Partyflock

Attack of the new generation · Our future

 

Attack of the new generation · Our future

gepubliceerd door , op
We tekenen het jaar 1998.

Erkan Coskunsu, ook wel bekent als Syco en Michel van de Berg, beter bekent als the The Vinyl Junk starten samen een dj cursus in Radar. Doel? Een opstap te bieden voor jongeren uit de regio Twente, die een plaatje willen leren draaien. En met succes! Mede dankzij deze cursus zijn er nationaal bekende namen uit gerold zoals: T-junction & Osiris, Rudeboy & Tomcat, Prowler, Cemon Victa, Vecino en Recess. Eén voor één hebben zij hierdoor op grote feesten gestaan, platen contracten binnen gehaald en veel van elkaar geleerd.

Erkan (Syco) en Michel (The Vinyl Junk) kijken daarom trots achterom, maar helaas kregen zij steeds meer andere verplichtingen en hebben het stokje overgedragen aan de heren van Cemon Victa die anno 2008 de cursus hebben overgenomen en voort zullen zetten waar Erkan en Michel aan waren begonnen. Mede dankzij Scala jongerenwerk bestaat deze cursus nu dus al tien jaar en daarom mocht er groots worden uitgepakt. Dit is aardig gelukt, want 25 oktober wordt er uitgeweken van normaal Radar naar Metropool in Hengelo (ov). Dit betekent méér geluid, méér lichtshows & lasers en ook een dikkere line-up! Dit mede dankzij de samenwerking met de mannen van Metropool.

Om het af te maken zijn er artiesten benaderd die zelf een aandeel hebben gehad in de scène. Waaronder Partyraiser en Darkcontroller. Beide grootheden zijn allebei bekend met dit soort zaken en Partyraiser heeft zelf ook een dj cursus geleid en snapt dus precies wat de nieuwe jongens voelen. Ja, nieuwe jongens, want daar draait het uiteindelijk allemaal om. Niet zomaar gewoon wat namen neer zetten, maar specifiek gezocht naar pas beginnende dj’s die de juiste talenten bevatten. Dit door middel van de contest: Attack of the new Generation, die plaats vindt op 15 oktober. De winnaar daarvan staat primetime in de grote zaal van Metropool en mag laten horen dat ook net beginnende dj’s kunnen “vlammen”.

Verder zijn o.a. Bex en Nemi gevraagd om een plaatje te leggen, want die zijn zelf bekent met het winnen van een dj contest. Ze hebben respectievelijk de Masters Of Hardcore en Ravers Religion dj contest gewonnen en 25 oktober met ons feest Attack of the new Generation laten ze zien waarom. Ook aan de mc is gedacht, want we hebben niet zomaar een grote mc gevraagd, maar een, hoe kon het ook anders, talent uit de regio om deze avond te hosten. Frustrator gaat laten zien dat ook jonge namen een avond kunnen vullen. Als toetje na het hoofdgerecht gaat het feest een uur langer door, want de klok gaat een uur terug die nacht. Dat laatste uur zijn jullie die bepalen wat er wordt gedraaid en de heren van Cemon Victa zullen jullie dan ook trakteren op een uur "the visitors choice".

Genoeg uitleg over het hoe, wat en waarom. Er zijn maar weinig redenen om niet te komen en des te meer wel. Vooral als je nagaat dat de opbrengst ten goede komt van Scala jongeren werk om nog meer te kunnen doen voor de jongeren in de regio.

Line-up:
Future Vision:
Partyraiser
Darkcontroller
Cemon Victa
Nemi
Bex
Nuclear Bloodspillers
Fatal Reaction
Zicura
N-tec
Coldstream
Pebru
Vaporizer
DR. Liech
Mc Frustrator

Hard Vision:
The Bass Navigators (Recklezz & Holly)
Dimpian
Lonka
Vitamin C
2 Toxicated (Mk-os & Iridium dj)
Nefilem
Di-Rector
ArmenianBoy
Mc Flax 2 da max

Laatste info: De dj contest is gratis bij te wonen op 15 oktober in Radar en de party op 25 oktober is voor maar €7,50 PP (vvk) mee te maken in Metropool.

www.metropool.nl/tickets.php
www.basedonlogics.nl
www.radar-events.nl

26 opmerkingen

Eindelijks weer Radar (Y) Respect wat daar allemaal gegroeid is! Erkan en Michel, (Y)(Y)(Y) Good old Days!!
laatste aanpassing
Bex en ik zullen zeker die toko laten beven!!

:D
Uitspraak van Recklezz op woensdag 3 september 2008 om 10:47:
Hebben wij een nieuwe naam ja? :lol:

het moet natuurlijk zijn The Gay Receivers;p


Excuses!! (F)
Grinn :lol:
The Bass Navigators (Recklezz &­ Holly)

kijkt u eens rukloos;)
beetje apparte flyer :/, iets te hip
Uitspraak van Ben Lik op woensdag 3 september 2008 om 14:40:
flyer , iets te hip

Juist koel (Y)
Of is het dan niet meer echt hardcore? :rot:
Based On Logics :respect: manne

jammer dat t zover is voor mij :)
mooi kerels heb er zin in
leuke line up ook ;)
Flexxx
Artiest R.U.S., Zyon
Succes mannen! Tof wat jullie doen :jaja:
Uitspraak van Liena! o:) op woensdag 3 september 2008 om 15:06:
Of is het dan niet meer echt hardcore?

:lol:

Mijn welgemeende complimenten mensen! (y)
Ziet er veelbelovend uit allemaal :D ..
Tot dan! :bye:
Uitspraak van ManUmaX op woensdag 3 september 2008 om 09:21:
We hebben geprobeert het nu duidelijker te beelden wat de history is geweest :respect:, in tegenstelling tot onze voormalige nieuwsbericht in de krant.

Heb bewust dat erin vermeld, want je amg de achtergrond nooit verloochenen :)

:respect: 2 Erkan & Michel :D
(Y) Goed bezig!
Hier zal ik zeker wel bij zijn :)
CEMON VICTA :respect: