape Studio. Maar wacht even, je telt er nu pas drie. Waar ga je donderdag dan naar toe? Een avondje niks doen op de bank zit er tijdens ADE echt niet in hoor. Met een internationale line up en een zachte entreeprijs van tien euro zit er maar een ding op: be there, at Solarize Night ADE ’08 Special in Kroon.

Voor het eerst in de historie van het Amsterdam Dance Event zal Solarize Agency een eigen avond hosten. Samen met .granada pakt het Nederlandse DJ-collectief de stier bij de horens met ‘Solarize Night ADE ’08 Special’. ‘Vers internationaal bloed in de vaderlandse dancecultuur’ is het motto op donderdag 23 oktober in Kroon aan het Rembrandtplein in Amsterdam. We zorgen dat je niets tekort komt. Qua artiesten kun je je hart helemaal ophalen.

Neem Bolier, één van de nieuwe gezichten die het hart van tranceliefhebbers sneller laat kloppen. Met zijn recente eerste albumrelease ‘Pictures’ laat hij nogmaals zien dat zijn groei als artiest niet te stuiten is. Hij zal back2back draaien met de jonge Rotterdammer Galen Behr. Veel liefhebbers kennen Galen van zijn knaller ‘Carabella’, die inmiddels is uitgegroeid tot een klassieker. Momenteel zit hij weer als vanouds in de studio, met nieuw materiaal op komst. Ook aanwezig is de Brit Andy Duguid. Velen kennen de dj/producer van zijn hit ‘Wasted’ en van optredens met Tiësto, vorige maand in Privilige op Ibiza en in het Sportpaleis in Antwerpen. Op 20 oktober lanceert Andy zijn eerste artiestenalbum met de titel ‘Believe’ op Black Hole Recordings, iets wat jij drie dagen later in Kroon samen met Andy flink kunt vieren.

Dazzle is al vijftien jaar succesvol, dat bewijzen zijn optredens: dit jaar deed hij voor de vierde achtereenvolgende keer solo mee aan FFWD, stond hij op Gigadance, Summerlake en vier keer op Dancetour en eerder draaide hij op Dance Valley, Trance Energy en Fabulous. Momenteel heeft Dazzle met zijn kneiter ‘Chaos Theory’ op Armada een dikke hit. Cliff Coenraad zal in een rechtstreeks back2back-duel met de Belg Jonas Steur draaien. Samen laten zij de pittige, rauwe kant van trance horen. Daar waar Jonas garant staat voor dikke releases op Black Hole Recordings en Spinnin’, releast Cliff Coenraad zijn techy sound op In Charge van Marco V. Onlangs heeft Jonas met ‘Cold Winds’ een gevoelige snaar geraakt bij de liefhebbers en Cliff weet met ‘Modulate/Nord West’ de aandacht opnieuw op zich te vestigen.

DJ Observer is in Nederland nog onbekend, maar de Oostenrijker vertegenwoordigt de sound van zijn eigen label Navida Music en brengt Oostenrijkse degelijkheid naar Amsterdam. Re-Ward is de nieuwe vlam die trance met een twist biedt in de internationale scene. Met releases op Black Hole Recordings, Doorn Records en Armada trok de jonge Re-Ward de nodige aandacht en na een tour door Australië keert hij 23 oktober terug achter de vaderlandse draaitafels. Als laatste bieden Solarize Agency en .granada ook de twee residents van het populaire Engelse concept ‘Digital Society’. De heren Will Holland en Kane Nelson zullen laten horen waarom ‘Digital Society’ legendarisch is in de UK. De avond wordt gehost door MC Da Silva, de vaste MC van Marcel Woods, die ook tijdens de albumpresentatie van Bolier in de Poema RAW het dak er aftrok.

Time Table
23.00-23.45 DJ Observer Oostenrijk
23.45-00.45 Will Holland B2B Kane Nelson Verenigd Koninkrijk
00.45-01.30 DAZZLE Nederland
01.30-02.30 Jonas Steur België B2B Cliff Coenraad Nederland
02.30-03.30 Bolier B2B Galen Behr Nederland
03.30-04.15 Andy Duguid Verenigd Koninkrijk
04.15-05.00 Re-Ward Nederland

Vanwege de intieme capaciteit zijn er maar 300 tickets in de presale. Inmiddels is meer dan de helft van de kaarten al verkocht, dus onthoud: op=op! Bemachtig snel je ticket via Timoco.eu voor de lage prijs van tien euro. Deur: 15 euro.

Solarize Night ADE ’08 Special: Thurday October 23 at Kroon in Amsterdam, NL from 23:00 till 05:00.

5 opmerkingen

:cheer: ziet er toppie ui!!
Jammer dat iedereen zo kort draait.­ Daarbuiten heb ik hier VRESELIJK veel zin in!!
Luister altijd radio show van will holland.. Altijd heerlijke sets :D Als ik kan word dat genieten bij hem :D