Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers

anoniem gepubliceerd op
Latin Lovers
19 september 2008
Latin Lovers bacl to The Hague! Latin Lovers komt terug naar Den Haag en wel in de intieme club Le Paris! Vanaf september is de organisatie iedere 3e zaterdag van de maand te vinden in deze intieme warme club! Le Paris en Latin Lovers knallen dus samen de kurken op zaterdag 20 september voor een nieuw en knallend seizoen! We drinken met z'n allen champagne en gaan daarna los op de dikste latin afro beats van de lovers Brian S, Rishi Bass, Greg van Bueren, Chris Rox, Jasper Clash, MC Roga en schuifelen de salsa met Sir Edward en DJ Slick!

Le Paris valt wel heel goed samen met de nieuwe ideeën van de organisatie. In Le Paris zul je met Latin Lovers wederom de heerlijkste zomerse sferen tegen het lijf lopen, toffe decoraties in de club en natuurlijk de allerbeste dj's met de meest vrouwvriendelijke en sexy latinhouse, gecombineerd met salsa in een eclectisch jasje!

In de Latin Lovers Area hebben we de koning van de sexy latin house Brian S en hij komt graag naar Den Haag voor een heerlijk zwoel setje! Rishi Bass zal met percussies in overvloed de beats uit je oren doen klapperen! Hold on! Hardsoul's finest Greg van Bueren zal zijn debuut maken op Latin Lovers, deze studiomagnaat is verantwoorlijk voor alle producties met zijn broer ROOG! Met een heerlijke drive gaat Chris Rox de zaal opvullen met swingende latijnse platen, dat gaat er heet aan toe! Jasper Clash gaat ook mee naar Den Haag en schudt de afrobeats zo uit zijn lange mouw! MC Roga zal heen en weer rennen tussen de 2 zalen om ook de mixmaster Sir Edward en supertalent DJ Slick in de bovenste verdieping te ondersteunen met zijn vocals!

Sexy en vooral vrouwvriendelijke latinhouse voor de Latin Lovers gecombineerd met in de andere zaal de de hottest r&b en salsa swingbeats, dat is Latin Lovers in Den Haag! Le Paris is met afstand de mooiste club van de Haagse regio en zal de komende maanden uitgroeien tot DE hotspot van Den Haag. Op twee verdiepingen kan je op verschillende muzieksoorten uit je dak gaan. Op de bovenste verdieping is ook nog eens een fantastisch mooie lounge waar je op je gemakje even bij kan komen van de overheerlijke beats die je hoort op de dansvloer.

Is The Hague ready for Latin Lovers?!

www.leparis.nl
www.footclub.nl

1 opmerking

 
Le paris en Latin Lovers...!
Wat een combi!!!