Partyflock
 
­ Nederland

Dave Clarke’s White Noise Radio gaat op tour

gepubliceerd door , op
Zes weekends, zes clubs, zes keer live radio & heel veel verschillende gasten.

Dave Clarke is al jarenlang bekend en geliefde als toonaangevende DJ en producer, maar sinds 2006 ook als maker van het cutting edge VPRO radioprogramma White Noise, wekelijks te horen op 3FM. In White Noise laat Clarke iedere zaterdag tussen 23 en 01 uur de beste djsets en baanbrekende nieuwe en oude(re) alternatieve dance horen. Ook krijgt jong talent een kans om eigen werk te laten horen en haalt Clarke regelmatig bekende DJ’s uit binnen- en buitenland naar de studio.

White Noise Radio
In het verleden combineerde Clarke al vaker zijn dj-sets al met zijn wekelijkse radioprogramma: zo trad hij op en presenteerde hij live vanaf festivals als Awakenings, I Love Techno en Extrema Network Outdoor. Dit najaar, wanneer zijn radioshow haar tweejarig bestaan viert, gaat hij nog een stap verder met de eerste officiële White Noise Tour!

6 clubs in 6 weekends
Dave Clarke zal 6 weekenden achter elkaar op pad gaan met zijn radioshow en zijn dj-koffer. White Noise radio komt dan live vanaf 5 verschillende lokaties in Nederland en ook nog een keer vanuit de befaamde club Fuse in Brussel! Laatstgenoemde is een special edition ter ere van Clarke’s verjaardag. Dave Clarke presenteert zijn show vanuit de zes clubs, draait daarnaast ook zelf een dj-set en nodigt steeds andere gasten uit binnen- en buitenland uit om langs te komen en te draaien.

Data en line-up
Op zaterdag 20 september wordt de White Noise Tour afgetrapt in de Brusselse club Fuse. Naast Dave Clarke zelf zullen ook o.a. DJ Hell en Alan Simms te horen zijn, zowel in de club als in het radioprogramma.
Op 27 september komt Clarke live vanuit 013 in Tilburg. samen met o.a. Near Earth Object. Near Earth Object is een van de ontdekkingen uit Dave’s Extrema Network DJ Competitie van dit voorjaar, waarbij jong DJ talent een plekje in de line-up van Extrema Network kon winnen. Zaterdag 4 oktober in ’t Paard in Den Haag belooft een bijzondere editie te worden – in het kader van de 90’s Week op 3FM verzorgt één van Clarke’s gasten van die avond, de Britse DJ Mark Broom (een van de pioniers van de acid house), een speciale 90’s set. Op 11 oktober strijkt White Noise neer in Huize Maas in Groningen, met Estroe als één van de special guests. Op 18 oktober komt Clarke live vanuit Doornroosje in Nijmegen, samen met o.a. dj/producer Darko Esser. De tour wordt op 23 oktober afgesloten in de Amsterdamse Melkweg, met line-up waarin onder meer DJ Hell, Counterpart en Ritzi Lee zijn opgenomen. De White Noise radio-uitzendingen zijn iedere zaterdag tot 01:00 uur ’s nachts; daarna gaat de clubavond uiteraard gewoon door.De gehele line-up van de clubtour is te vinden op http://www.3voor12.vpro.nl/whitenoise.

Line-up volledig

Workshops van Dave Clarke
Voorafgaand aan zijn live-uitzendingen en optredens in 013 en Doornroosje zal Dave Clarke in samenwerking met online music magazine 365.mag workshops geven aan jong talent dat meer wil leren over het produceren van muziek. Clarke staat er om bekend graag jong talent te steunen en te coachen. In zijn radioshow laat hij regelmatig muziek horen van (nog) onbekend dj/producerstalent. In 2006 gaf hij voor 3FM’s Serious Request ook al een dj-workshop, waarvan de opbrengsten naar het Rode Kruis gingen.

Tickets
Voor de workshops zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar – geïnteresseerden kunnen ook een combiticket kopen waarmee ze na de workshop de clubavond van White Noise kunnen bezoeken. Kaarten voor de White Noise clubtour zijn te kopen bij de bekende voorverkoopadressen. Via www.daveclarke.com en www.3voor12.vpro.nl/whitenoise zijn ook tickets voor de White Noise tour te winnen. Op die sites is ook aanvullende informatie over de tour beschikbaar.

11 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Respect :D
 
white nose?
:respect: beste programma op de NL'se radio
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 september 2008 om 10:58:
white nose?

3FM, dus niet de Q-dance livestream
 
aanwezig as zaterdag in de Fuse!

rete veel zin in
laatste aanpassing
hij is een god,een koning,een keizer hij is het gewoon,geloof me er is geen betere als hij!!!!
jeej de 20ste ben ik er bij:D
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 51893}
Uitspraak van Member of Club Fuck op dinsdag 16 september 2008 om 19:08:
hij is een god,een koning,een keizer hij is het gewoon,geloof me er is geen betere als hij!!!!

meer dan groot gelijk hier (Y)

laatste aanpassing door een beheerder
Zijn set op extrema outdoor was ook echt niet meer normaal. Gewoon te ziek bruut.
Uitspraak van Jazla op donderdag 18 september 2008 om 18:22:
Zijn set op extrema outdoor was ook echt niet meer normaal. Gewoon te ziek bruut.

die vond ik juist tegenvallen..
heb hem vaak veel vetter horen draaien
aanwezig in tilburg, dit weekend!