Partyflock
 
­ Nederland

Linke Soep invites Club Krang

anoniem gepubliceerd op
Na de succesvolle samenwerking van Linke Soep en Club Krang, vorig jaar in een uitverkocht Paradiso, hebben de twee organisaties besloten nog een keer de handen ineen te slaan. En niet zo'n beetje ook! Alles wordt uit de kast getrokken om het nieuwe seizoen in te knallen als nooit tevoren. De Flexbar zal worden aangekleed als nooit tevoren, er wordt extra verlichting en geluid ingehuurd, in de clubzalen zullen maarliefst vier buitenlandse DJs aantreden, en boven komt een heuze chill & dans area!

Het idee ontstond tijdens een ontspannen afterparty tijdens Sonar in Barcelona, waar de gehele Piekup crew aanwezig was. Tony Boogs draaide zijn platen door de speakers van de TV die hij het dakterras op had gesleept en zorgde voor de juiste sfeer, en iedereen was het erover eens: 26 September moest een knaller worden om nooit te vergeten, met een ijzersterke line-up zonder voorspelbaar te zijn. En dat is zeker gelukt...

Als eerste is daar Nick Curly. De eigenaar van o.a. platenlabels “8 bit records” en “Cecille” is dit jaar definitief doorgebroken naar de absolute DJ top in zijn genre, dat het best omschreven kan worden als een diepe, moderne mix tussen house, minimal, techhouse en techno. Door zijn release “Africa or Not” op het Cecille label kende de sympathieke Duitser Markus Fix Duitsland dit jaar zijn doorbraak als producerend DJ. En in tegenstelling tot de vele producers die ook een plaatje draaien is Markus een echte DJ, die zijn publiek grijpt en altijd weer tot een absoluut hoogtepunt weet te brengen. Dat laatste kan ook zeker gezegd worden over Dario Zenker Duitsland. De kenners onder ons zullen zich wellicht nog zijn monsterset in de bunker herinneren. Of Dario nou live optreedt of als DJ, deze resident van Harry Klein verrast altijd weer met zijn fantastische producties. Hij heeft het dan ook niet van een vreemde. Zijn vader is audio engineer en leerde hem de fijne kneepjes van het vak. En dan is er nog Ali Nasser Roemenië. Deze jonge Roemeen zal voor het eerst te zien zijn in Nederland. Een flink risico voor de organisatie dus, aangezien Ali nog niet zo lang meedraait. Gelukkig is Amsterdam behoorlijk up-to-date en gonst het al in wandelgangen van diverse clubs dat Ali Nasser naar Nederland komt.

Naast deze vier buitenlandse toppers zijn er ook weer genoeg Nederlanders te zien en te bewonderen. Zo is daar het dj-team Flowing (DJ Flow en DJ Ingy) dat bekend staat om zijn typische “doorgaan-sound” en het gebruik van muziekinstrumenten waarmee Flow & Ingy meespelen met de muziek die ze draaien. Dat dit aanslaat is een ding wat zeker is, Flowing is namelijk behoorlijk aan het doorbreken in binnen- en buitenland!

Linke Soep resident Robert Powlson is in de bloei van zijn leven, met een eigen visie op het uitgaansleven. Zo is hij mede organisator van Sputnik, waarbij vernieuwing een zeer belangrijk aspect is. Menig Amsterdams evenement kan niet meer zonder hem, van Studio 80 tot de Stubnitz, Robert weet zijn draai te vinden. Nijmegen is de thuisbasis van Roi Koch. Roi is een van de nieuwkomers in deze stad en heeft van zijn passie zijn werk kunnen maken, door de aankoop van Klub Kolonie. Door zijn visie op het uitgaan is Klub Kolonie momenteel een hotspot voor heel stappend Nederland. En dan komen we weer terug in Amsterdam bij het duo Klank resident bij Club Fritz. Deze jongens doen er altijd alles aan om zeer funky groovy setjes neer te zetten, en dat lukt ze dan ook zeer goed!

Meester Moeilijk & Sjonnie Disco zijn de mannen die ooit debuteerde in de kelder van de Odeon tijdens de tweede Linke Soep editie. Met “doenbare dames, the worlds baddest MC en vele andere snedige figuren” zorgde het duo voor wat ontspanning tussendoor. Paradiso, melkweg, Solar Festival... niets is te groot voor deze fantastische verschijning die terugkeert in het oude nest. Inderdaad, Meester Moeilijk & Sjonnie Disco zullen de gehele nacht in hun eigen bovenzaaltje te bewonderen zijn!

Presale at www.beatfreax.nl en www.piekup.nl

More info:
Piekup Agency en events: www.piekup.nl
Club Krang: www.clubkrang.com
Flowing Productions, events en muziek: www.flowing.nl
Nick Curly: www.myspace.com/nickcurly8bit
Markus Fix: www.myspace.com/markusfix
Dario Zenker: www.myspace.com/dariozenker
Ali Nasser: www.myspace.com/houseofalinasser
Robert Powlson: www.myspace.com/robertpowlson
Flowing aka Flow & Ingy: www.myspace.com/flowingdjlive.com
Klank: www.myspace.com/klankdeejays
Roi Koch: http://www.myspace.com/roikoch

7 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Vasthouwe!
Werkzaam bij Vier
dikke boekingen!
jammer dat het tegelijk valt met ons feestje anders zeker gekomen
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
Markus Fix! Sympathieke kerel en rete goeie DJ.

Jaartje geleden zwaar met hem gechild in Frankfurt
 
Werkzaam bij Bar27
vet!!!