Partyflock
 
­

Groove to Chill Festival

gepubliceerd door , op
Na 5 jaar van feestjes op verschillende locaties door Zeeland is het tijd voor een nieuw concept van de Firma Beatmuziek: het Groove to Chill Festival. Op 9 augustus staat het haventerrein aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen in het teken van dancemuziek in de breedste zin van het woord. Lokale talenten staan zij aan zij met de grote namen van de Nederlandse scene. Het festival bestaat uit drie podia, waarvan er één volledig overdekt is.

Het grote hoofdpodium, dat de naam Groove to Chill-stage draagt, is volledig in de stijl zoals je gewend bent van de Groove to Chill-feesten. Een opbouw vanaf de subtielere, melodieuze Tech-House en Minimal tot aan de meer stevige facetten van de Techno. Hoofdact op dit podium is Patch Park. Deze rasechte Vlissinger maakt al jaren furore in de house-scene, is een graag geziene gast op Ibiza en stond afgelopen juli nog op het zeer gerespecteerde Extrema Festival in Eindhoven. Rotterdammer Secret Cinema zal om stipt 12 uur ‘s avonds de laatste plaat van het podium laten klinken. Secret Cinema, ofwel Jeroen Verhey heeft vele bekende producties op zijn naam en is niet weg te denken uit de Nederlandse technoscene. Ook is hij vaak te vinden in het verre oosten waar vooral de Japanners lyrisch van hem zijn. Verder staan op dit podium de dj’s Hans, Eva Maria & Martine, Paul Hazendonk, DoubleRD en Juan Sanchez.

Het “Oost West, House Best” podium is gevuld met 1 van de meest populaire stromingen binnen de dance van dit moment, Latin House en Eclectic. De top binnen deze scene zal het Groove to Chill Festival aandoen. Zo staan Chris Rox, Jip Deluxe en Jeremaine S zij aan zij met Zeeuwse helden als Funky Ro en Levi. Hoofdact en tevens afsluiter van dit podium is Sidney Samson, die deze zomer elk groot festival aandoet, van het Sneakerz Festival tot aan Dance Valley. Het podium is volledig overdekt en biedt ruimte aan wel 1000 man, dus zelfs bij slecht weer is er geen probleem.

Het 3e podium wordt bemand door een organisatie uit Amsterdam met de naam Voidd. Deze mannen komen oorspronkelijk uit Zeeland en hebben een aantal jaar geleden besloten Amsterdam met hun eigenzinnige concept aan te doen. Mr. Manoah heeft al een aantal maal op Groove to Chill gestaan, zijn stijl is te omschrijven als Pro-Tech, een kruising tussen Techno en Progressive. Mr. Manoah is eigenlijk de enige artiest in Nederland die uitblinkt in deze stijl. Verder zal Steady Douglas zijn fameuze live-act ten tonele brengen. Een uur lang enkel eigen producties die uit de speakers zullen komen.

Het Groove to Chill Festival start om 14:00 uur en gaat door tot 00:00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten € 15,- en aan de deur zijn kaarten te koop voor € 18,50. Qua bereikbaarheid ligt het terrein zeer gunstig, namelijk naast het station Vlissingen. Het is dus eenvoudig te bereiken met zowel trein, boot, auto, bus en natuurlijk de fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is tevens gratis.

3 opmerkingen

 
Joepie :cheer:
Gaat helemaal leuk worden!!
Het 3e podium wordt bemand door een organisatie uit Amsterdam met de naam Voidd.­ Deze mannen komen oorspronkelijk uit Zeeland en hebben een aantal jaar geleden besloten Amsterdam met hun eigenzinnige concept aan te doen.­ Mr.­ Manoah heeft al een aantal maal op Groove to Chill gestaan, zijn stijl is te omschrijven als Pro-Tech, een kruising tussen Techno en Progressive.­ Mr.­ Manoah is eigenlijk de enige artiest in Nederland die uitblinkt in deze stijl.­ Verder zal Steady Douglas zijn fameuze live-act ten tonele brengen.­ Een uur lang enkel eigen producties die uit de speakers zullen komen.­

en Esther, Gruis &­ Luxaflex en Moritz..­
 
Zin zin zin :D :cheer: weer of geen weer b-)