Partyflock
 
­ Nederland

Na veel knutselen is ie online; Lieffestival.nl

gepubliceerd door , op
Na veel knutselen is ie online; Lieffestival.nl
23 juni 2008
FeestLief Festival · The end of the festival Season
Datumzaterdag 6 september 2008
LocatieStrijkviertel
Zoals ieder jaar heeft Lief festival de eer om in september het festivalseizoen af te sluiten. Om je alvast in de stemming te laten komen heeft Lief vandaag de site online gezet. Via deze site zullen de komende weken alle ins en outs over het festival worden gebracht.

De line-up houdt de organisatie tot 1 juli nog even spannend. Wel kunnen ze je verklappen dat Lief dit jaar nog breder is geprogrammeerd en op het terrein nog een paar hele intieme plekjes heeft gecreëerd met twee extra podia.
Qua deco pakken ze die podia ook weer groots aan, dat is toch ook wel een van de bijzondere kenmerken aan Lief. Naast intimiteit, gezelligheid, vrolijke muzikale klanken en hopelijk een warme zomerse dag, zijn de podia in verschillende thema's en zullen een lust voor het oog zijn. Zodra ze hier meer van kunnen laten zien, laten ze je in de blog van de website het ‘work in progress’ backstage bekijken. Deze blog proberen ze dan ook zo vaak mogelijk te updaten, en je zo dicht mogelijk bij de hele voorbereiding van het festival en aanverwante zaken te betrekken. Check de site regelmatig, niet alleen voor het laatste nieuws, maar ook voor prijsvragen, backstage reports en al het andere wat ze graag met je delen.

New! Lief hipsters
Oja dan nog even dit…Lief heeft naast een t-shirtlijn vanaf 1 juli ook een bijbehorende onderbroekenlijn. De characters van Lief zijn geprint op super sexy hipsters. Deze kun je in heel Nederland kopen bij onder andere Vera Moda, Only, Men at Work en binnenkort ook via de website. Ook tijdens het festival zal er weer een merchandise stand aanwezig zijn waar naast de t-shirts en petjes ook de hipsters te koop worden aangeboden. Lief kleedt je dus warm aan deze zomer!

Ga snel naar www.lieffestival.nl en ontdek de nieuwe wereld van Lief.

11 opmerkingen

 
brute site zeg! (y)
Lief Festival! :cheer:

Superlief, intiem, gezellig topfeestje!!! :yes:

Site is ook weer top (Y)

Al zin in!!
zeker een orginele site mooi
Vet vet vet!!!!! Alle edities geweest!!!! Super intiem festival!!! :cheer:
Vette site & weer wat geleerd :)
laatste aanpassing
 
:bounce:
 
mooie boxers =]
superkicken site! :yes:

Die onderbroekenlijn! :respect:
laatste aanpassing