Partyflock
 
­ Nederland

The City is Yours
Bazaar Bizarre

gepubliceerd door , op
The City is Yours
29 juli 2008
Ben je wel eens op een plek geweest waar alle succesvolle ‘cult’ concepten uit de Randstad aanwezig zijn om samen met jou een groot muzikaal platform te creëren? Heb je wel eens autowrakken op een terrein zien liggen die totaal omgetoverd worden tot een waar kunstwerk? Zou je wel eens terug willen naar de ouderwetse ruilhandel, waar men een tapijt kan inruilen voor een oude grammofoonplaat? Heb jij wel eens soep gedronken uit een infuuszak? Lijkt in expositie van oude, nieuwe en bewerkte sneakers jou interessant? Kom dan dit jaar naar The City is Yours!

Den Haag sluit dit jaar het festivalseizoen in stijl af; op 13 september zal er in het hartje van de stad op het Haagse Hogeschool terrein een eerste editie van The City is Yours; Bazaar Bizarre plaatsvinden. Nederland staat de laatste tijd bol van de grote feesten met gigantische programmeringen. Daarnaast zie steeds meer kleine concepten, ooit begonnen als feestje bij iemand thuis, de kop op steken. The City is Yours zet dit jaar een bazaar neer waar verschillende van deze organisaties hun concept kunnen laten zien. Het wordt een verzameling van kleine ‘cult’ concepten, allemaal gericht op muziek. Hoewel het deze dag puur om de beleving zal draaien zullen de nodige mensen toch benieuwd zijn naar de muzikale invulling van het geheel. Daar is hij dan:

Steam invites Lofar
EL-P
Frodo
Hreno
Makcim
Minidell
Pep
Ramchez
Sander Baan

Lovin L'ectro
Alec Marqx
Chip & Dale
Dan Higher
Fokko Versloot
Heinos
James Nidecker
Koen Lebens
Menasse Workala
Nick Ryder
Sander May
Size
Tom Noah
Tomaschek

Buurtclub
Casper Tielrooij
Jack
Jan van Kampen
Le Chien Perdu
Makam
Thomas Martojo

DIK
Boris Ross
Jamie Lie A Kwie
Jeng Do
Joey Daniel
Mark Hertz
Sandeep
Taras van de Voorde
Wesley Vibes

Secret Cinema invites..
Egbert
Pako & Frederik
Peter Horrevorts
Remy
Roger Martinez
Secret Cinema
Teatro Kultka

Bar27
Erin
Lucatone
Mike Ravelli
Miss Melera
Olivier Weiter
Rauwkost
Rus

Bleif Vreemd
Berend Kirch
Boris Werner
Carlos Valdes
Drrie
Jeroen Kok
Sandrien
unders
Warren Fellow

Stuk
Assepoetser
Book a Scheet
Chemisch Westland
Henny Houseman
Natte Nelis & Linke Laaf-E
Rafael van de Kaert
Slome Saber
Sven Zweet & Airwin Only
The Manager

Tevens zal er op het terrein van de Bazaar bizarre een kruisbestuiving van creativiteit aan de horizon verschijnen, op zowel kunstzinnig- als modevlak. Zo staan de heren van Bier & Brood er met hun beruchte kunstenaarscollectief en zal The Pimp of Poëtry Daniel Sulaiman zijn verzen live schilderen op reusachtige doeken. Streetart Crew 'The Blouses' onder leiding van Lennard Schuurmans en zijn compagnons Dumboh en Bobbie Pola zullen hun werk over de gehele BAZAAR verspreiden. Er is teveel om op te noemen, ook Charito Loyola staat op de Bazaar bizarre met een retro shop waar ze in Amsterdam nog een puntje aan kunnen zuigen. Kortom, een knusse, top-notch Bazaar bizarre met legio vette artiesten en een off-the-hook aankleding maken het op 13 september de must go van Den Haag!! Voor de snelle beslissers is er de mogelijkheid nu gebruik te maken van een speciale early birds actie. Meer info op www.thecityisyours.nl

Vanaf heden zijn er op www.timoco.eu early bird tickets te koop voor maar 12,50 euro! Deze actie loopt tot 1 augustus, vanaf dan zal de reguliere prijs van 17,50 van toepassing zijn! Check vanaf maandag 7 juli ook de website voor meer informatie: www.thecityisyours.nl.

4 opmerkingen

Kwaliteit in Den Haag!!
Waar Vindt je nou nog zo'n FEEST alleen in Den Haag Dus allemaal komen !!!!
Ik ben erbij!!!!!!
Aanwezig :cheer: