Partyflock
 
­ Nederland

Theater Den Bosch voor tweede keer In Vuur & Vlam

anoniem gepubliceerd op
Na het overweldigende succes van de eerste editie vindt op zaterdag 21 juni a.s. voor de tweede keer het dance event In Vuur & Vlam “Sounds Refreshing” plaats in het Theater aan de Parade. Eerder dit jaar lieten honderden uitzinnige dansliefhebbers zich onderdompelen in de wereld van glitter en glamour in theatrale sferen. “Een geweldig feest op een bijzondere locatie” aldus velen. 'Het is een heel bijzonder locatie. Op vrijdag zit je nog aandachtig te kijken/luisteren naar Karin Bloemen in en voorstelling, terwijl nog geen 48 uur later de beats van de Nederlandse top dj’s uit de speakers komen’ aldus Dave van Dalen.

Ook dit keer zal de Pleinzaal worden omgetoverd tot een hippe club. Net als bij de vorige editie zal de organisatie weer veel aandacht aan decor besteden. Er zal een groot LED-screens worden geplaatst in de zaal waar de welbekende VJ kunstenaars van Kunstlicht op los zullen gaan. Natuurlijk geen In Vuur & Vlam zonder de Nederlandse grootheden uit de housescene. In de ‘Vuur’-zaal staan onder meer Madskillz, Benny Rodrigues, Ryan Marciano & Sunnery James en Johan Bogers. MC Gee zorgt weer voor het nodige vocale entertainment en Andrei Russo biedt extra muzikale ondersteuning op percussie.

Vlammen
In het gezellige theatercafé ofwel de “Vlam”-zaal, zal het vuur ook aardig worden opgestookt door de groovy sounds en electro house van de DJ’s Baggi Begovic, Dansa, Gordon Howarth en Björn Wolf. In de Vlam zaal kan iedereen lekker ter verkoeling worden gebracht door een van de diverse soorten cocktails die geschonken. De Vlam zaal die uitkijkt over de Parade van Den Bosch zal met zomerse kleuren worden aangekleed. Kortom, In Vuur & Vlam “Sounds Refreshing” staat garant voor een sensationele avond uit in ‘s-Hertogenbosch.

E-tickets voor In Vuur & Vlam zijn verkrijgbaar via www.invuurenvlam.com. Er wordt gewerkt met een e-ticketingsysteem, waarmee de kaarten thuis kunnen worden uitgeprint. Harde tickets zijn verkrijgbaar via www.theateraandeparade.nl, Theater aan de Parade (Parade 23) of Superfly (Nieuwstraat 10A) in ‘s-Hertogenbosch.

Minimum leeftijd 18 jaar
Voor meer info: www.invuurenvlam.com of www.theateraandeparade.nl

2 opmerkingen

Lekkere line-up.. Let's go!
de eerste x was geen hol aan, omdat er toen 2 feesten waren, hopelijk is deze beter :D
laatste aanpassing