Partyflock
 
­

Drie ‘eigentijdse’ avonden in Harlingen dit najaar

gepubliceerd door , op
Het is niet alleen het harde geweld wat Harlingen kenmerkt. Midden in het centrum van deze Friese havenstad vinden geregeld gezellige feestjes plaats, waaronder de diverse podia tijdens de jaarlijkse Visserijdagen. Een van die podia, het dj podium, werd de laatste jaren altijd verzorgd door het nieuwe en moderne café Eigentijds. Op afgelopen jaar na dan, want toen werd er voor het eerst in de Eigentijds zelf gedraaid door niemand minder dan Steff da Campo. Omdat dit het publiek zeer goed bevallen is wil Eigentijds in oktober, november en december opnieuw die gezelligheid binnenshuis creëren met een serie ‘Eigentijds invites’ avonden, gratis en voor niets.

Op zaterdag 18 oktober trapt Eigentijds deze serie gelijk goed af met een gezellige avond vol house muziek met niemand minder dan Martin Harder, bekend van de altijd gezellige Candy Club feesten in Club Noa en zijn eigen avond Freakybeatza. Martin Harder, ooit begonnen als succesvol Après Ski DJ, heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt op zijn weg naar volwaardig House dj. Zijn eerste onlangs uitgebracht plaat samen met hitdj/producer Cuzco is meteen een hit en wordt momenteel grijs gedraaid op Slam FM. Ook is het momenteel de favoriet van niemand minder dan DJ Jean!
Samen met Steff da Campo zweepte Martin Harder als MC het puliek goed op tijdens de afgelopen Visserijdagen. Op zaterdag 18 oktober zal hij zelf als DJ maar ook als MC de lekkerste platen aan het Eigentijdse publiek van Eigentijds laten horen en met zijn vocalen ondersteunen. Een uiterst opvallend en leuk optreden dat je moet zien en tot in de late uurtjes moet meemaken.

Omdat Eigentijds met zijn nieuwe avond ook de ruimte aan nieuw talent wil bieden zal Harlinger dj Dr. G. de avond openen. Deze talentvolle dj is geen onbekende in het uitgaanscircuit van Harlingen. Met zijn opzwepende platenkeuze stond hij al op menig feest zoals ‘Electric Harbour’ met DJ José en ‘F*ck’. Dr. G. weet met zijn reeds opgedane ervaring elk publiek in de juiste stemming te brengen. De ideale openingsdj dus voor deze ‘kick-off’.

Voor wie er na de 18e nog geen genoeg van kan krijgen zijn er op zaterdag 22 november en vrijdag 26 december (2e kerstdag) opnieuw twee Eigentijdse House avonden in de Eigentijds. Om de goede lijn door te zetten zal op 22 november niemand minder dan Praia del Sol op het affiche prijken. Deze topdj is momenteel een van de beste exportproducten van Friesland. Met zijn aanstekelijke zomerse House heeft hij al op menig groot feest gestaan in de Randstad, zoals op het Latin Village Festival, Weekender, SalsaLounge en in clubs als de Powerzone en Hotel Arena. Ook is hij resident van zo’n beetje elke Friese topclub zoals Club TDF, DNA, Puur en The Dockside. Bovendien start hij binnenkort zijn eigen platenlabel. Samen met talent GDB, bekend van Club DNA en Club TDF, zal hij in november voor een ongekende muzikale avond gaan zorgen vol Latin House en Electro.

En ben je ook zo benieuwd wat er op 26 december gaat gebeuren? Dat houdt Eigentijds nog even geheim! Hou daarvoor de agenda in de gaten op www.eigentijds.com.

3 opmerkingen

In Harns juh, niet te geloven ;) Slechter dan wat het nu is kan het toch niet worden..
;)
Eigentijds weet er altijd een leuke avond van te maken.­ Visserijdagen waren helemaal TOP! Ik ga zelden in Friesland op stap, maar dit feestje wil ik niet missen.­
Harlingen gaat in Noord West Friesland de kar trekken...wedden! (f)