Partyflock
 
­

Hed Kandi · The Delicious Autumn party

gepubliceerd door , op
afbeelding Hed Kandi
FeestHed Kandi · The Delicious Autumn party
Datumzaterdag 27 september 2008
LocatieHotel Arena Site
WinactieHed Kandi actie, gesloten
De dagen worden donkerder, de bladeren vallen weer van de bomen. Maar niet getreurd! Hed Kandi ziet het als haar taak je op te warmen met haar vurige funky aanstekelijke sound en zal op 27 september ook dit seizoen weer op stijlvolle wijze inluiden. Betreed tijdens deze speciale ‘ Delicious Autumn editie’ een behaaglijk Hotel Arena met een vrolijke sfeer, oogverblindend decor, Heavenly Hed Kandi Entertainment en de beste internationale DJ’s.

Hed Kandi explodeerde na haar start in Londen in 1999. Binnen no time veroverde dit sexy en stijlvolle clubmerk de harten van menig houseliefhebber met haar soulful, deep en funky house en is zij met meer dan 80 releases dé koploper in de clubscene. De clubsensatie Hed Kandi staat voor ‘beautiful people in beautiful places’ en geeft dan ook feesten over de gehele wereld op de meest exclusieve locaties; waaronder London, Ibiza, Antwerpen, Marbella, Barcelona, Bangkok en Shanghai. Het Hed Kandi imperium blijft maar uitbreiden en zo is er naast een platenlabel, radioshow en beautylijn nu zelfs een Boeing 757 die housebeminnende vakantiegangers naar het partyeiland Ibiza brengt.

In de Kerkzaal van Hotel Arena worden we op 27 september wederom in extase gebracht door de muzikale duizendpoot die al heel wat hotelkamers met gouden deurknoppen heeft mogen aanraken. We hebben het over niemand minder dan: Steven Quarré, de Hed Kandi resident van eigen bodem. Hij reisde de hele wereld af om zijn funky sound ten gehore te brengen tijdens wereldwijd decadente Hed Kandi feesten, maar zoekt graag een gaatje op in zijn overvolle agenda om Hotel Arena op haar grondvesten te doen schudden.

Uit de Hed Kandi stal verwelkomen we deze sfeervolle editie Wez Clarke en Jason Vereker. Door zijn wereldwijde ervaring weet Wez Clarke met zijn mix van opzwepende funky en soulful house als geen ander de internationale Hed Kandi Allure over te brengen op de dansvloer. Recentelijk heeft deze hoogvlieger een remix gemaakt van de überfloorfiller: Fragma -Toca's miracle.

Zijn maatje Jason Vereker timmert al een tijdje aan de weg. Superlatieven schieten dan ook te kort om de tomeloze energie te beschrijven die deze DJ van wereldformaat bezit. En met Roger Sanchez en Armand van Helden, maar ook the Beatles en the Prodigy als muzikale inspiratiebronnen kunnen we nog een veelzijdige mix verwachten van deze Engelsman.

Om het geheel een soulful warm tintje te geven is de hulp ingeschakeld van een voormalig model met heel wat noten op haar zang: Lex Empress. Ook muzikaal wonder en stijlicoon Saxy Mr S. zorgt deze avond voor een zwoele noot. De tuinzaal van Hotel arena wordt deze avond omgetoverd tot een waar House classics Mekka. Peter Kan en Fountain brengen de meest legendarische Club classics ten gehore. Nummers als ‘Goodlife’van Innerciy. Get Decor’s ‘Passion’ en ‘Found Love’ van Double D zullen je weer even meevoeren naar ‘die goede oude tijd’.

Daarnaast zal ook Brian S de platen draaien waaraan hij mooie herinneringen koestert met een hoge “hands up in the air” factor. Deze publiekslieveling startte ooit zijn glansrijke carrière in de inmiddels beruchte iT in Amsterdam en het moge dus duidelijk zijn dat hij heel wat mooie herinneringen met ons te delen heeft. Deze editie scout Rich Prosecco, het hippe gouden drankje met als boegbeeld Paris Hilton, wederom potentiële Hed Kandi Girls in het publiek voor de Hed Kandi Girl Contest 2008. Dus dames zorg ervoor dat je met je looks zo de catwalk in Parijs zou kunnen bestormen! Tevens host Rich prosecco het VIP deck.

Bij een event dat overloopt van vrolijke glamour is arriveren in stijl natuurlijk een absolute must. In samenwerking met Alfa Romeo presenteert Hed Kandi een unieke actie: Alfa Romeo vervoert je met 3 vrienden van en naar het feest in de splinternieuwe stijlvolle Alfa MiTo. Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan even een kijkje op www.hedkandi.nl voor de voorwaarden en hoe je deel kunt nemen aan deze actie.

Hed Kandi neemt je mee in een droomwereld met een overdosis aan ‘eye Kandi’ door haar oogverblindende danseressen, hemelse decor en spetterend entertainment. Ook deze avond is Hed Kandi weer het levende bewijs dat overdaad niet schaadt!

Een kaartje kost 20 euro (ex fee) in de presale via www.hedkandi.nl (e-tickets) & Primera Shops.

1 opmerking

hed kandi
niet twijfelen,maar komen, nog steeds neerlands beste housefeestje met oog voor entertainment,details en prachtige locatie,