Partyflock
 
­ Nederland
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!

MC Renegade presents
His 29 years B-day Bash

gepubliceerd door , op
MC Renegade presents
6 juni 2008
FeestRenegade's Ultimate · His 29 years B-day Bash
Datumvrijdag 11 juli 2008
LocatieTemptation
Een Master of Ceremony, in de volksmond ook wel afgekort tot MC, is heden ten dage onmisbaar in de line-up van een goed feest. Nou ja onmisbaar....daar wordt nog wel eens over gediscussieerd. Tegenwoordig staat er zelfs op een kleinschalig buurtfeestje in de schuur van de buurman ook al een malloot door de microfoon te blerren. Deze malloot betitelt zich dan ook als MC, maar is hij ook echt een toevoeging? Hoe vaak komt het niet voor dat een MC een stoorzender is: ‘Hou je bek!’ hoor je het toegestormde publiek dan denken. Je kan het dus eigenlijk zo zien: niet ieder feest is van dusdanige kwaliteit dat een MC een toegevoegde waarde is, maar ook niet elke MC is van dusdanige kwaliteit dat hij een toegevoegde waarde is voor een feest.

Als je dit alles leest kan je eigenlijk alleen maar concluderen dat er weinig echte Masters of Ceremony zijn. Een persoon die zich MC noemt is niet bij uitstek een master. Houd dus goed in je achterhoofd welke betekenis MC heeft en waar het voor staat. Die titel verdien je namelijk niet zomaar, want die masters zijn wel van toegevoegde waarde, die masters hebben wel een goede timing en het juiste vocabulaire, die masters zijn wel entertainers, die master hebben wel lef, die masters hebben wel feeling met de crowd. Die masters mogen zich met recht een master of ceremony noemen... In Veenendaal loopt dagelijks een master over straat. Er valt niet van hem af te lezen dat hij een master is. Wanneer het echter weekend is heeft deze sterke persoonlijkheid de gave om een massa feestgangers te voeden met zijn stem. Wanneer zijn doordringende stem hoorbaar is door de microfoon heeft men geen keuze: je moet dansen, het is haast een bevel. De man die dit kan kent iedereen: MC Renegade!

MC Renegade is in Nederland een begrip geworden. Deze MC, of zullen we gewoon zeggen master, is zeker een toegevoegde waarde. Al jaren begeeft hij zich tussen de grootheden die de dance scene rijk is en begeleidt hij hun set met zijn vocale ondersteuning. Hij mag zich met recht een master noemen. Op vrijdag 11 juli 2008 zal de Temptation in Veenendaal andermaal het decor vormen voor Renegade's Ultimate B-day Bash. Wie herinnert zich niet de ijzersterke line-up van vorig jaar? Ook dit jaar heeft Renegade weer tal van artiesten en MC`s uitgenodigd om een steentje bij te dragen aan zijn verjaardag. Uiteraard zullen de Noisecontrollers deze avond aanwezig zijn om de verjaardag van hun MC te vieren. Dit jaar heeft Renegade zich gevoegd bij deze immens populaire verschijning. Deze gouden combinatie is in razendsnel tempo uitgegroeid tot een van de meeste geboekte groepen van het land. Zij zullen op 11 juli andermaal laten horen waarom zij zo geliefd zijn.

Een andere rijzende ster heeft zich inmiddels door het afleveren van topproducties binnen de Scantraxx stal gevestigd. Met boekingen op de grootste events en een samenwerking met Headhunterz als Project One, wat nu al een van de meest besproken samenwerkingen sinds tijden is, baant hij zich een weg naar de top: Wildstylez is de naam. Renegade staat tevens voor hardcore. Uiteraard konden er geen topnamen uit die scene ontbreken. Bass-D, van het legendarische duo Bass-D & King Matthew, zal laten horen waarom hij nog steeds geliefd en geroemd wordt als artiest. Tevens zal Noize Suppressor laten horen waarom er tegenwoordig geen hardcore line-up bestaat waar men deze naam niet terug vindt. Noize Suppressor is hardcore op z`n best. Buiten al deze topnamen zullen Dozer, Jeroom, Chop-e, Taling, Out-back en The Guardian ook hun opwachting maken.

Speciaal voor deze bijzondere avond heeft Renegade een aantal andere masters uitgenodigd die Nederland rijk is. Met MC Rems, MC Villain en MC DV8 present op deze avond mag men toch wel concluderen dat er een kwartet aan masters aanwezig is waarvan gezegd kan worden dat het aan kwaliteit niet zal ontbreken deze avond. Met ieder hun eigen stijl zal dit kwartet ervoor zorgen dat de dj`s kunnen rekenen op de vocale ondersteuning die een waardige toevoeging zal zijn voor hun dj-set. Zoals reeds geschreven belooft het weer een bijzondere avond te worden in de Temptation in Veenendaal. Met een arsenaal aan top dj`s kan men in ieder geval rekenen op de beste en nieuwste tracks. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat die tracks en top dj`s alleen begeleid worden door de creme de la creme onder de MC`s. De echte masters in het vak, diegenen die onmisbaar zijn bij een dj-set. Zoals een echte master betaamt heeft Renegade heeft ook hiervoor gezorgd door enkel leden van de top uit te nodigen. Deze verjaardag mag je niet missen, een ode aan de masters van Nederland met in het middelpunt master Renegade, de jarige Job!

26 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Op naar de 30 Michel (6)

Chop-E & Jeroom (y)
Top!

Word weer een knaller Michel, vorig jaar ook goed vermaakt!!

Tot dan :)
We gaan lossssss :cheer: morgen ff shoppen voor een outfit :)
leuk, maar is er taart?
Master Michel b)

Aanwezig :yes:
Wat een verschrikkelijk langdradig en slap verhaal...

verder MC Renegade (Y)
Word een top feestje! Stapen we de Temp ff met de vloer gelijk ;)
 
Wordt een gruwelijkkkkkkkkkkkk feestje :D
 
yes yes aanwazig weer :D
Met alle respect voor Renegade's skills, maar dit is echt een waardeloos persbericht...
Aandacht verslapt met de letter, zonde!
laatste aanpassing
Uitspraak van Mr Mo op zaterdag 7 juni 2008 om 11:07:
Wat een verschrikkelijk langdradig en slap verhaal...

mooi gesproken ;)
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
En hij schopt net zo hard kont als Lorenzo Lamas deed! Happy bday Michel, maak er wat moois van :D
Als je dit alles leest kan je eigenlijk alleen maar concluderen dat er weinig echte Masters of Ceremony zijn.

Juist, die bestaan gewoon niet :).

Hoe vaak komt het niet voor dat een MC een stoorzender is: ‘Hou je bek!’ hoor je het toegestormde publiek dan denken.

Zo is het maar net!
Michel :respect:
Wordt weer aardig bowl dit....:jaja:
 
Thuisfeestjee :bounce:
Grove line up Michel..Ziet er strak uit!!
 
Renegade :respect: