Partyflock
 
­ Nederland

Smeerboel met Snotapen

gepubliceerd door , op
Smerig is een woord dat in verschillende contexten gebruikt kan worden. Het klinkt een beetje lullig, maar je hebt smerig, smerig, smerig en smerig. In willekeurige volgorde staat de eerste smerig voor corrupt, dubieus, gemeen, oneerlijk, onguur en vals. De tweede smerig staat voor ellendig, onaangenaam, walgelijk en weerzinwekkend. De derde smerig staat voor goor, morsig, slordig, ranzig, vettig, vies en vuil. Terwijl de laatste smerig staat voor obsceen, onzindelijk, schuin, schunnig, voos, vulgair en vuig.

Elk van de zojuist genoemde vier smerige jasjes hebben we allemaal wel eens aan gehad. Maar op de komende Snotapen editie wordt het wel heel bont gemaakt. Alle vier de soorten smerig komen dan samen om de moeder van alle smerigheid te vormen. Maar wees niet bang, alleen het aspect dubieus zal de eerste “smerig” vertegenwoordigen.

Snotapen gaat er vrijdag 25 juli een Smeerboel van maken waar de honden geen brood van lusten. De laatste vrijdag van juli gaan De Snotapen namelijk een collabo aan met de jongens van Vieze Feesten. Deze laatst genoemde Utrechtse organisatie heeft met Smeerboel al diverse malen bewezen Goudse kaas te hebben gegeten van het neerzetten van een goed feest. Elke editie deed de naam van het feest eer aan en was het een groot succes. Wij weten dus weer waarom Goudse kaas de populairste kaas van Nederland is.

Snotapen heeft de eerste 3 edities erop zitten en het waren fijne nachten waarin het gezelligheid troef was, gevoed door het muzikaal talent van de boys achter de decks. De animo bij het publiek was elke editie groot en de reacties waren positief. Reden genoeg voor “De Snotapen” om er een vervolg aan te geven!

Macroscope & Moraalridder zullen de toon van de avond zetten door het spits af te bijten met een rug tegen rug sessie zoals verwacht mag worden van deze twee Utrechtse enthousiastelingen. Macroscope heeft zijn zinnen gezet op totale neusjesdominatie en lijkt een monopolie te hebben op natte snotklodders: inleveren dus die snotjes vrijdag de 25ste van juli. Moraalridder draagt ook zijn steentje bij aan de borrelende Utrechtse scène met Vuig* en heeft after- parties een andere lading gegeven door het om te dopen tot party-after. Deze met de Gouden Kabouter bekroonde ridder heeft de grens tussen moreel en immoreel naar rechts doen verschuiven waardoor er lekker veel ruimte is ontstaan voor “Snotaap-waardig” gedrag. “De Snotapen” identificeren zich hier graag mee!

Moritz en Mr Minoz komen elkaar regelmatig tegen via hun banden met GZG Amsterdam en weten wel van wanten. De wanten kunnen overigens gewoon thuis gelaten worden, want het beloofd warm te worden. U ziet, ook goedkope grappen passen perfect in het straatje van “De Snotapen”. Moritz mag met Voidd zijn favorieten dj’s uitnodigen, nu is het aan “De Snotapen” de eer om deze afterkoning hun waardering te tonen. Hij zal ook deze keer met platen op de proppen komen die ranziger zijn dan de gemiddelde afteraar. Met zijn eigen avond Flush!in café Lekker belangrijk is Mr Minoz een bekend gezicht geworden in Utrecht. De vlieger van “groot geworden, door klein te blijven” lijkt niet aan de neus van Mr Minozvoorbij te gaan vliegen, want deze gast swingt in capital letters.

Met Wijnand en Bas Struik schroeven we het oude jongens krentenbrood gehalte nog wat op. Zij zullen namelijk samen achter de draaitafels plaatsnemen. Verwacht een euforische dj-set met de ingrediënten house, minimal en techhouse. Deze geestelijk vaders van Springplank weten hoe je moet veren, de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen wat betreft de hoogte van de te maken sprongen in de toekomst. Koop nu aandelen van deze weiterkinderen, want dit is booming-business.

Florian Rath en Matthijs Groos vormen samen het dj-duo Gruis & Luxaflex en hebben zich met hun residentie bij Minimaal Feestmaal op de kaart gezet. Opgevoed door de Voidd-familie, schieten de gigs voor deze jongens dan ook als paddestoelen op een vochtige herfstdag uit de grond, kom dus kijken waarin de oorzaak van dit gegeven ligt.

Een avond met 4 acts, 8 dj’s, biertjes, gezelligheid en muzikaal vertier. Loop gewoon lekker gratis naar binnen en kom aapjes kijken. Check waarom “De Snotapen” geen geldjes vragen aan de deur, en je zult met net zoveel vragen als antwoorden terugkomen als waarmee je gekomen bent. Voor de vorm wordt u gegroet en zeggen wij maar weer gedag met “Rave de snotjes uit je neus, smeer het op de muren, aan je zondagse broek en op auto’s”. Eigen initiatief hierin en goede ideeën worden overigens op prijs gesteld. De Snotapen gaan er een Smeerboel van maken!

De Snotapen en de knaapies van Vieze Feesten

22 opmerkingen

hihi
Supervet persbericht made by Tazmania
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Jammer genoeg moeten wij mededelen dat Wijnand er niet bij kan zijn :(

Wel komt er een goede vervanger: Danos :)

Danos liet als zien dat hij kan rocke als een gek op Springplank en gaat dit de 25ste samen doen met Bas Struik!!laatste aanpassing 17 juli 2008 13:08
Ziet er vies uit
Uitspraak van actief op zondag 20 juli 2008 om 18:21:
Wel komt er een goede vervanger: Danos :)

Zeker een goede vervanger..Danos rockt um smerig :P
 
Daan is een held! Word weer een coole snotapen editie! fo sho!
laatste aanpassing
Aaah leuk man Daan!!

Kut dat ik op vakantie ben :D
Hatsjikidee! Holladi yo!
laatste aanpassing
Ik voel trouwens binnenkort een snotfinder aankomen ;)
Uitspraak van actief op zondag 20 juli 2008 om 18:21:
Jammer genoeg moeten wij mededelen dat Wijnand er niet bij kan zijn

pff nu kom ik echt niet meer..
 
Uitspraak van UTCA_Chin op woensdag 23 juli 2008 om 13:40:
pff nu kom ik echt niet meer..

Ah en het zou zo leuk zijn als je er bij zou zijn! We hadden samen hand in hand kunnen genieten van dit festijn, we zouden samen limonade kunnen drinken met een randje suiker om de hals van het glas en misschien kregen we er dan wel een parasolletje in als we het zouden vragen! En we zouden samen om elkaar grappen kunnen lachen en samen gek doen, springen en juichen en dan zouden we elkaar af en toe in elkaars armen knijpen of het wel waar is wat er gebeurd en als we dat dan zouden beseffen dat het echt waar is wat er allemaal gebeurd zouden we ons geluk niet op kunnen! En dan zouden we op de terug weg op onze fiets samen de beste speedcore en terror plaatjes gaan beluisteren!

man lieve UTCA_Chin..wat doe je me aan?!
Werkzaam bij X-Beats
Artiest Otalgicum
ohh maar chinnie komt alsnog vast wel even buurten dus dat romantische avondje kan gewoon door gaan hoor :) wees niet bang ;)
 
Haha Chin is er gewoon bij anders krijgt hij een oorveig!!!
Maar dat krijgt iederen die niet komt!!

En voor Barth en Simon zal ik wel ff een apart hoekje maken!!!
Afwisseling van Minimal en Terror is heerlijk!!! :D
laatste aanpassing
Lang leve de Lust (L)