Partyflock

Wasteland invites Pete Burns

Wasteland invites Pete Burns

gepubliceerd door , op
Wasteland invites Pete Burns (afbeelding)
FeestWasteland · The wildest party on earth
OrganisatieWasteland Site
 ⊂ Vault Events Site
LocatieNorth Sea Venue Site
Datumzaterdag 8 november 2008
StadZaandam
Zaterdag 8 november vindt Europa’s meest extravagante en beruchtste fetish-fantasy evenement, Wasteland, opnieuw plaats in de North sea venue. Fetishionistas en kinky party people vanuit de hele wereld zullen op 8 november dan ook in hun mooiste en opwindendste outfits in de North sea venue verschijnen om samen met meer dan 3000 gelijkgestemde bezoekers een onvergetelijke nacht te beleven.

Wasteland-bezoekers weten inmiddels dat verbazingwekkend en spectaculair entertainment tot één van de stijlkenmerken van hun favoriete extravaganza behoort. Deze editie zal één van UK’s meest excentrieke en flamboyante artiesten, Pete Burns de openingsshow verzorgen. Pete Burns was in de jaren ‘80 voorman van de band Dead or Alive (bekend van o.a. de hits ‘Spin me round’ en That’s the way i like it). Burns staat ook bekend om zijn immer veranderende uiterlijk, waarbij plastische chirurgie een grote rol speelt.

Naast de show van Pete Burns kunnen bezoekers rekenen op een live optreden van fetish band Risqué uit Parijs en oogstrelende fashionshows van de bekende Engelse latex-labels Libidex en Pretty Pervy. Enkele andere - niet te missen- performances worden verzorgd door artiesten als Kinky Ponygirl Verenigde Staten, Mrs Amrita Japan, HipSick Theatre Nederland en burlesque-queen Missy Malone Verenigd Koninkrijk .

De laatste editie kondigde Wasteland met trots aan dat niemand minder dan Erwin Olaf een unieke VJ set zou vertonen. Op 8 November zal de gerenommeerde fotograaf opnieuw achter de VJ-decks verschijnen om de bezoekers visueel mee te voeren in een buitengewone erotische trip.
Muzikaal zal er voor de bezoekers keuze zijn uit 3 verschillende muziekstijlen, Dirty Disco, Clubclassics en opzwepende hedendaagse House gedirigeerd door dj’s als Lucien Foort, Miss Monica, Benny Rodrigues, Natarcia, Thunderpussy & DD King.

De North sea venue zal op 8 november in stijl worden omgetoverd tot het ultieme decor voor ’s werelds grootste Adult Playground. Naast de drie dance area's met elk een eigen thema, zal er een ‘Wasteland-hospital’ in de locatie verrijzen en worden er meerdere Play Area's gecreëerd.

Wasteland’s meedogenloze doorbitches zijn de bewakers van de dresscode. De strenge dresscode vormt een belangrijke basis voor de unieke sfeer op Wasteland.‘The decision of the Bitch is Final’; dus geen dresscode betekent geen toegang tot het evenement. Deze editie zal er ook in de zalen ‘geïnspecteerd’ worden door de Fetish Fashion Police, verborgen katoen zal door hen bestraft worden.

Kaarten voor 8 November zijn verkrijgbaar via Paylogic en in de bekende fetish shops.
Vault Events zet op 8 november opnieuw pendelbussen in, deze zullen rijden tussen Amsterdam centraal en de North sea venue. Informatie over de pendelbussen alsmede informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website www.wasteland.nl.

5 opmerkingen

I LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE Pete Burns :cheer:
Helaas heeft Pete Burns gecancelled ivm een onverwachte operatie (zal het iets met zijn voorkeur voor plasiche chirurgie te maken te hebben? ;-)), daarvoor in de plaats hebben wij niemand minder dan:

Hans Klok en Ellen ten Damme kunnen regelen.

Overige line-up van de shows en dj's blijft hetzelfde.
laatste aanpassing