Partyflock
 

Freakend viert twee jarig bestaan met tour door het land

anoniem gepubliceerd op
Freakend viert twee jarig bestaan met tour door het land
29 mei 2008
FeestFreakend · 2 year anniversary tour
Datumvrijdag 8 augustus 2008
WinactieFreakend actiegesloten
LocatieRembrandt Site
FeestFreakend · 2 year Anniversary Tour
Datumzaterdag 9 augustus 2008
WinactieFreakend actiegesloten
LocatieManhattan
FeestFreakend XXL · 2 year Anniversary Tour
Datumzaterdag 16 augustus 2008
WinactieFreakend XXL actiegesloten
LocatieThe Power Zone
FeestFreakend · 2 year Anniversary Tour
Datumzaterdag 23 augustus 2008
WinactieFreakend actiegesloten
LocatieOff_Corso Site
FeestFreakend · 2 year Anniversary Tour
Datumvrijdag 29 augustus 2008
WinactieFreakend actiegesloten
LocatieMonza Site
De data zijn bekend, de locaties staan vast, want in augustus is het dan zo ver, Freakend bestaat 2 jaar en dat mag gevierd worden! Onder het credo “ als ze het doen, doen ze het goed” viert Freakend zijn 2 jarig bestaan op maar liefst 5 locaties tegelijk met Freakend: beginnende bij Club Rembrandt in Eindhoven, zal het de gehele maand augustus via Manhattan Arnhem, The Power Zone Amsterdam en Off_Corso Rotterdam uiteindelijk in thuisbasis Club Monza Utrecht terecht komen! Kortom een absolute bekroning voor Nederlands snelst groeiende succesvolle partyconcept!

Freakend the story so far....
Toen de organisatie 2 jaar geleden met het idee kwam van Freakend, hadden ze nooit in hun stoutste dromen kunnen voorzien dat het vandaag de dag zo groot is geworden! Begonnen als soort van een geintje, “ spoelde” Freakend in zomer 2006 aan op het strand van Bloemendaal en bezette daar Beachclub BLM9. Bij de eerste opkomende herfstbuien verhuisde Freakend al snel door naar Panama* Amsterdam! Maandelijks zette Freakend de Amsterdamse hotspot compleet op zijn kop en bracht het niet alleen een nieuwe sound van house met vele minimal en electro invloeden, maar bracht het ook vele nieuwe DJ en Producer talenten de scene in! Franky Rizardo, Daniel Beasley, Bart B More, Oliver Twizt, Vince Moogin, MC Roga, allen hebben hun succes mede te danken aan de support van Freakend.

Tijdens de zomer van 2007 zocht het concept wederom verkoeling op aan het strand, niet alleen aan de Bloemendaalse kust, maar ook aan de “Brabantse kust” in Beachclub Sunrise Aquabest (Eindhoven). Daar viel het concept gelijk op bij Club Rembrandt en werd het al snel uitgenodigd om maandelijkse edities in deze oude bioscoop te hosten! Vervolgens verspreidde zich het concept naar locaties als The Power Zone Amsterdam, Monza Utrecht en Manhattan Arnhem. Inmiddels is Freakend dan ook uitgegroeid tot het concept met de meeste vaste clublocaties in het land! Op deze locaties zorgt Freakend iedere editie weer voor een uitmuntende sfeer van losgaande partypeople die weten wat feesten is! Freakend is een lust voor het oog en gehoor, met gewaagde entertainment en een vernieuwende sound van de meest getalenteerde en landelijk gerespecteerde namen maakt dit Freakend tot jouw ultieme start van het weekend! En ook leuk om te weten: op 20 September 2008 zal Freakend een stage hosten op het Summerlake Outdoor Festival op het Defensieterrein Woerden. Voor meer informatie kun je terecht op www.summerlake.nl

In augustus is het tijd om dit succes te vieren met een groots opgezette tour langs maarliefst 5 clublocaties door het gehele land! En haalt de organisatie de komende maanden, en uiteraard ook tijdens de tour, dan ook werkelijk alles uit de kast om jou te overtuigen om samen dit twee jarige bestaan te komen vieren op een van deze 5 locaties ( je mag ook best op meerdere locaties komen natuurlijk!). In een wilde stroomversnelling waarin (muzikaal) vuurwerk, een uitzinnige crowd, superstar dj’s, stunning performances samensmelten tot een surrealistische wereld, zal Feakend jou de weg wijzen naar ongekende hoogtepunten en zal ze je doen verlangen naar meer, meer en meer! Freakend zal je tijdens deze tour besmetten met zijn virus! Dat is een ding wat zeker is! Freakend verwelkomt jou dan ook tijdens deze tour in zijn wereld! We’re gonna be freaks at night and it’s gonna be massive!

De line ups van de tourlocaties zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt, maar wil je dit nu al absoluut niet missen, koop je je tickes voor deze complete show vol freaks via www.freakend.nl, www.ticketbox.nl en alle landelijke ticketbox en BelCompany stores! Wees er dan ook als een echte Freak snel bij want it’s gonna be loaded!

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij Stylez-eventz
Ziet er niet slecht uit!
goed bezig!!