Partyflock
 
­ Nederland

FreshGrooves Outdoor 2008

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 16 augustus zal de IJzeren Man in Eindhoven alweer voor de derde keer het decor zijn van Freshgrooves Outdoor. Dit intieme festival nabij de binnenstad van Eindhoven heeft de afgelopen twee jaren hoge ogen gegooid met haar sfeervolle ambiance en knallende line-up waarbij nationale trots, de lokale scene en aanstormend talent met elkaar worden gecombineerd, ondersteund door een keur aan live artiesten.

Freshgrooves, bekend geworden om hun clubavonden op de donderdag in de Eindhovense club De Rechter, besloot in 2006 de buitenlucht op te zoeken op een prachtige locatie op loopafstand van het Centraal Station. Na twee succesvolle edities die plaats vonden in de nazomer heeft de organisatie besloten het buitenfeest een plekje te geven midden in het festivalseizoen.

Inmiddels staan we aan de vooravond van de derde editie van *Freshgrooves Outdoor*, waarbij kosten nog moeite gespaard lijken te zijn. En wederom lijkt de Nederlandse top in het house segment gestrikt te zijn. Onder meer Benny Rodrigues, Ricky Rivaro, Bart B More, Eric de Man, Jip Deluxe & Afrojack geven acte de presence. Benny en Eric zullen de mainstage afsluiten met een wervelende back 2 back set!

Hadden we vorig jaar nog drie podia, dit jaar komt er een vierde bij! Jordy Lishious gaat deze vierde stage hosten met zij Dope & Dirty concept en hij neemt niet de minste mee: Bart Skils, René Amesz, Eva Maria b2b Martine & Infinitize. Jordy Lishious zelf gaat een extra lang set van 3 uur ten gehore brengen.

Waar je op de Mainstage nog een keur aan gevestigde namen tegen komt, zul je bij het Ego’s in the Mix podium vooral kunnen genieten van lokale helden die ieder op hun eigen manier al jaren de regio domineren.. Het merendeel van deze dj´s is druk bezig met het produceren van eigen muziek, zoek maar eens rond op het internet en je zult versteld staan.

De Talent Stage zal het toneel zijn voor lokaal aanstormend talent uit de Lichtstad. Uiteraard zou Freshgrooves zichzelf niet zijn als de line-up niet bijna uit elkaar zou barsten van live artiesten die hun kunsten vertonen. Denk aan Mighty Mike die de mainstage host, MC Nova met de vocale backup, Costar op sax en Eller van Buuren op elektrisch gitaar. In totaal zullen maar liefst 34 DJ’s en artiesten het podium bestijgen! Kijk voor de complete line-up en meer informatie op www.freshgrooves.nl. Tickets zijn vierentwintig uur per dag vanuit je luie stoel te bestellen via www.freshgrooves.nl Prijs: Voorverkoop € 21,50 ex fee. Aan de deur ben je voor € 28 binnen!

8 opmerkingen

Present :jaja:
 
Uitspraak van R½je. op zaterdag 12 juli 2008 om 19:21:
Present

idd
 
Uitspraak van R½je. op zaterdag 12 juli 2008 om 19:21:
Present

:yes:
Complete line-up:

1Mainstage

Afrojack
Benny Rodrigues
Bjorn Wolf
Carmen Glenn
Costar
Eric de Man
Jip Deluxe
Kruh
Ralph Laurentius
Ricky Rivaro
Live: Eller van Buuren
MC: Mighty Mike
MC: Nova

2Dope & Dirty

Bart Skils
Eva Maria
Infinitize
Jordy Lishious
Martine
Rene Amesz

3Ego's in the mix

Bart B More
Dirk Dali
Eric Valentine
Jaimer Vincentie
Maurice Delgado
Thomson
Tommie Frencken
MC: Mac.

4Talent stage

Evan Crown
Jerry Frisky
Niels Hardeman
Tom Kozmo
Tovaro
Infinitize, Rene Amesz, Eric & Benny b2b, Kruh. Dit lijkt me een heerlijk event!
Dikke line up!!!
Vorig jaar erg goed vermaakt, misschien dit jaar weer :)