Partyflock
 
­ Nederland

XXlerator NextGen
de nieuwe generatie staat op!

gepubliceerd door , op
XXlerator NextGen
30 augustus 2008
FeestXXlerator · the new generation!
Datumzaterdag 6 september 2008
WinactieXXlerator actiegesloten
LocatieMatrixx
Zou tijd worden (;-)): de nieuwe generatie DJ’s uit de hardere kant van de dance dient zich aan. De komende editie van XXlerator op zaterdag 6 september in The Matrixx, staat helemaal in het teken van deze ‘nieuwe lichting’, zeg maar de NextGen. Met Kold Konexion, Bass Modulators, The Pitcher, Josh & Wesz, Dutch Master en Noisecontrollers. Wie wil weten wat de komende jaren wellicht de norm gaat worden, doet er goed aan 6 september in de danceagenda te noteren!

Oké, oké, er is eigenlijk een voortdurende vernieuwing in de Nederlandse DJ-scene aan de gang. Sommigen redden het, van anderen hoor je na een veelbelovende start niets meer. Sommige DJ’s slagen erin hun draaikunsten te verdiepen met sterke producties, anderen blijken daar onvoldoende talent voor te bezitten.

The Matrixx maakt op 6 september tijdens een speciale editie van XXlerator de tussenbalans op. Met een serie DJ’s die de afgelopen twee jaar boven zijn komen drijven, en het hoogstwaarschijnlijk in zich hebben om de nieuwe Lady Dana, Luna of Pavo te worden.

XXlerator is natuurlijk ook echt de plek om met deze nieuwe lichting DJ’s aan de slag te gaan. Het grootste hardstyle clubfeest van Nederland is niet alleen een steeds terugkerend fenomeen in Nederland, het onderscheidt zich ook ècht. Een party waar het niet alleen gaat om de muziek – als is dat wel het belangrijkst – maar waar de ware hardstyle-liefhebbers elkaar vinden. The Matrixx pakt bij deze ‘new gen’ editie flink uit, met decoratie, licht en effecten – dit wordt een hardstyleklapper met alle ingrediënten van een evenement, plus een line-up die je als muziekliefhebbers echt niet moet willen missen.

XXlerator New Generation gaat dus voor het vernieuwende, voor de belofte van de toekomst, voor de mannen die de hardstyle verder gaan brengen over de landsgrenzen en de komende jaren producties gaan afleveren die tot de kern van de hardstyle mogen worden gerekend. Ja, in sommige gevallen moet daarvan het bewijs nog worden geleverd. En dat bewijs is te zien en te horen op XXlerator New Generation op zaterdag 6 september in The Matrixx.

Even kort het rijtje af. Kold Konexion was een soort wildcard op het afgelopen Pleasure Island Festival, en hij deed het daar meer dan goed. Dus is de volgende etappe voor hem in The Matrixx weggelegd. De Noisecontrollers is de formatie van drie getalenteerde DJ-producers-MC’s. Ze leverden onlangs het (terecht) veelgeprezen album Battle: Noisecontrollers vs Technoboy af, waarmee ze bewezen ook op een zilveren schijf zeer goed uit de voeten te kunnen. Bass Modulators – twee schoolvrienden – braken door met de gelikte producties Indeep and The Cube, twee tracks die tekenend zijn voor hun ‘uplifting hardstyle’.

De jongens van The Pitcher hadden volgens velen (vooral na hun set op Q-Base 2006) al veel eerder de opmars naar de voorste regionen van de hardstyle moeten of kunnen maken, maar op de een of andere manier kwam het er niet van. Maar gelukkig, dat komt alsnog goed op deze XXlerator, waar iedereen kan zien en horen dat hier waar talent achter de decks staat.

Devon K. (de man uit The Matrixx stal), Dutch Master (Defqon.1 festival, Showtek Tour, Qrimetime) en Josh & Wesz (Qrimetime, Hard Bass vol 8, CD#2) blijven hier even onbesproken, omdat elke bezoeker er (gezien het bovenstaande) van uit mag gaan dat er een selectie is gemaakt waar het talent van af druipt.

17 opmerkingen

goeie namen waardeloos bericht
Vind het ook niet zo'n sterk (understatement8)) nieuwsbericht...:nee:
laatste aanpassing
al kaartjes voor megarave .daar staan wel goeie dj namen ;-)
 
Artiest Da Hustla
devon k. (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 30 augustus 2008 om 13:11:
devon k

:jaja: :D
:respect:
:respect:
laatste aanpassing
Bass modulators = goede producties :cheer:

Hoor veel goede dingen over deze heren... ga dus zeker even kijken nu ze in de Matrixx staan :D
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Uitspraak van Tristan [SoE] op zaterdag 30 augustus 2008 om 11:26:
Vind het ook niet zo'n sterk (understatement) nieuwsbericht...laatste aanpassing 30 augustus 2008 11:26

vorige over de XXlerator ook al niet, misschien een nieuw personeelslid op de promotie afdeling.

top line up, aanwezig!!
Dutch Master, The Pitcher !!
laatste aanpassing
 
lees kut weg! :\
ben er overigens ook niet bij :(