Partyflock
 

30 oktober kick-off van Siksmiks in de Flexbar

anoniem gepubliceerd op
Donderdag 30 oktober aanstaande zal de eerste editie van Siksmiks in de Flexbar te Amsterdam plaatsvinden. Dit idee is in het voorjaar van 2008 voortgekomen uit de behoefte bij een aantal producers om een nieuw project te beginnen. Een project dat ze de muzikale vrijheid biedt te doen waar zij zelf zin in hebben. Die behoefte heeft de vorm aangenomen van een donderdagresidentie. Artiesten die zich bij dit project hebben aangesloten zijn Steve Rachmad, Secret Cinema, Joris Voorn, Kabale und Liebe, Warren Fellow en Edwin Oosterwal. Samen vormen zij vanaf nu een collectief dat vanaf 30 oktober een twee maandelijkse constante factor vormt onder de noemer ‘Siksmiks’.

Er is gekozen Siksmiks maandelijks op de 2de en 4de donderdag plaats te laten vinden in de Flexbar, die onlangs genomineerd is voor Revu’s nachttempel 2008. Het collectief van residents zullen door middel van een roulerend systeem voor de invulling van de donderdag zorgen. Elke editie van Siksmiks zal er een ‘miks’ van twee artiesten zijn. Daarbij hebben de artiesten de vrijheid om tijdens iedere editie collega’s uit te nodigen, om de avond zelf in te vullen.

Ter ondersteuning van de muziek zal het collectief Reach Visuals iedere donderdag met VJ’s de avond van een visueel aspect voorzien. Reach Visuals hebben de afgelopen maanden iedere maandag de visuals verzorgd voor Cocoon in de Amnesia, Ibiza. Afwisselend entertainment en eigenzinnige aankleding maken Siksmiks tot een feest met een unieke combinatie die het oor en oog prikkelt om zo het Amsterdamse nachtleven te laten bruisen tijdens de donderdag!

Voorverkoopadressen
Kaarten voor Siksmiks zijn in de voorverkoop €10; en verkrijgbaar bij Outland Records, Zeedijk 22 in Amsterdam en op www.beatfreax.com.

Web:
www.siksmiks.nl
www.myspace.com/steverachmad
www.myspace.com/secretcinemasound
www.myspace.com/jorisvoorn
www.myspace.com/KabaleUndLiebe
www.myspace.com/warrenfellow
www.myspace.com/edwinoosterwal

3 opmerkingen

Uitspraak van Cicatrix op zaterdag 4 oktober 2008 om 19:55:
donderdag.. :vaag:

Ja, je hele bioritme potverdorie aan diggelen
Waar is de traditioneel-christelijk oud-Hollandse andijviestamppot mentaliteit gebleven, straks gaan ze me ook nog vertellen dat er alcohol geschonken wordt..