Partyflock
 
­

GBBR · The ultimate bday bash

gepubliceerd door , op
afbeelding GBBR
FeestGBBR · The Ultimate Birthday Bash
Datumvrijdag 3 oktober 2008
LocatieDynamo Site
WinactieGBBR actie, gesloten
In 2005 heropende Dynamo zijn deuren in het nieuwe pand aan het Catharinaplein. Dynamo GBBR startte toentertijd met de GBBR feesten. De eerste editie was een knallende verjaardagseditie: Hallo, daar zijn we weer! De mensen maakten voor het eerst kennis met het geluid van Dynamo en de nieuwe groep vrijwilligers die de feesten mogelijk maakten. Nu zijn we alweer 3 jaar verder en staat alweer de vierde GBBR verjaardagseditie voor de deur: The Ultimate Birthday Bash!

Antrax, Artek, Endonyx, Fintex, Phasor, Senz en organisatielid Remco worden allemaal een jaartje ouder en dat laat GBBR niet ongemerkt voorbij gaan! Op vrijdag 3 oktober vieren zij hun verjaardag in Dynamo en hiervoor zijn nog drie topdj’s en een upcoming talent uitgenodigd om het mee te komen vieren, en niet de minste:

Dj JDA
Ten eerste zal JDA zijn opwachting maken. Deze Shadowlands Terrorist uit Oss heeft al vaker gedraaid in de Dynamo en zal er weer voor zorgen dat de bass optimaal gevoeld gaat worden.

Dj Bass-D
Bass-D is een graag geziene gast op de GBBR-feesten en kon daarom ook niet op de line-up ontbreken. Met zijn vette scratch- en mixingskills zal hij Dynamo en de bezoekers weer op zijn kop zetten.

Dj Dione
Verder maakt Dione zijn opwachting, bekend om zijn releases op het Megarave label en onder zijn E-Noid alias op het DNA label. Hij zal de bezoekers een piep in hun oren bezorgen met de sounds of Megarave! Nadat hij vorig jaar de verjaardagseditie met een hele vette set afsloot is hem gevraagd dit jaar hetzelfde weer te doen.

Dj Backfire
GBBR biedt ook ruimte voor talenten en voor deze editie is gekozen voor DJ Backfire uit Haarlem om een back-to-back set te draaien met de jarige resident Phasor.

In tegenstelling tot eerdere GBBR edities wordt deze GBBR gehouden op vrijdag vanwege de drukke party-agenda in oktober. Omdat het een verjaardagsfeest is en omdat het leven tegenwoordig al duur genoeg is heeft Dynamo GBBR nog een verrassing. De entree zal voor deze editie maar 5 € bedragen. Wie jarig is die trakteert! Het feest zal al om 21 uur beginnen en duren tot 04 uur. Genoeg redenen om te gaan dus!
De minimale leeftijd deze avond is 16 jaar. Er zal gecontroleerd worden op ID, dus zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij hebt. Geen ID = GEEN TOEGANG! Er zal maar één zaal in gebruik worden genomen dus vol = vol.

Schranzig
Een nieuw concept van GBBR, maar al wat langer bekend bij velen, is Schranzig. Dynamo GBBR neemt de organisatie hiervan over. Om meteen goed te beginnen met de eerste editie onder de vlag van Dynamo GBBR is er een line-up samengesteld om van te watertanden.
Als eerste wordt Richie Gee ingevlogen. Deze man uit Spanje is bekend als de man achter het Madhouse Records label. Zijn eerste optreden in Nederland zal in de Dynamo zijn.
De andere headliner is geen onbekende in Dynamo; deze Nederlandse schone heeft al een flinke reputatie en Schranzig is dan ook trots om haar weer te mogen ontvangen. Hilarious zal laten zien dat een vrouw qua beukwerk zeker niet onderdoet voor al het mannelijke schranzgeweld.
Een andere primeur komt vanuit de eigen Dynamo GBBR -stal. Resident Artek zal voor de allereerste keer live optreden. Een uur lang zal hij live de trommelvliezen van het publiek op de proef stellen.
De overige optredens zullen komen van Undrgrnd Chaoz, JDC en Endonyx. Deze residents doen zeker niet onder voor de grote namen en zullen het beste op schranz en industrialgebied ten gehore brengen.

Programmering tweede helft 2008
Naast GBBR – The Ultimate Birthdaybash en Schranzig is de rest van de invulling van het seizoen ook rond. Dus pak een agenda en een benzinestift en omcirkel de volgende data!

GBBR - The Ultimate Birthday Bash
03 OKT 2008
21:00 – 04:00
Bass-DJDA - Dione
Backfire - AntraxArtekEndonyx
FintexPhasorSenz

Schranzig
07 NOV 2008
22:00-04:00
Gratis entree
Line up : Richie Gee (sp), Hilarious (en vele anderen)

Basstown
05 DEC 2008
22:00 – 04:00
Gratis entree
Line up : Buzz Fuzz (en vele anderen)

GBBR
13 DEC 2008
22:00 – 04:00
Entree : € 12,50
Line up : Daisy, The Outside Agency, DaY-már, Seizure & Synapse live (en vele anderen)

Eindhoven + hardcore = Dynamo GBBR !
www.dynamo-gbbr.nl

14 opmerkingen

 
Antrax!! :respect:
 
Uitspraak van Endonyx op maandag 29 september 2008 om 17:22:
de baco's staan in ieder geval koud

Zolang het bier maar koud getapt wordt :D
 
GBBR
13 DEC 2008
22:00 – 04:00
Entree : € 12,50
Line up : Daisy, The Outside Agency, DaY-már, Seizure & Synapse live (en vele anderen)

Kan niet wachten :O
Uitspraak van verwijderd op maandag 29 september 2008 om 18:46:
Zolang het bier maar koud getapt wordt :D

zelfs daar word voor gezorgd!
juist die ja :D
Uitspraak van Endonyx op dinsdag 30 september 2008 om 12:20:
juist die ja :D

:bier: Goedverdomme :P
 
Gefeliciteerd Ender :bounce: :cheer: :banana:

Oeh... en op pakjesavond wordt er gratis Vos getapt ziet ik :beer:
Beterrr! b)