Partyflock

De klok een uur terug: Gezellig!

 

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
[dump id=1175] · Inhoud


[dump id=1175] · Opmerkelijk

[dump id=2007]
Wat mist hier links van het midden? O:)

[dump id=1175] · Filmpje

Koele jazz B)


[dump id=1175] ·PvdK

Poll, geopend op vrijdag 24 oktober 2008, looptijd van 3703.3 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

De klok een uur terug: Gezellig!

47744%
Ja leuk! Langer feest!
32330%
Niet leuk :no: Eerder donker...
19218%
Ik vind er geen zak aan...
1019%
Ow, moest de klok terug? :$


[dump id=1175] · Interviews

Nosferatu: ‘Muziek is een universele taal die iedereen zou kunnen leren’ · Dj & Producer Nosferatu is al ruim 10 jaar een feit in de hardcore scene. In deze jaren zijn er al tal van klappers van zijn hand gekomen. Binnenkort staat hij centraal op het feest Ultimate Solo Conflict in de HappydayZZ. Genoeg reden om hem aan stevig uit te horen toch?

Ferry Corsten: Twice in a blue moon · In dezelfde hal van het Rotterdamse Ahoy waar op 1 november 2008 Full on Ferry losbarst, zit ik alvast tegenover de hoofdpersoon daarvan. Tijdens het feest zal het hier een stuk warmer, lichter en drukker zijn. Midden in de nu tamelijk koude, aardedonkere en volkomen lege hal staat een tafel met kleedje, een Chesterfield bankstel en een gezellig schemerlampje.

[dump id=1175] · Column

Sterk geslacht of alleen sterke geur? · De gemiddelde mens laat zo’n 8 tot 25 scheten per dag. De gemiddelde vrouw zal dit nooit van zichzelf toegeven. “Dat zijn die mannen die zoiets doen”. Mannen zullen dit zeker niet ontkennen, misschien zelfs overdrijven. Dat is immers wat een man een échte man maakt. Of niet?


[dump id=1175] · Recensies

Andry Nalin - Die Wellenreiter 001 · Andry Nalin? Waar kennen we de naam Nalin ook alweer van? Juist, van Nalin & Kane. Samen met Ralf Beck alias Kane, scoorde hij in de jaren '90 grote hits zoals “Beachball” en “Open Your Eyes”.

G-Pal.03 · G-Pal is de artiestennaam van de Griek (geboren te Thessaloniki) George Pallikaris. Het is tevens de naam van een door hem samengestelde compilatieserie, uitgebracht op G-Pal’s eigen Swift label. Vier jaar na het ontstaan van de serie zijn we aangekomen bij deel drie uit de reeks. Kwaliteit gaat hier dus duidelijk boven kwantiteit.

Extrema Outdoor 2008 DVD · Het is alweer enige tijd geleden dat Extrema Outdoor plaatsvond, op 19 juli van dit jaar om precies te zijn, maar nu is dan de langverwachte dvd-registratie van dit festival verschenen. Ideaal voor wie nog eens herinneringen wil ophalen aan het zomerseizoen in deze periode van het jaar waarin de klok een uur teruggaat, de temperatuur afneemt en de winter voor de deur staat.

Andy Duguid - Believe · Andy Duguid is een progressive trance producer uit Aberdeen, een stad in Schotland. Zijn muzikale carrière kwam in 2007 in een stroomversnelling terecht toen Tiësto een aantal tracks van hem, waaronder 'Hypocrisy' en 'Lonely', onder zijn alias Reeves, opgepakt had en grijs draaide tijdens diverse gigs.

[dump id=1175] · Goed fout (y)

En ga nou niet zeggen dat je deze niet stiekem heel erg cool vond B)


[dump id=1175] · De ontdek je plekje quiz

Vorige week de winnaar van de Nachttempel Award : Manhattan te Arnhem. Oblivion was er snel bij :D ja op een aangepaste post maar evengoed voordat iemand anders het had geraden :9 dus niet miepen jullie :[ Hier je eeuwige roem :respect: & :cheer:

Nieuwe opdracht:

[dump id=2010]

[dump id=1175] · Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

[dump id=1175] · In de spotlight : MarrieMarrie

Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.
 1. [dump id=1997 right]Nick:
  MarrieMarrie
 2. Echte naam:
  Marjolein
 3. Leeftijd:
  Hoor je niet te vragen aan een dame :[
 4. Woonplaats:
  Oldeboorn (een plaatsje in het wonderschone Friesland)
 5. Relatie:
  Nee.. wat een gedoe :vaag:
 6. Dark of Light?
  Momenteel Light
 7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
  Office Manager
 8. Hoe heb je partyflock ontdekt?
  Ooit eens via een vriend van me
 9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
  De contactsectie 8), berichten en forum
 10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
  De onnozele vragen die we soms binnen krijgen :o en het gedrag van sommige mensen
 11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
  Mijn muur rood laten verven B) O:)
 12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
  Tfoe.. dat zijn er echt wel meerdere. Maar van het afgelopen jaar moet ik denk ik zeggen Nature One :cheer:... Wat een feest, en wat heb ik een lol gehad met sommige mensen en ook vooral OM sommige mensen. Een feest met een gouden randje (L) Maar de feesten van Serum Events waren ook echt super :yes: [dump id=1160]
 13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
  Ik zou wel een niet nader genoemde DJ willen zijn en me ook na elk feest achter de coulissen laten bevredigen hehehe.. nee grapje, ik weet het eigenlijk niet.
 14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
  Geen idee.. ik zie meerdere namen regelmatig langskomen.
 15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
  Ik ben ooit begonnen met de hardere feesten.. toen waren er nog niet zoveel stromingen. Jaarbeurs, Energiehallen, Houtrusthallen, Holland Amerika Lijn.. al dat gedoe destijds, momenteel veel techno en harder.
 16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
  Geen strafpunten hier :cheer: wel veel uitgedeeld.. telt dat ook ;p
 17. Wat zou je graag anders zien op flock?
  Kleine dingetjes, maar die meld ik altijd braaf ;)
 18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
  :yes: kaartjes voor Planet XXL monster of the 13th
 19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
  Ik denk dan toch wel Nature One... wat een ellende, vooral de terugweg die slopend was, maar wat hadden we het gezellig in de auto :lol:
 20. Schuw of fotogeil?
  Geil :bloos:
 21. Ben je donateur en waarom?
  Jup, ik vond dat ik dat moest doen destijds :)
 22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
  Dat is alweer even geleden... week of 6 :/
 23. Wat was er eerder? De kip of het ei?
  Hahahaha, muts :roflol: Kippen komen voor alles (L)
 24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
 25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
  Allereerst aan mijn steun en toeverlaat mijn lieve kippie beebs, daarnaast aan Neillcee, en als laatste... oef... die is moeilijk.. ik denk aan de voltallige [SF]ers (ik kan ze niet linken want er zitten er een paar bij die nepperds zijn 8) ):woop: 1000 kusjes 30 voor hun :kusje:

We bedanken MarrieMarrie voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

[dump id=1175] · Uit de oude doos

Robin Stone, uit New York, is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze was erg succesvol in de jaren 90, met nummers als 'Show Me Love' en 'Luv 4 Luv'. Het nummer Show Me Love wordt nog vaak in remixes gebruikt. Show Me Love 2008 haalde in oktober zelfs de nummer 1 in de Nederlandse Top 40. Het origineel stamt uit 1993. Heel veel hebben ze er niet aan veranderd. ;) Robin woont in de Amerikaanse staat Georgia.[dump id=1175] · Anekdotes

Mja ... we weten het:
[ToyKuh (F)] Een knip zonder anekdotes, is als een man zonder ballen...

dank je voor het compliment :lief: .... je moet ze nemen zoals ze komen he? complimenten dan B) ... niet mannen zonder ballen :roflol:

[dump id=1175] · Geen heden zonder verleden

 • 1651 - Christiaan Huygens schrijft als eerste in de geschiedenis natuurkundige formules op. Deze gaven de correcte theorie voor impuls- en energiebehoud bij botsingen, een verbetering van de botsingswetten van Descartes.
 • 1675 - Leibniz gebruikt voor het eerst het ∫-teken voor integralen.
 • 1954 - Anita Meyer, Nederlands zangeres is jarig.
 • 1970 - Edwin van der Sar, Nederlands voetbalkeeper is jarig.
 • 1983 - In Den Haag vindt de grootste demonstratie uit de Nederlandse geschiedenis plaats. Aan de demonstratie tegen het plaatsen van kruisraketten in Nederland doen ongeveer 550.000 mensen mee.
 • 1989 - Langste neerslagduur 11,2 uur[dump id=1175] · Nieuwsberichten

[dump id=1998 left] Landelijke proef drugscontrole verkeer
Automobilisten kunnen vanaf afgelopen zaterdag in heel Nederland worden aangehouden voor een speekseltest die het mogelijke gebruik van drugs aantoont. Ministers Camiel Eurlings (Verkeer) en Ernst Hirsch-Ballin willen de test volgend jaar als wettelijk bewijsmateriaal gaan invoeren in plaats van de huidige gedragstest, die voor zowel de politie als de automobilist erg omvangrijk is. Eurlings gaf vrijdagavond het startsein voor de proef, die drie maanden duurt. De speekseltest zou dan bij politiecontroles standaard worden uitgevoerd naast de bloedtest, die alcoholgebruik aantoont. Eerder hebben de politiekorpsen Twente en Gelderland-Zuid al op eigen initiatief geëxperimenteerd met de speekseltest. De eerste resultaten hiervan waren positief.

Bron : Nu.­nl

[dump id=2012 right]Doven organiseren zintuiglijk prikkelfestijn Sencity in Groningen
Stichting Skyway, Sencity Groningen Powerlife presenteren 22 november in MediaCentrale te Groningen: SenCity Groningen Powerlife. Een evenement dat verbaast en verwondert omdat het veel verder gaat dan een regulier dancefeest door de vele extra´s: verleidelijke aroma´s, wervelende visuals, trillende dansvloeren, opzwepende lichteffecten, chillzones en massagestoelen. Na edities van Sencity in steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vormt nu MediaCentrale in Groningen het bijzondere decor voor een spectaculair, funky muziekevenement Sencity voor doven én horenden. In de stille swingende wereld is de concentratie van doven veel meer gericht op zien en voelen. Naast diverse optredens van grote namen uit de DJ & VJ scene staat deze avond dan ook een groot aantal kunstenaars klaar om alle zintuigen te prikkelen. Bovendien zet een aromajockey met bijzondere geuren de reukorganen op scherp.
Lees verder
[dump id=2013 left]Don Diablo wil vleugels uitslaan naar buitenland
(Novum) - Don Diablo is op zoek naar een appartement in het buitenland. Hij twijfelt tussen New York en Londen, vertelt de dj aan Novum Nieuws. Voor een internationale doorbraak acht hij emigratie noodzakelijk. "Moeilijk, omdat je hier in Nederland iets hebt opgebouwd. Het is hier heel veilig, je hebt hier een basis en daar moet je alles opnieuw opstarten. Maar dat is een keuze die je moet maken, als je verder wilt komen."

Waar de dj uiteindelijk zijn nieuwe stekje vindt hangt af van verschillende factoren, onder meer de interesse vanuit verschillende landen voor zijn muziek. Afgelopen week kreeg de dj, die eigenlijk Don Pepijn Schipper heet, verschillende aanbiedingen vanuit het buitenland nadat hij zijn nieuwe album 'Life is a festival' lanceerde tijdens het Amsterdam Dance Event. "We hebben nu de deals op tafel. We gaan het vergelijken met ons team en kijken waar ik het beste een toekomst kan opbouwen."De keuze voor Engeland of Amerika hangt ook af van de mensen rondom Schipper. "Ik maak de beslissing niet alleen, ik verhuis met mijn hele team. Dus het hangt ook een beetje af van wat zij willen. Ik hoop dat we daarin een middenweg kunnen vinden. Maar ik ben er voor mezelf wel uit dat het moet gaan gebeuren." De dj denkt dat het belangrijk is om zichzelf te blijven vernieuwen. "Ik wil gewoon speciale dingen doen. Ik ben ook mijn eigen feesten uit de grond aan het stampen. Het gaat alleen maar leuker en heftiger worden", zegt hij. "Er zijn te veel dj's die in cirkels blijven rondrennen, elke boeking aannemen en op elke straathoek te zien zijn. Ik denk niet dat dat de bedoeling is, als je jezelf serieus neemt als artiest."

Bron : Nieuws.­nl

[dump id=2014 right]Casa Del Jazz
Op zondag 2 november 2008 presenteert Torres wijnen het exclusieve evenement Casa del Jazz van “Astoria Symfonica Events ”. Dit evenement gaat plaatsvinden iedere 1e zondag van de maand in het Prinses Theater te Rotterdam, met als thema Jazz meets Dance. Casa del Jazz is een muzikaal evenement waarin Dance gecombineerd wordt met veel live muziek. Vele DJ’s zijn muzikanten of andersom. Dit aspect wordt naar voren gebracht in Casa del Jazz. Tijdens de Kick-off van Casa del Jazz zal er een cross-over worden gemaakt tussen dance en Jazz. DJ’s zullen tijdens hun sets instrumenten bespelen, aangevuld met goede Jazz Musici. MC’s vertolken bekende Jazz nummers in een Jazz Dance jasje. Louis Armstrong op een beat van 128? Op elke Jazz plaat kun je dansen en op elke DJ set is te improviseren, “Let your Ears be your guide”. Het Prinses Theater ademt de sfeer uit van de jaren 50. Onder het genot van een aangeboden glaasje Torres wijn en gratis Tappas wordt Casa del Jazz geopend. Voor de swinging dance beats zullen verschillende DJ’s en Musici acte de presents geven.

Lees verder voor de line up
Studentenonderzoek naar dance-industrie Nijmegen
Een team van vier studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht doet momenteel onderzoek naar de dance-industrie in regio Nijmegen. De dance-industrie is heel breed, dus alle electronische stijlen zijn interessant voor het onderzoek. Het doel van het onderzoek is om een beeld te krijgen van mensen die actief zijn met dj'en en om uiteindelijk deze dj's meer kansen te geven op optredens. Partyflock heeft een grote database met veel informatie. Er is al de mogelijkheid om op dj's te zoeken, maar het woongebied kan niet als zoekparameter ingesteld worden. Deze oproep is dan ook bedoeld voor dj's uit regio Nijmegen. Vooropgesteld is de informatie bedoeld om het danceklimaat een kwaliteitsimpuls te geven en niet bedoeld voor commerciële doeleinden.

Houd jij je actief bezig met draaien, op je zolderkamer, de plaatselijke kroeg, of waar dan ook? Ben je woonachtig in Gelderland, bij voorkeur in de regio Nijmegen? Stuur dan even je naam, email en telefoonnummer naar djonderzoeknijmegen@gmail.com. In dat geval neemt één van de studenten telefonisch of per e-mail contact met je op om enkele vragen te stellen.
[dump id=2020 left]Jean Claude Ades bij Framebusters cd-release
Na een druk Amsterdam Dance Event waabij o.a. Paul van Dyk en houselabel Defected neerstreken in Escape is het alweer bijna november. En er is veel nieuws te ymelden over Escape, vorig jaar verkozen tot beste club. Zoals de lancering van de Framebusters cd en The Escape House Mob, plus Jean Claude Ades die voor dé zomerhit van 2008 zorgde met Shingaling: hij staat zaterdag 1 november exclusief in Nederland achter de decks in Escape

Vanaf zaterdag 1 november ligt de eerste Escape presents Framebusters cd in de winkels. De cd is tevens verkrijgbaar bij de Escape. De schijf, samengesteld en gemixed door resident Raymundo, bevat net als elke zaterdagavond in Escape een perfecte muzikale opbouw. En met tracks van ondermeer The The Shapeshifters, Freemasons, Dirty South, John Dahlbäck en Jean Claude Ades die aanstaande zaterdag bij de lancering tijdens Framebusters optreedt, krijg je een beetje een idee van de vibe van dit zilveren schijfje. Zet hem aan thuis, onderweg in de auto of op een huisfeest, en de Framebusters sound knalt uit je speakers en zorgt voor een perfecte preparty. Kijk snel bij winacties als je deze cd wilt winnen!
[dump id=1073 right]Van Buuren weer 's werelds populairste DJ
LEIDEN - Armin van Buuren (31) heeft zijn titel als popualirste dj ter wereld geprolongeerd. Liefhebbers konden wekenlang hun stem uitbrengen op de top 100-lijst, gepresenteerd door het toonaangevende Britse DJ Magazine. De top lijst zou woensdag 29 oktober uitkomen, maar enkele abonees kregen het blad al een dag eerder, waardoor het nieuws uitlekte. Van Buuren laat landgenoot DJ Tiësto (tweede) en Duitser Paul van Dyk (derde) achter zich. De Rotterdammer Ferry Corsten stijgt van de achtste naar de zesde plaats. Sander van Doorn steeg twee plekken van de vijftiende naar de dertiende plaats. Vorig jaar bracht een recordaantal van 345.000 danceliefhebbers hun stem uit. Hoeveel mensen nu hebben gestemd, is niet bekend. De uitreiking van de meest prestigieuze publieksprijs heeft traditioneel plaats in Londen. Van Buuren werd vorig jaar voor het eerst tot ‘s werelds nummer één gekozen. Voor de Leidenaar, die begin dit jaar ook de popprijs ophaalde, kan het niet op. Afgelopen zomer vroeg hij in het Australische Sydney zijn Erika ten huwelijk. Het paar richt zich met de bruiloft op volgend jaar als ze tien jaar samen zijn.
[dump id=1175] · Nieuws waar iedereen even van moet slikken (of niet)

[dump id=2011 left]Snelle eters zijn vaker te dik
Mensen die snel eten en bovendien ook eten tot ze het gevoel hebben dat ze vol zitten, lopen drie keer zoveel kans om overgewicht te krijgen dan mensen zonder deze eetgewoontes. Onderzoekers van de Universiteit van Osaka in Japan lieten ruim 3000 mensen tussen 30 en 69 jaar vragenlijsten invullen over hun eetgedrag en gewicht. Van de mannen at de helft tot ze vol zaten; bijna 60 procent van de vrouwen liet dit gedrag zien. Mannen eten sneller dan vrouwen: 46 procent van de mannen gaf aan dat ze snel aten, tegenover 35 procent van de vrouwen. De deelnemers die snel aten én aten tot ze vol zaten, kregen de meeste calorieën binnen en hadden de hoogste BMI-waarden. Of een hogere BMI een direct gevolg is van het eetgedrag moet in een vervolgonderzoek worden uitgezocht.

Bron : Nu.­nl


[dump id=1175] · Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Afgelopen weekend is de wintertijd weer ingegaan :)
KNIP – 3e jaargang – nr.43

116 opmerkingen

...­ redelijke knip
Ja ik heb ze leuker gezien :O waar blijven die gekke en meest domme berichtjes van mede flockers :lol: ? die vind ik altijd zoo leuk :D!
Uitspraak van Sydney op woensdag 29 oktober 2008 om 20:14:
uitspraak van Chris DNA op woensdag 29 oktober 2008 om 20:01:
ga boeven vangen i.­p.­v mensen die lekker zitten te spacen in de auto na een feest/festival.­

kansloze opmerking !

Lekker iemand dood rijden omdat jij in je auto zit te "­spacen "­

stoer hoor

Pff.. Idd:loser:
ja die kerel op de tweede rij mist ze rode lintje :P
JHijis weer leuk !! :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Luxe op woensdag 29 oktober 2008 om 20:20:
Dat is zeker waar.­

Zo ben ik de afgelopen jaren helemaal afgeknapt op een hand vol dj's die
in elke club draaien en qua ontwikkeling wat mij betreft helemaal stil stonden

Ben wel van mening dat Don Diablo vernieuwend is, maar kwam zijn naam toch wel erg vaak tegen op de flyertjes. maar ja dat hoort er bij als Holland's most wanted. Dus wat betreft die boekingen aannemen heb ik zo mijn twijfels. Als hij dit nou een jaar eerder had gezegd..voor line up's incl partysquad etc.

maar desalniettemin :respect: voor een vernieuwende dj
Uitspraak van Simizle op woensdag 29 oktober 2008 om 20:19:
*­ The Chaos Theory invites Kne Deep
*­ The Chaos Theory invites Kne Deep

Staat er 2x..­ moet er niet 1 daarvan Thrillogy zijn?

er zijn toch ook twee edities..in heerhugowaard en in rotterdam..dus dit zou best kunnen kloppen!
Maare...­ Komt er nou iemand foto's schieten op Thrillogy of niet?!
Uitspraak van Kae op donderdag 30 oktober 2008 om 12:59:
Komt er nou iemand foto's schieten op Thrillogy of niet?!

Thrillogy · Three Superstar DJ's - One Event
georganiseerd door b2s

zaterdag 1 november 2008
22:00 - 07:00
Brabanthallen
Den Bosch

Prijs
Voorverkoop: € 42,-

Kaarten
Voorverkoop startte zaterdag 26 juli 2008.
Kaarten verkrijgbaar bij TicketOnline .

Minimumleeftijd
18
Foto's
Er zullen hier foto's genomen worden door Partyflock!By Thrillogy staat van wel.

Dus ga er maar vanuit dat t wel zo is.
Uitspraak van Kae op donderdag 30 oktober 2008 om 12:59:
Maare...­ Komt er nou iemand foto's schieten op Thrillogy of niet?!

Dat zou wel leuk zijn ja!


1970 - Edwin van der Sar, Nederlands voetbalkeeper is jarig.
Issie geboren neem ik aan. Jarig is hij ieder jaar op die dag.
Uitspraak van Blond Stampertje op donderdag 30 oktober 2008 om 13:55:
Dat zou wel leuk zijn ja!

Uitspraak van ToyKuh (F) op donderdag 30 oktober 2008 om 13:50:
Minimumleeftijd
18
Foto's
Er zullen hier foto's genomen worden door Partyflock!
[ToyKuh ] Een knip zonder anekdotes, is als een man zonder ballen...

:Respect:
[ToyKuh ] Een knip zonder anekdotes, is als een man zonder ballen...­

Lol toykuh!!!
leuke knip weer :)

ja komt gelukkig ook nog iemand wat foto's schieten op thrillogy.
kon ook bijna niet anders :P
jammer dat ik nu pas deze knip lees :/
zag in een oogopslag dat het de Matrixx is :yes:
geweldige foto...­ lulhannes
Uitspraak van Marko op donderdag 30 oktober 2008 om 01:07:
1983 - In Den Haag vindt de grootste demonstratie uit de Nederlandse geschiedenis plaats.­ Aan de demonstratie tegen het plaatsen van kruisraketten in Nederland doen ongeveer 550.­000 mensen mee.­

En daar heb ik gewoon aan meegedaan

Ouwe lul ;)
Zeker Matrixx in Nijmegen of niet? :) (ontdek je plekje)

edit: haha ja dus
laatste aanpassing
Uitspraak van Yvon :9 op donderdag 30 oktober 2008 om 20:45:
Zeker Matrixx in Nijmegen of niet? (ontdek je plekje)

edit: haha ja dus

:lol:
Uitspraak van Roger_X op donderdag 30 oktober 2008 om 14:31:
[ToyKuh ] Een knip zonder anekdotes, is als een man zonder ballen...­

Jij ben toch ook niet blij zonder ballen? O:)
Uitspraak van !*Lindy-Lu*! op donderdag 30 oktober 2008 om 15:38:
Lol toykuh!!!

;)
Uitspraak van Unity.nl op donderdag 30 oktober 2008 om 10:22:
In het speekselmonster wordt gezocht naar THC (bestanddeel van cannabis), cocaïne, opiaten (bijv.­ heroïne) en amfetamine (bijv.­ ecstasy).­

Ik weet niet of het werk hoor, maar ik weet wat leuks om "Tha Police" gek te maken:

Diegene die rijdt is natuurlijk op alle fronten nuchter.O:) Wat zou de uitslag zijn als je vlak voor de test even uitgebreid gaat tongen met één van je passagiers die WéL de gebruikt ???

Want de eventuele bloedtest die de BNP (Bewust Nuchtere Partyganger) moet ondergaan, zal niets opleveren lijkt mij... :-D :LOL:
Eerder hebben de politiekorpsen Twente en Gelderland-Zuid al op eigen initiatief geëxperimenteerd met de speekseltest.­ De eerste resultaten hiervan waren positief.­

Waren dit positieve resultaten voor de politie of voor de mensen die de testen ondergingen?
Ja dat vroeg ik me ook af.­
Maar zal wel voor de politie zijn.­
Uitspraak van Yvon :9 op donderdag 30 oktober 2008 om 20:45:
Zeker Matrixx in Nijmegen of niet? :) (ontdek je plekje)

Was ook mijn eerste gedachte!
weer veeeeeeeeeeeel te laat natuurlijk ;)

Te makkelijk...
Mildr
Artiest Rob Zeth
Uitspraak van lovely-lili op zaterdag 1 november 2008 om 13:22:
Te makkelijk...­

Heheh zelfs ik herkende die... 1 keer geweest :+
He!

Volgens mij heeft die vent links van dat vrouwtje geen onderbroek aan?
of ligt het aan mij dat er iets "hangt" ?????

(Sjeeeeeeees, waar kijk ik naar?! ehhh :()
Uitspraak van dvk81 op zondag 2 november 2008 om 11:12:
Volgens mij heeft die vent links van dat vrouwtje geen onderbroek aan?
of ligt het aan mij dat er iets "­hangt"­ ?????

het is dat je het zegt anders had ik t niet gezien... BAH:roflol: