Partyflock
 
­ Nederland

R&B Diamonds ladies night XXL@ Bozzini

gepubliceerd door , op
R&B Diamonds ladies night XXL@ Bozzini
25 juni 2008
FeestR&B Diamonds XXL · Dj Irwan & Frederico's Birthday Bash
Datumvrijdag 27 juni 2008
LocatieBozzini
Op vrijdag 27 juni is het weer tijd voor R&B Diamonds XXL, het meest succesvolle maandelijkse feestconcept in Club Bozzini te Kerkrade. Na de uitbundige viering van de eerste verjaardag van dit feest in Bozzini is het is nu de beurt aan een van de organisatoren zelf om eens gezellig met z’n trouwe fans en bezoekers zijn verjaardag te vieren. Deze heer genaamd DJ Frederico zal zijn verjaardag dan ook geheel op een R&B Diamonds Ladies Night XXL manier vieren. Zo werd niemand minder dan de tevens op die dag jarige DJ Irwan uitgenodigd om gezamenlijk eens goed los te gaan achter de draaitafels. In plaats van twee jarige jobs is er op 27 juni in Bozzini dus sprake van twee jarige jocks! En wat doen twee jarige, grote namen uit de Nederlands/ Belgische DJ scene op hun verjaardag? Juist! Ze nodigen een minimaal even grote DJ naam uit het buitenland uit om samen met hen achter de draaitafels te knallen op hun super ‘partijtje’!

Het is de eer aan DJ Lady Coco, een van ’s werelds grootste vrouwelijke urban DJ namen om de hoofd act te mogen vertolken op deze gigantische Birthday Bash. Miss Coco woont in Rome en wordt voor deze gelegenheid door de heren van Diamonds Events speciaal uit Italie overgevlogen. 'The Roma Princess on the wheels of steel' zoals zij ook wel wordt genoemd zal geheel Bozzini in extase doen geraken door de enorme party en mixing skills die zij in het verleden heeft opgebouwd in samenwerking met grote namen als DJ Tony Touch, DJ Premier e.a.
Hiermee belooft dus ook de R&B Diamonds Ladies Night XXL editie van 27 juni a.s. in Bozzini een waar fenomeen van internationaal kaliber te worden.

Uiteraard zal de rest van de resident DJ line up van R&B Diamonds bestaande uit Dj Smoke (Bozzini, NL) en DJ Fame (R&B Diamonds, BE), zich wederom achter 'the wheels' scharen. Tevens draait de Amsterdamse Dancehall koning DJ WaxFiend (Jamrock, Paradiso) dit keer in de grote zaal.

Dj Joe-e-Joe België wordt op deze dag in de Dance Hall/reggeaton zaal bijgestaan door BabyBang België en DJ Lyricist Nederland. Natuurlijk zullen deze mannen daar zorgen voor een spetterende dancehall party zoals men dat alleen van hen gewend is. Het feest in de grote zaal wordt net als tijdens de ‘R&B Diamonds one year anniversary’ in mei weer gehost door Howie Blaze en de verdere presentatie wordt als van ouds verzorgd door Fernando Halman o.a. bekend van BNN televisieprogramma URBNN en radio zender Fun X.

Het toneel van dit alles is het immense ‘Bozzini’ in het zuiden van het land. Gebouwd in het Roda JC Stadion te Kerkrade (Limburg). Deze discotheek is gevuld met de nieuwste entertainmentsnufjes zoals vuurwerk, rook kannonen, lazers etc. Eerder waren te gast tijdens de R&B Diamonds feesten in Bozzini: Fat Man Scoop Verenigde Staten, Fouradi Nederland, Tony TouchVerenigde Staten, DJ BLGZwitserland, DJ Irwan, DJ Sake België, Goodfellas, DJ [artist=32989]{Artiest met ID 32989 bestaat niet!}, MBA, The Partysquad, de Opposites, Dio, Fernando(BNN/FunX), Kempi, Lumidee Verenigde Staten, Ginuwine Verenigde Staten

Tickets / Bozzini
• Entree tickets zijn voor slechts 15 euro verkrijgbaar aan de deur
• LET OP! – Voor de dames is de entree op deze ladies night slechts 10 euro
• Een VIP tafel of VIP entree is te reserveren via vip@rnbdiamonds.be (Vip Area met koude en warme hapjes, ....etc.)

Voor meer info check: www.rnbdiamonds.be Of bel: 0900-2878687 (45cpm)

4 opmerkingen

partypeeps :no: ?
Hey, di's leuk, weer zo'n Diamonds flyer met een typefout

"Friday 27 June 08"

Uitstekend Engels. Bijna elke keer weer raak met die flyers (H)
laatste aanpassing