Partyflock
 
­

Chakra viert 3 jarig bestaan

gepubliceerd door , op
afbeelding Chakra viert 3 jarig bestaan
FeestChakra Party · 3rd Anniversary
Datumzondag 28 september 2008
LocatieRodenburg Site
Op zondag 28 september zal Chakra haar 3 jarig bestaan vieren. 3 jaar lang het meest toonaangevende feestje op zondag. Met de sfeer van toen, en de sound van nu. Anders omdat het in geen enkel hokje past, want zij staat voor variatie, en het publiek is dan ook niet standaard. Geen Dj achter de draaitafel die doet wat zijn voorganger deed.
Juist de diversiteit aan muziek geeft ook dat speciale kleurrijke publiek.

Met een enorme aanhang van enthousiastelingen traden zij dit afgelopen jaar naar buiten, over de grenzen. Niet alleen België, maar ook Aruba kreeg te maken met het speciale Chakra gevoel. Voor Chakra was het een bijzonder jaar..
Het 4e jaar gaat in. En volgens de bedenkers van dit concept wordt het een mooi jaar. De 4e Chakra met het element lucht. Het Hart- Chakra. Velen hebben dit feestje in hun hart gesloten, en komen al 3 jaar lang elke laatste zondag van de maand naar de Rodenburg. Het Hart zal dan ook centraal staan in het nieuwe seizoen wat dus begint op zondag 28 September.

Kenmerken van de hartchakra
Plaats: hart
Kleur: groen
De hartchakra, staat voor liefde, vriendelijkheid en affectie. Als het open is ben je meelevend en vriendelijk en in staat harmonieuze relaties aan te gaan.
Kruid/geur:lavendel, jasmijn
Edelstenen: emerald, rozekwarts, toermalijn
Element: lucht
Lichaamsdelen: longen, hart, armen, handen
Actie: ik bemin en word bemind

De Rodenburg waar Chakra elke laatste zondag van de maand wordt gehouden, ligt aan de A2, die dit bewuste weekend afgesloten zal zijn tussen Deil en Everdingen. De Rodenburg zal er echter alles aan doen om langs de weg aan te geven welke route je moet volgen om dit spektakel niet te hoeven missen. Ook op de nieuwe Chakra site zal een routebeschrijving te vinden zijn: www.chakraparty.nl.

Deze speciale dag een line up om je vingers bij af te likken! Chakra zal in volle glorie alles uit de kast trekken om dit 3 jarig bestaan een bijzonder karakter te geven. Niet alleen met decoratie, en extraatjes als een massage, een medium, of de gelegenheid te snuffelen bij de kraampjes, maar natuurlijk ook met het Dj team in vol ornaat!
Al 3 jaar lang elke maand te horen zijn Rokkwild aka The Prophet, en Sven van Vuren. Maar ook DJ Jurgen is lid van de harde kern, en zal deze editie niet ontbreken.

Aangevuld met de wat nieuwere aanwinsten zoals Paul Elstak en Dj Partyraiser. Zij komen het team versterken met hun electro eclectic sound, wat zij brengen als het duo ElektroForze.

Ook Oldskool held Stanton is er bij op dit 3 jarig bestaan. Hij deed zijn entree vorige maand, en zette een sublieme set neer van minimal & techhouse. Ook hij heeft voor deze sound een pseudoniem aangenomen, en Chakra heeft de primeur: Igor Mandoza!

Uiteraard de vaste Belgische Dj’s, die elke maand weer staan voor Minimal zoals het bij de zuiderburen klinkt : Stijn & Phillou. En weer van de partij een zeer geliefde afsluiter, boordevol energie, is dit wel de meest opvallende nieuwe aanwinst voor Chakra. Hij liet het publiek kennis maken met zijn heerlijke techno, en men sloot deze Eindhovenaar dan ook in het hart: ZIX.

Natuurlijk zal de progressive niet ontbreken. C-Jay, die zich op dit moment vooral bezig houdt met produceren ( en dit doet op zeer verdienstelijke wijze) zal veel eigen werk ten gehore brengen, samen met Halogen en niemand minder dan Robin Jaydee Albers zullen zij op 28 september Area II (Cosmic Zone) geheel wijden aan deze heerlijke stroming. Dus de liefhebbers van progressive kunnen hun hart ophalen. Kortom een gezelschap aan Dj’s, die allen Chakra een warm hart toedragen en behoren tot het vaste Dj team van Chakra. Alleen dit keer zijn zij er allemaal om dit 3 jarig bestaan te vieren!

Slechts 10 euro entree, een heerlijke ambiance van 15:00 tot 00:00 uur, voor iedereen van 21 jaar en ouder in de Rodenburg te Beesd.

12 opmerkingen

 
Dan zit ik in Euro Disney :(

(ook leuk natuurlijk, maar toch ... )
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 september 2008 om 12:32:
(ook leuk natuurlijk, maar toch ...­ )

Eigen pretpark blijft toch nr.1 :-D
Daar ga ik bij zijn!!! :cheer:
3 jaar alweer het leukste zondags feestje, waar niemand in een hokje zit en lekker zichzelf kan zijn!
 
:bounce:
Word helemaal te gek die line up is gewoon om helemaal uit je dak te gaan;)
FEEST ALS EEN BEESD:bounce:
heb er nu al zin in :D:D ..
Uitspraak van !!! SPYKER !!! op woensdag 10 september 2008 om 20:51:
FEEST ALS EEN BEESD:bounce:

Komt goed!!!!!!!!!!!

ZIN IN!!!!
laatste aanpassing
 
JAAAAAH CHAKRA!
Wat een line-up mensen!!!!
En dat voor dat ene tientje....
En dan hebben we het nog niet gehad over de sfeer, de gezelligge mensen en de aankleding, want dat krijgen we er allemaal GRATIS bij!!!!

De 3e verjaardag.......en dat vier ik al 3 jaar mee!! :banana:

Tot de 28ste allemaal!!!!! :bounce:
 
ZIX ! :banana:
 
Gelukkig zijn we op tijd terug van ons vakantie avontuur. :hug:

Want dit willen en kunnen we niet missen :bounce:

>Cate het pakje uit Guatamala is gelukkig terecht :lief:

Tot gauw allemaal (k)
 
Chakra steunt project Panabaj.

Orkaan Stan vaagde in 2005 een compleet dorp in Guatemala weg. Bewoners werden bedolven onder puin en modderstromen. Inmiddels wonen de overgebleven bewoners in noodhuizen.

Geertje Lucia, Nederlandse en dramatherapeute werkte er als vrijwilligster om kinderen hun trauma's te leren verwerken. Na haar werk als vrijwilligster is zij een project gestart. Hierin maakt zij met de plaatselijke bevolking sieraden van zaden, eigengemaakt zilver, schelpen etc. Hiervoor krijgt de bevolking eerlijke fairtrade lonen. Hierdoor verdienen zij 3x meer dan het gemiddeld 'normaal loon' in Guatemala.

Chakra wil dit project steunen. Nu exclusief op Chakra deze unieke sieraden. Wij hopen Geertje Lucia een beetje te kunnen helpen. Eind dit jaar komt ze weer even op bezoek in Nederland.

Misschien kunnen wij haar een beetje helpen om de bewoners een fijne kerst te bezorgen. Daarom beginnen we zondag met de presentatie. Vergeet dus niet een bezoek te brengen aan de stand.

Voor meer informatie: www.lifeandworkguatemala.web-log.nl