Partyflock
 

Prikkelgeil
Het nieuwe sexy onderbuikgevoel in stijl

gepubliceerd door , op
Prikkelgeil
23 september 2008
Zo nu en dan duiken er van die namen van feesten op die direct je aandacht trekken waarvan dit er ook weer zo een is. Prikkelgeil, niet alleen zo maar een naam voor een alledaags feest maar de naam voor een nieuw, gewild, herkenbaar maar alles omvattend gevoel.

Prikkel = Inwerking op de zintuigen
Geil = Begerig naar seks
Bron: Van Dale


Prikkel = Sensatie waardoor de neiging ontstaat de jeukende plaats te krabben
Geil = De lichamelijke en geestelijke voorbereiding op de geslachtsgemeenschap
Bron: Wikipedia


Gebaseerd op bovenstaande moeten wij dus concluderen dat deze combinatie van twee woorden simpelweg in het hedendaagse leven niet meer los te denken zijn van elkaar, niet ordinair of plat zijn maar duidelijk maken dat deze samenvoeging een nieuw begrip is en een moderne verklaring en vertaling is voor het ultieme voorspel.

In een ultiem voorspel worden signalen en prikkels afgegeven door beide partijen maar ook ontvangen dus heeft organisator Beatz Per Marco Productions getracht dit te verwoorden in een actie naar de nieuwsgierige en Prikkelgeile bezoeker toe. In de voorverkoop komen vrouwen, vergezeld van hun partner, vriend of vriendin samen binnen voor de prikkelprijs van slechts 15 euro, maken zij eveneens kans op een sensuele foto-shoot verzorgd door Amel fotografie en kunnen zij zich laten verwennen in een speciaal daarvoor ingerichte Lust Room Een aparte tweede area waar haar verlangen en zintuigen op een verrassende manier geprikkeld zullen worden. Deze kamer is vernoemd naar de hoofdsponsor van deze organisatie die met hun erotisch magazine dezelfde sfeer, spanning, sexy maar stijlvolle benadering uitademt. Verwennerij dus voor vrouwen en stelletjes, die weten wat ze willen, een onderbuikgevoel dat begint bij binnenkomst en zeker niet stopt bij het huiswaarts keren.

Om dit nogmaals te benadrukken zal iedere vrouwelijke bezoeker dan ook een propvolle goodiesbag mee naar huis krijgen vol verrassingen die ervoor zullen zorgen dat dit speciale gevoel blijft hangen. De liefde gaat voor velen door de maag en ook hier is rekening gehouden in de vorm van gratis vers fruit, ijs en andere lekkere zoetwaren. Uitdagend entertainment zal op deze avond volop aanwezig zijn en muzikaal ondersteund worden door de sexy en vrouwvriendelijke housebeatz van o.a. “wysiwygRevana, “Mr.black & beautiful” DJ Praveen, de gepassioneerde Tremenda of the “always smilingLe-on die inmiddels hun sporen dik hebben verdiend. Ook aan live artiesten is gedacht in de vorm van de sexy saxophone soundz door niemand minder dan de talentvolle Nick Mollen. De gehele nacht zal worden opgehitst en opgeluisterd door een vertrouwd gezicht en “master of ceremony” MC J, die tevens uw gastheer voor de avond zal zijn. Enige nieuwkomer is “ruwe bolster, blanke pitM-Zone die samen met “dinosaur of houseBeatz per Marco een B2B set zal presenteren die oude tijden laat herleven, maar dan net ff wat anders... Prikkelgeil.

Beatz Per Marco Productions, ontstaan uit passie en inmiddels bekend in het uitgaansleven hebben na een bevlogen jaar met als hoogtepunt hun deelname aan de FFWD 2008 en een uitverkochte After Party, besloten hun vleugels neer te laten strijken in het bruisende Zaandam, waarbij op zaterdag 25 oktober a.s. de eerste editie zal plaatsvinden van een nieuw begrip in dance-wereld, te weten “Prikkelgeil”. Op die avond zullen om 22.00 uur de deuren opengaan van een omgetoverde, nieuwe, stijlvolle en trendy Club 7eVenue, wat voor velen vanaf die nacht een “nieuw thuis” zal gaan worden. Om iedereen met dit gevoel te laten kennismaken en te laten proeven heeft de organisator gemeend na inmiddels 7 feesten te hebben georganiseerd, met een nieuw begin in Club 7eVenue, een geluksgetal te hebben gevonden in het cijfer 7 .Aangezien de jackpot nu eenmaal uit driemaal een 7 bestaat en niet te voorspellen is zal daarom iedere 7 dagen, 7 aanmeldingen op het feest worden beloond met 7 gratis drankbonnen. De winnaars worden iedere zaterdag bekend gemaakt en zullen hierover persoonlijk in kennis worden gesteld door de organisatie en op vertoon van een geldig entreebewijs verkregen via Easyticket, www.prikkelgeil.nl of www.club7evenue.com bij binnenkomst persoonlijk overhandigd.

Meld je wel snel aan want op=op en vol=vol

5 opmerkingen

Jammer!!!!! Die datum is ook het slotfeest in de Catacomben van Amsterdam......

Wij hopen er de volgende keer zeker bij te zijn!!!

Heel veel succes met het eerste feest!!!!

Veel liefs van ons,
Marciano en Karin
(K)
Uitspraak van Blondy op dinsdag 23 september 2008 om 14:56:
Wij hopen er de volgende keer zeker bij te zijn!!!

Volgende editie is op 12 december... Mooi overal tussen in :-)
Hij komt van de week in de agenda (Y)
Gave flyer ... Het prikkelt nu al :doetiwoep:
 
Uitspraak van Nicky Beessie op vrijdag 26 september 2008 om 07:17:
Gave flyer ... Het prikkelt nu al

ik ken het ;)

zin in dit feestje
leuke locatie ook trouwens
is echt een mooie tent
vooral de vip :kwijl: